HOROSCOP, 19 februarie – Veşti bune şi întâlniri cu oameni dragi. Mai multe zodii sunt răsfăţate de astre

Luna intră azi în Balanţă şi face un trigon armonios cu Mercur din Vărsător, indiciu cum că această zi de sâmbătă vine la pachet cu experienţe unice pentru zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) care şi-o petrec alături de prieteni sau familie.

2613 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP, 19 februarie – Veşti bune şi întâlniri cu oameni dragi. Mai multe zodii sunt răsfăţate de astre

HOROSCOP 19 februarie - Berbec 

Se anunţă o zi de sâmbătă perfectă pentru nativii(ele) care intenţionează să şi-o petreacă alături de prieteni. Întâlnirea cu ei te ajută să îţi iei gândul de la probleme, măcar pentru câteva ore, dar în plus, s-ar putea să te simţi şi inspirat(ă) de lucrurile pe care ţi le spun ori de ideile pe care le au. Ei sunt gura de aer proaspăt de care aveai nevoie la finalul unei săptămâni pline, deloc uşoare.

HOROSCOP 19 februarie - Taur

În cazul în care lucrezi astăzi sau mai ai lucruri de făcut pentru serviciu, s-ar putea să te surprindă nivelul de productivitate de care dai dovadă. De regulă, nu îţi mai rămâne prea multă energie la final de săptămână, dar această zi de sâmbătă face o excepţie de la regulă. Este posibil să existe şi o motivaţie la mijloc, cum ar fi faptul că vrei să urci ceva mai repede în ierarhia de la serviciu.

HOROSCOP 19 februarie - Gemeni

Se anunţă o zi numai bună în care să faci o mini-excursie în afara localităţii cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Aveţi nevoie cu toţii de o schimbare de peisaj, de o detaşare de la jungla cotidiană. În plus, o astfel de ieşire v-ar ajuta să petreceţi timp de calitate împreună, să apreciaţi lucrurile mărunte care vă fac fericiţi atunci când vă aflaţi unul în compania celuilalt. Rutina zilnică le poate ascunde uneori.

HOROSCOP 19 februarie - Rac

Dacă te-ai confruntat cu tensiuni în plan familial, astăzi s-ar putea disipa încetul cu încetul. Rămân unele puncte nevralgice pe care ar fi bine să nu le atingi, subiecte de discuţie pe care ar fi indicat să nu le pui pe tapet. Va veni şi momentul lor, dar caută ca astăzi să te concentrezi pe ceea ce vă apropie. În felul acesta, puteţi să vă raportaţi unul la celălalt într-un mod mai constructiv şi transparent.

HOROSCOP 19 februarie - Leu

Comunici astăzi bine cu toţi cei cu care intri în contact, dar mai ales cu partenerul de viaţă. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi îţi este uşor să aduci în discuţie chiar şi subiectele de discuţie care, de regulă, creează tensiune între voi. În felul acesta, s-ar putea să puneţi capăt unor nelămuriri care au trenat de prea multă vreme şi care au creat o distanţă destul de mare între voi în ultima vreme.

HOROSCOP 19 februarie - Fecioară 

S-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) care se intersectează azi cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor prin intermediul unor proiecte suplimentare la locul de muncă. Sau poate că ţi-ai luat de lucru acasă din dorinţa de a livra un proiect înainte de expirarea termenului-limită. În orice caz, este clar faptul că vei avea o parte din zi ocupată, fapt care poate veni cu unele repoşuri din partea apropiaţilor faţă de care ţi-ai luat angajamente.

HOROSCOP 19 februarie - Balanţă

Eşti într-o dispoziţie foarte bună azi şi se vede din modul în care te raportezi la partenerul de viaţă şi/ sau la copii. La rândul lor, cei dragi te ajută să-ţi menţii această stare de spirit şi nu este exclus să te încurajeze să ţi-o cultivi mai departe prin activităţi care implică hobby-uri personale sau pasiuni comune. Îţi face bine să te gândeşti la tine unori, să te pui pe primul loc în anumite momente.

HOROSCOP 19 februarie - Scorpion 

Momentele petrecute azi cu familia te ajută să te încarci cu energie după o săptămână plină şi stresantă. În plus, te simţi înţeles(asă), că nu trebuie să disimulezi în vreun fel atunci când eşti cu cei dragi. Pe de altă parte, se poate strecura un sentiment de uşoară nostalgie în acest sector, cel mai probabil cu privire la unele persoane sau situaţii care nu mai fac parte din peisajul actual, de care îţi este dor.

HOROSCOP 19 februarie - Săgetător

S-ar putea să primeşti astăzi unele veşti bune legate de un proiect pe care îl desfăşori în această perioadă sau cu privire la un plan pe care intenţionezi să îl demarezi destul de curând. În alte cazuri, aspectele astrale ale zilei conspiră la o întâlnire cu grupul de prieteni, care te energizează prin faptul că se discută lucruri care te interesează şi prin faptul că îţi facilitează întâlnirea cu unele persoane cu care te asemeni.

HOROSCOP 19 februarie - Capricorn

O parte din zi s-ar putea să îţi fie ocupată azi de un proiect de care te ocupi la serviciu sau acasă. Ai şansa de a realiza un venit suplimentar, de a-ţi adăuga o sumă deloc neglijabilă la salariu. Este drept că se scurtează timpul pe care, de altfel, l-ai fi petrecut cu familia, dar în acelaşi timp, nu poţi da cu piciorul unei astfel de oportunităţi, iar dacă le explici, vor înţelege perfect situaţia.

HOROSCOP 19 februarie - Vărsător

Te bucuri de o stare de spirit care îţi permite astăzi să duci orice plan la îndeplinire. Fie că alegi să schimbi peisajul urban cu unul de munte sau rural, fie că alegi să citeşti şi să călătoreşti cu mintea mai degrabă, cert este că îţi prinde bine să te detaşezi puţin de chestiunile punctuale de pe agenda acestei perioade şi să îţi permiţi să explorezi şi alte orizonturi, fie ele de observaţie sau fizice.

HOROSCOP 19 februarie - Peşti

Intuiţia ta funcţionează azi ca un ceas elveţian. Îţi dai seama ce nu ar fi înţelept să spui şi cum anume să te porţi astfel încât să poţi citi printre rânduri ce anume îţi transmit cei de lângă tine. În felul acesta, reuşeşti să speculezi unele contexte sociale în avantajul tău, dar şi spre binele unui obiectiv comun. Ţi se confirmă încă o dată că trebuie să fii mai atent(ă) la mesajele trimise de subconştient.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici