HOROSCOP 19 mai. Un impuls astral pentru susţinerea de efort mare. Zodiile sunt azi de neoprit

Soarele din Taur realizează un trigon armonios cu Pluto retrograd din Capricorn, motiv cu care zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt capabile azi de eforturi mai mari decât de obicei.

14209 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 mai. Un impuls astral pentru susţinerea de efort mare. Zodiile sunt azi de neoprit

HOROSCOP 19 mai 2022

HOROSCOP 19 mai 2022  2022 – Berbec

Se anunţă o zi plină la locul de muncă, nu fără stres şi multe lucruri de rezolvat, dar în acelaşi timp, eşti foarte motivat(ă) să îţi finalizezi treburile şi să te ţii de ceea ce ţi-ai propus să realizezi. Poate că mizezi pe promisiunea unei măriri de salariu sau poate că îţi doreşti să obţii proiecte suplimentare care să îţi sporească veniturile. Cert este că ai planuri mari în plan financiar şi profesional, iar dacă îţi dozezi eforturile şi încerci să evoluezi constant, vor apărea cât de curând şi beneficiile. Eşti foarte aproape de un obiectiv important în cariera ta.

HOROSCOP 19 mai 2022  – Taur

Astrele îţi imprimă astăzi o mentalitate de învingător(oare), care te ajută să te pliezi pe situaţiile date şi să vezi partea plină a paharului. În cazul în care te aşteaptă o călătorie, un examen sau te vei ocupa de o chestiune birocratică, ai încredere în planurile tale şi în faptul că lucrurile se vor aranja în favoarea ta. Ba chiar s-ar putea să primeşti unele sfaturi valoroase din partea unei persoane cu experienţă ori poate că ai tu singur(ă) o revelaţie, o epifanie care te ajută să vezi dintr-un unghi diferit o situaţie de viaţă care ţi-a pricinuit unele îngrijorări.

HOROSCOP 19 mai 2022  – Gemeni

S-ar putea să fii mai sensibil(ă) astăzi decât de obicei, dar şi mai bine conectat(ă) la vocea ta interioară, la ceea ce îţi transmite subconştientul. Este nevoie de un exerciţiu de motivaţie din partea ta pentru a evita situaţia în care te laşi copleşit(ă) de gânduri care nu sunt constructive, care nu te lasă să vezi partea plină a paharului. Ai forţa interioară să închizi unele capitole de viaţă care au rămas deschise, care s-au insinuat prea mult în peisajul actual. Ştii că influenţa lor asupra ta nu este bună, că ţi-ar prinde bine să pregăteşti terenul pentru noi începuturi.

HOROSCOP 19 mai 2022  – Rac 

Se anunţă o zi productivă la orizont pentru nativii(ele) acestui semn care sunt implicaţi(te) într-o colaborare sau care intenţionează să demareze un proiect în viitorul apropiat. Eşti motivat(ă) să reuşeşti ce ţi-ai propus, iar lângă tine ai persoane care te inspiră să îţi urmezi visurile, să ai încredere în idealurile şi viziunile tale. Nu este exclus să apară chiar şi unele oportunităţi de finanţare sau într-ajutorare din partea unor persoane de bine sau a prietenilor, dovadă în plus că ai lângă tine persoane care văd potenţialul planurilor tale, că merită să investeşti în ceea ce te animă şi-n ce crezi.

HOROSCOP 19 mai 2022  – Leu 

În plan profesional, se prefigurează o zi aglomerată, dar nu se pune problema că nu îi vei face faţă. Ştii cum să îţi dozezi eforturile, cum să îţi prioritizezi activităţile astfel încât să îţi poţi duce la bun sfârşit activităţile. În plus, te ajută şi faptul că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu superiorii, că te simţi apreciat(ă) şi că îţi sunt luate în considerare opiniile. Aşadar, viitorul se arată a fi unul luminos pentru tine pe plan profesional, iar în cazul în care reuşeşti să urmezi această traiectorie, nu va dura mult până când vei vedea primele beneficii.

HOROSCOP 19 mai 2022  – Fecioară

Eşti pe aceeaşi lungime de undă astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici, astfel că este indicat să vă petreceţi împreună partea a doua a zilei. Ştiţi cum să profitaţi de momentele împreună, cum să vă bucuraţi de pasiunile comune. În cazul în care eşti single, dar eşti pregătit(ă) să explorezi scena de dating, s-ar putea să apară oportunităţi de flirt importante. La serviciu, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu artistic, vei observa astăzi că dai dovadă de mai multă creativitate, că reuşeşti să găseşti în timp util soluţii originale pentru problemele apărute spontan pe plan profesional.

HOROSCOP 19 mai 2022  – Balanţă

În planul vieţii de familie, se prefigurează o atmosferă calmă astăzi, cu menţiunea că există însă unele subiecte de discuţie pe care nu ar trebui să le abordezi încă. Ştii cu siguranţă despre ce anume este vorba şi care sunt temele care v-au adus adeseori la tensiuni când au fost puse pe tapet. Este drept că aţi făcut progrese în raport cu ele în ultima vreme, dar mai aveţi de lucru până să ajungeţi în punctul în care să le puteţi discuta detaşat sau, cel puţin, fără erupţii de orgolii care fac mai mult rău decât bine în acest moment.

HOROSCOP 19 mai 2022  – Scorpion

Comunici bine astăzi cu partenerul de viaţă şi cu cei cu care lucrezi, astfel că nu îţi va fi dificil să abordezi nici chiar cele mai complicate subiecte de discuţii. Aşa cum poate te-ai aşteptat, este un context favorabil astăzi colaborărilor, dar şi negocierilor de contracte ori şedinţelor de brainstorming destinate descoperii unor soluţii la situaţii-limită. Te simţi confortabil în prezenţa celorlalţi şi ştii cum şi ce să spui astfel încât să obţii reacţia pe care ţi-o doreşti din partea celorlalţi. Aşadar, nu vă va fi prea dificil să ajungeţi la un consens în privinţa unor diferenţe de viziune mari.

HOROSCOP 19 mai 2022  – Săgetător 

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu o oportunitate de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care ai reuşit să le faci până acum. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba de activităţi în alte domenii decât cel în care activează în principal nativii(ele) acestui semn sau poate că sunt recomandate pentru un comision sau un alt mic proiect care le aduce un câştig rapid. Oricare ar fi situaţia, cert este că lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine pe plan financiar, să faci progrese către situaţia materială pe care ţi-o doreşti.

HOROSCOP 19 mai 2022  – Capricorn

Eşti într-o stare bună de spirit astăzi, iar acest lucru se vede mai ales din modul în care interacţionezi cu cei dragi. În alte cazuri, s-ar putea ca ei să fie sursa de bună dispoziţie a nativilor(elor) acestui semn. În cazul în care lucrezi într-un domeniu artistic, te bucuri astăzi de un influx binevenit de creativitate care te ajută să găseşti soluţii la care nu te aşteptai la situaţiile cu care eşti întâmpinat(ă) la serviciu. Dacă eşti la început de drum cu actualul partener de viaţă, îţi dai seama că eşti pe aceeaşi lungime de undă, că aveţi ce discuta.

HOROSCOP 19 mai 2022  – Vărsător

Te bucuri de o atmosferă calmă în familie, dar acest lucru se datorează poate faptului că aţi trecut recent printr-o furtună. Sau poate că se anunţă un moment de tensiune la orizont. Oricare ar fi situaţia, cert este că lucrurile ar putea să fluctueze destul de mult, dar dacă încerci să abordezi cu blândeţe anumite subiecte de discuţie, poate că ai reuşi să navighezi cu mai multă abilitate anumite momente sensibile de familie. Aşadar, este foarte important să dai dovadă de diplomaţie şi să nu te laşi mânat(ă) de orgoliu în discuţiile pe care le ai cu cei din familie.

HOROSCOP 19 mai 2022  – Peşti

Ai încredere în viitor şi în planurile şi proiectele tale. Ai făcut progrese importante în ceea ce le priveşte şi se vede că eşti pasionat(ă) şi inspirat(ă) să îţi urmezi visurile. Ajută şi faptul că primeşti sfaturi bune de la cei din jur, că ai pe cine să te bazezi pentru a le duce pe toate la bun sfârşit. În plus, îţi vin idei cu privire la modul în care-ţi poţi pune în practică viziunile, iar în raport cu ceilalţi, comunici eficient până şi în raport cu cele mai dificile subiecte. Aşadar, la final de zi, te poţi declara mulţumit(ă).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici