HOROSCOP 19 ianuarie. Soarele intră în Vărsător. Aceste zodii cochetează cu schimbări de mare anvergură

Soarele intră azi în semnul Vărsătorului, ceea ce deschide sezonul aniversar al acestei zodii. Pe lângă Vărsători, care vor face în următoarele săptămâni paşi importanţi către obiectivele lor pentru 2021, Taurii, Leii şi Scorpionii vor înregistra şi ei mici victorii, mai ales în plan profesional şi în viaţa privată. Trebuie doar să nu le fie frică de nou, să iasă din tipare.

11062 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 ianuarie. Soarele intră în Vărsător. Aceste zodii cochetează cu schimbări de mare anvergură

HOROSCOP 19 ianuarie. Soarele intră în Vărsător. Aceste zodii cochetează cu schimbări de mare anvergură

HOROSCOP 19 ianuarie - Berbec

Soarele poposeşte azi în casa vieţii sociale, a proiectelor de grup şi a planurilor de viitor. Asta denotă faptul că, în săptămânile care urmează, te preocupă din ce în ce mai mult aceste aspecte. Aşadar, asigurarea unui viitor stabil şi îndestulat devine o prioritate şi mai mare decât de obicei pentru tine pe acest fundal. Vestea bună este însă că apar şi oportunităţi de a face progrese notabile în direcţia acestui obiectiv. S-ar putea să întâlneşti sau să dezvolţi relaţii deja existente cu persoane importante, care te vor ajuta fie cu sfaturi, fie cu sprijinul material de care ai nevoie.

HOROSCOP 19 ianuarie - Taur

Soarele îşi face azi intrarea în casa carierei din horoscopul tău general. Din acest motiv, viaţa ta profesională se transformă într-un veritabil epicentru în săptămânile care urmează. Dacă vrei să te impui la locul de muncă sau chiar să urci în scara ierarhică, ceea ce poţi face în această perioadă este să explorezi metode noi de lucru, să propui idei noi de proiecte sau de abordare a chestiunilor problematice cu care vă confruntaţi la serviciu. Pe de altă parte, trebuie să ştii că nu ajută deloc să şochezi doar de dragul de a ieşi în evidenţă, de a te remarca.

HOROSCOP 19 ianuarie - Gemeni

Cu Soarele în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi interacţiunii cu instituţiile statului, este de aşteptat ca astăzi să înceapă o perioadă plină pentru tine. S-ar putea, de exemplu, să ai parte de unele deplasări în săptămânile următoare, la distanţe apreciabile de casă, ori poate că susţii nişte examene foarte importante. Ori poate te ocupi de documentaţia pentru o aprobare de care ai nevoie neapărat. Este posibil totuşi să ai parte şi de alte experienţe care vor avea un impact important asupra felului în care vezi lumea şi oamenii din jurul tău. Trebuie să te deschizi experienţelor noi.

HOROSCOP 19 ianuarie - Rac

Soarele ajunge azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general. Asta înseamnă, pe de-o parte, că se anunţă o perioadă bună pentru colaborări şi parteneriate, că ai şanse mari să obţii ceea ce urmăreşti de pe urma negocierilor pe care le derulezi zilele acestea. De asemenea, influenţa din partea astrelor te ajută să echilibrezi balanţa forţelor, atât în relaţiile de la locul de muncă, dar şi în viaţa de cuplu. Pentru a creşte împreună, trebuie să fii deschis(ă) la nou, să te arăţi dispus(ă) să auzi şi alte abordări/ strategii pentru chestiunile care vă privesc pe toţi.

HOROSCOP 19 ianuarie - Leu

Cu Soarele în casa relaţiilor, este de aşteptat ca parteneriatele de ordin profesional şi cel din viaţa sentimentală să ocupe un loc fruntaş în topul priorităţilor tale. Binele comun ar trebui să fie un obiectiv important pentru tine, cu toate că asta înseamnă să laşi de la tine în anumite momente. De asemenea, acest tranzit oferă un prilej bun să fie regândite raporturile de forţe între tine şi partenerul de viaţă ori persoanele cu care lucrezi. Cu alte cuvinte, este un moment foarte propice să fie rediscutate responsabilităţile şi dorinţele care vă revin atunci când convieţuiţi şi/ sau lucraţi împreună.

HOROSCOP 19 ianuarie - Fecioară

Soarele intră azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că cele două domenii ar trebui să reprezinte priorităţi pentru tine în următoarea perioadă. Este un moment bun pentru tine să îţi înnoieşti etica de muncă, să aduci schimbări sustenabile în ceea ce priveşte regimul tău de viaţă şi stilul de alimentaţie. Astfel de mici ajustări vor juca un rol important pe mai departe, în sensul în care-ţi vor îmbunătăţi productivitatea şi/ sau nivelul de energie, iar asta îţi va permite să realizezi mai mult cu un efort simţitor mai mic decât de obicei.

HOROSCOP 19 ianuarie - Balanţă

Soarele ajunge astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar. Pe parcursul tranzitului său prin acest sector de viaţă, este de aşteptat să apară schimbări în ceea ce priveşte modul în care relaţionezi cu persoana iubită şi cei mici. Faci eforturi să le înţelegi mai bine preocupările, să vezi cum anume relaţia voastră poate creşte pe baza pasiunilor şi a preocupărilor pe care le aveţi în comun. Iar dacă te afli în stadiul în care încerci să cucereşti pe cineva, s-ar putea să apară multe oportunităţi de a-ţi face cunoscute sentimentele şi de vedea ce simte celălalt.

HOROSCOP 19 ianuarie - Scorpion

Soarele poposeşte azi în casa familiei din astrograma ta generală, semn că te numeri şi tu printre nativii(ele) pentru care cei dragi sunt o prioritate de top în perioada care urmează. Tranzitul acestui astru prin acest sector înseamnă, pentru tine, că trebuie să investeşti mai mult timp, energie şi resurse în relaţia cu rudele, dar şi în gospodărie în general. Sunt favorizate aşadar lucrările de construcţie, amenajare şi/ sau redecorare, mai ales dacă le derulezi alături de cei din familie. Proiecte de genul acesta vă pot ajuta să vă apropiaţi şi să descoperiţi noi teme şi puncte de vedere comune.

HOROSCOP 19 ianuarie - Săgetător

Soarele face trecerea azi în casa comunicării din horoscopul tău general, semn că, în perioada următoare, felul în care te exprimi va fi mai important decât de obicei în ceea ce priveşte atingerea obiectivelor tale imediate, dar şi pe termen lung. Trebuie să iei atent în considerare viziunile celor din jurul tău, să realizezi că acum nu este momentul să îţi impui punctul de vedere, că este mai important să vă întâlniţi undeva la mijloc. Asta nu înseamnă să îţi sacrifici părerile, ci să le integrezi într-o viziune comună, care îţi aduce şi ţie, dar şi celor din jur beneficii.

HOROSCOP 19 ianuarie - Capricorn

Soarele intră astăzi în casa banilor şi a bunurilor din harta ta solară şi aduce cu sine importante oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin investiţii. În plus, tot acest tranzit te va ajuta să discerni între şansele de câştig care merită efortul şi cele care te expun la riscuri pe care nu ar trebui să ţi le asumi. Asta nu înseamnă totuşi că nu eşti dispus(ă) să încerci lucruri noi sau să se explorezi alte surse de a realiza venituri. În acelaşi timp însă, înţelegi că trebuie să fii raţional(ă), să iei decizii calculate.

HOROSCOP 19 ianuarie - Vărsător

Soarele îşi face apariţia azi în semnul naşterii tale, ceea ce marchează pe de-o parte debutul sezonului tău aniversar, dar şi o oportunitate bună să îţi reactualizezi rezoluţiile de Anul Nou. Cu toate că nu a trecut atât de mult timp de la Revelion, ai tot amânat unele planuri pentru 2021, iar acest tranzit ar trebui să îţi aducă aminte de ele. Vestea bună este că tot acest ingres este şi cel care îţi va aduce energia de care ai nevoie pentru a pune în mişcare lucrurile şi a face primii paşi reali către obiectivele pe care ţi le-ai setat.

HOROSCOP 19 ianuarie - Peşti

Cu Soarele în casa subconştientului din horoscopul tău general, este de aşteptat să te surprinzi mai des decât de obicei gândindu-te la trecut, la persoane şi situaţii care persistă mai mult sau mai puţin în viaţa ta şi în peisajul actual. Cu ocazia acestui tranzit, încearcă să îţi găseşti timp să procesezi sentimente şi trăiri provocate de evenimente de mai demult, să vezi care este influenţa pe care acestea o au şi în prezent. În caz contrar, rişti să le porţi cu tine şi mai mult timp de acum încolo, ceea ce înseamnă că îşi vor pune amprenta în continuare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici