HOROSCOP 18 septembrie 2021. Surprize şi romantism. De care dintre ele vei avea parte azi?

În prima parte a zilei, Luna din Vărsător aderă la un trigon armonios cu Mercur din Balanţă şi la o conjuncţie cu Saturn retrograd, semn că zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) au parte de o dimineaţă plină, dinamică şi neaşteptată pe alocuri. După aceea, reflectorul astral se mută pe semnele de Apă (Rac, Scorpion, Peşti), căci Luna migrează şi ea în zodia Peştilor.

10039 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 septembrie 2021. Surprize şi romantism. De care dintre ele vei avea parte azi?

HOROSCOP 18 septembrie 2021. Surprize şi romantism. De care dintre ele vei avea parte azi?

HOROSCOP 18 septembrie 2021 - Berbec

Se pregăteşte astăzi o zi numai bună pentru a ieşi cu prietenii şi cu partenerul de viaţă. În cazul în care eşti single, prietenii s-ar putea să fie tentaţi să îţi prezinte pe cineva. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa subconştientului, semn că s-ar putea să simţi nevoia să te relaxezi sau să te odihneşti. Asta îţi va prinde foarte bine, mai ales în cazul în care ai planuri pe seară.

HOROSCOP 18 septembrie 2021 - Taur

În cazul în care mai ai de lucrat în această dimineaţă, fie din cauza faptului că ai program şi azi ori pentru că ai ceva (urgent) de terminat, s-ar putea să fii surprins(ă) până şi tu de randamentul de care dai dovadă. În a doua jumătate a acestei zile, Luna poposeşte în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, semn că s-ar putea să ieşi cu prietenii ori te concentrezi pe unele angajamente vechi.

HOROSCOP 18 septembrie 2021 - Gemeni

Încă de când te trezeşti, eşti într-o dispoziţie de milioane, lucru care te ajută să profiţi la maximum de timpul liber de care dispui astăzi. În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri, dar simţi că vrei să te bucuri de această stare de spirit, propune-le ceva spontan partenerului de viaţă şi/ sau copiilor. Luna intră după-amiază în casa carierei, semn bun să-ţi găseşti şi timp pentru chestiuni rămase restante pe plan profesional de mai demult.

HOROSCOP 18 septembrie 2021 - Rac

Se anunţă o zi grozavă pentru nativii(ele) acestui semn care intenţionează astăzi să petreacă mai mult timp cu familia. Îţi prinde bine să stai mai mult în compania lor, să poţi discuta cu cei dragi lucruri pe care-ţi este greu să le spui celorlalţi. În a doua jumătate a zilei, Luna progresează în casa călătoriilor, prilej numai bun să faci ceva spontan şi să pleci într-o mini-excursie până mâine. Îţi prinde bine să schimbi peisajul.

HOROSCOP 18 septembrie 2021 - Leu

Se întrevede o zi perfectă pentru aceia(elea) care vor să petreacă astăzi mai mult timp cu partenerul de viaţă. Indiferent dacă sunteţi împreună de mai multă vreme sau aţi început recent o relaţie, cert este că v-ar prinde bine o întâlnire romantică. În felul acesta, dedicaţi timp şi energie celuilalt, lucru care vă va ajuta să sudaţi o relaţie puternică. După-amiază, Luna intră într-o casă a relaţiilor care este adesea asociată tensiunilor de cuplu.

HOROSCOP 18 septembrie 2021 - Fecioară

Cu toate că este sâmbătă, s-ar putea să te întâlneşti astăzi cu unele oportunităţi de a realiza profituri. Cel mai probabil, este vorba despre proiecte extraprofesionale, într-un domeniu cu care s-ar putea să cochetezi doar din când în când sau în weekend, când timpul îţi permite acest lucru. În felul acesta, începi săptămâna fără grija faptului că ai cheltuit mai mult decât trebuia zilele trecute. După-amiază, Luna poposeşte în casa cuplului, prilej de timp cu partenerul.

HOROSCOP 18 septembrie 2021 - Balanţă

Te numeri astăzi printre nativii(ele) zodiilor care au parte de o stare de spirit foarte bună. Nici nu se vede că a trecut peste tine o săptămână plină, în care ai avut parte de suişuri şi coborâşuri. Pe de altă parte, însă, este important să-ţi acorzi timp şi atenţie şi ţie, căci s-ar putea să ai tendinţa de a-i pune pe alţii pe primul loc. Acesta este şi mesajul noului tranzit al Lunii pentru tine.

HOROSCOP 18 septembrie 2021 - Scorpion

S-ar putea să nu ai astăzi prea mult chef de ieşit ori de grupuri mari de oameni, care te obosesc. Astrele te fac să apreciezi mai degrabă grupurile restrânse şi timpul petrecut cu familia. Un prim reflex ar putea fi acela că-ţi iroseşti timpul liber dacă stai pe acasă, dacă nu faci ceva mai antrenant, care să te scoată din rutină. Luna trece după-amiază în casa iubirii, ocazie bună s-o petreci alături de partener/ copii.

HOROSCOP 18 septembrie 2021 - Săgetător

Se arată o zi numai bună să ieşi cu prietenii. Ba mai mult, s-ar putea ca astăzi să cunoşti unele persoane noi, fie prin nişte circumstanţe care au legătură cu nişte proiecte, fie prin anturajul tău stabil. Cert este că împărtăşeşti multe viziuni şi idealuri cu aceste persoane, lucru care te ajută să te ataşezi de ele uşor. În a doua parte a zilei, Luna te îndeamnă să te concentrezi pe timpul petrecut alături de familie.

HOROSCOP 18 septembrie 2021 - Capricorn

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu nişte oportunităţi de profit destul de importante. Alţi(te) nativi(e) s-au întâlnit deja cu ele, iar acum trebuie să sacrifice o parte din timpul lor liber pentru a le duce la bun sfârşit şi a se alege cu beneficiile financiare scontate. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa rudelor apropiate, ceea ce arată o oportunitate bună să te revezi cu fraţii, surorile sau cu prietenii vechi.

HOROSCOP 18 septembrie 2021 - Vărsător

S-ar putea să simţi astăzi nevoia de a părăsi peisajul urban, de a face o mini-excursie, de a ieşi la aer curat. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba despre o vizită din partea unor rude sau apropiaţi de peste hotare. Apoi, Luna migrează în casa banilor şi a bunurilor, semn că s-ar putea să te întâlneşti cu unele oportunităţi de-a realiza profituri, fie la sfârşitul acestei săptămâni, fie în primele zile ale săptămânii.

HOROSCOP 18 septembrie 2021 - Peşti

Eşti ceva mai retras(ă) astăzi, mai sensibil(ă) decât de obicei la lucruri care, de regulă, nu te afectează prea tare. Pe de altă parte, însă, acest lucru nu înseamnă că ai parte de o zi eşuată. Trebuie doar să o iei mai uşor şi să eviţi factorii de stres. În a doua parte a zilei, Luna se mută în chiar semnul naşterii tale, semn că s-ar putea ca, spre seară, să fii mai binedispus(ă) puţin.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici