HOROSCOP 2 februarie: Aceste zodii trec astăzi peste provocări mari. Ştiu să întoarcă norocul în favoarea lor

Luna din Balanţă aderă azi la un aspect armonios de trigon cu Saturn din Vărsător, ceea ce face ca zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) să depăşească mai uşor provocări apărute recent.

17504 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 februarie: Aceste zodii trec astăzi peste provocări mari. Ştiu să întoarcă norocul în favoarea lor

HOROSCOP 2 februarie: Aceste zodii trec astăzi peste provocări mari. Ştiu să întoarcă norocul în favoarea lor

HOROSCOP 2 februarie - Berbec 

 
Se anunţă o zi excelentă pentru nativii(ele) acestui semn care sunt implicaţi în relaţii de colaborare sau care dezvoltă proiecte în această perioadă. Sunt pe aceeaşi lungime de undă cu celelalte părţi implicate, dau dovadă de randament şi au soluţii originale pentru problemele cu care se confruntă. Dacă eşti în căutare de finanţatori pentru o iniţiativă pe care încerci să o demarezi, s-ar putea ca astăzi să ai noroc în acest sens. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de nişte evenimente importante în plan social, cum ar fi faptul că întâlnesc unele persoane speciale care îi/le inspiră.
 
 

HOROSCOP 2 februarie - Taur 

 
Te afli azi printre nativii(ele) care se bucură de un randament excelent. Te mobilizezi repede, ai prezenţă de spirit şi inspiraţie când vine vorba să aplici tehnici inovative pentru a depăşi unele impasuri întâmpinate în plan profesional. În plus, ai parte de aprecierea pe care o meriţi la locul de muncă, ceea ce te impulsionează şi mai mult să îţi faci treaba bine şi să laşi o impresie bună. Poţi înregistra pe parcursul acestei zile realizări importante, care te poziţionează pe o curbă ascendentă în compania în care activezi. Profită de acest avânt pentru a face paşi către o promovare.
 
 

HOROSCOP 2 februarie - Gemeni 

 
Eşti într-o dispoziţie foarte bună azi, ai inspiraţie şi ştii cum să o fructifici. Asta îţi poate crea însă unele impedimente la locul de muncă, mai ales dacă trebuie să te ocupi azi ori în regim de urgenţă de unele sarcini de serviciu monotone, care nu îţi permit să aplici soluţii proprii la situaţiile cu care te întâlneşti. În acest context, ai putea avea tendinţa de a procrastina, de a întârzia cât poţi de mult momentul în care te apuci efectiv de treabă. Pe de altă parte, în relaţia cu partenerul şi/ sau cu copiii, te bucuri de momente frumoase.
 

HOROSCOP 2 februarie - Rac  

Se întrevede o zi propice pentru a discuta cu familia unele posibilităţi de investiţie în care crezi şi cu care ei ar putea fi de acord. De succes ai putea avea parte şi dacă încerci să clarifici nişte probleme de ordin patrimonial, prin intermediul unui mediator sau chiar în cadrul unui litigiu. În orice caz, acasă ai parte de o atmosferă liniştită, cu toate că mai există surse de tensiune de care te apropii periculos de mult în anumite situaţii. Dacă vrei să lămureşti însă anumite chestiuni, s-ar putea să ţi se dea câştig de cauză, deşi orgoliile sunt mari.
 

HOROSCOP 2 februarie - Leu

 
  Pe fondul aspectelor astrale de astăzi, se potenţează abilităţile tale de comunicare şi socializare. Tocmai din acest motiv sunt favorizate astăzi negocierile, întâlnirile de afaceri, dar şi orice alt fel de conversaţii ori discuţii care vizează teme de ordin profesional sau personal. Ştii cum să pui problema, ce cuvinte să alegi şi cum să abordezi interlocutorul astfel încât să obţii rezultatul pe care îl anticipai din partea celorlalţi. De progrese ai parte şi dacă lucrezi astăzi în echipă deoarece astrele încurajează munca în colaborare şi iniţiativele care aduc laolaltă mai multe idei şi eforturi în vederea atingerii aceluiaşi obiectiv.
 

HOROSCOP 2 februarie - Fecioară 

 
S-ar putea să te intersectezi azi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul unor investiţii, de exemplu. În cele mai multe cazuri, s-ar putea să fie vorba de activităţi de ordin extraprofesional, pe care nativii(ele) acestui semn le derulează în afara programului de la locul de muncă, în domeniul lor de activitate sau în altul cu care cochetează în timpul liber. Pe de altă parte, s-ar putea să nu fie vorba de nişte sume foarte mari, semn că dacă trebuie să achiţi plăţi mari în următoarea perioadă, diferenţa la buzunar se va vedea.
 

HOROSCOP 2 februarie - Balanţă

 
Eşti într-o dispoziţie foarte bună astăzi, dar te preocupă doar activităţile creative, care îţi surescită interesul şi care îţi permit să aplici soluţii ingenioase situaţiilor cu care te confrunţi. În consecinţă, s-ar putea să îţi fie greu să te mobilizezi când vine vorba de sarcini monotone şi repetitive, care implică să urmezi protocoale fără să îţi pui amprenta personală. Dacă te găseşti în această din urmă situaţie, ai putea încerca să faci ceva mai interesat odată ce ajungi acasă, cu familia sau de unul(a) singur(ă), în cadrul hobby-urilor sau al afacerilor de suflet de care te ocupi după programul profesional.
 

HOROSCOP 2 februarie - Scorpion  

 
Abilităţile tale sociale nu sunt puse în evidenţă de aspectele astrale de astăzi. Preferi mai degrabă să te fereşti de factorii de stres, să eviţi mediile în care se aşteaptă de la tine să fii altfel decât simţi să fii astăzi. În familie, găseşti înţelegerea de care ai nevoie şi nu se pune presiune suplimentară pe tine, dar s-ar putea ca la serviciu să fie nevoie să ieşi din carapace şi să dai dovadă de spirit de iniţiativă. S-ar putea să îţi şi reuşească acest lucru, dar pe de altă parte, poate ar fi mai bine să amâni anumite discuţii.
 

HOROSCOP 2 februarie - Săgetător

 
Ai aşteptări destul de mari de la unele discuţii pe care le vei purta astăzi cu prietenii şi/ sau colaboratorii. Iar din câte se pare, ele nu îţi vor fi deloc înşelate; aveţi idei şi obiective similare în legătură cu nişte activităţi pe care le derulaţi împreună, se fac eforturi în ambele direcţii şi vă îndreptaţi cu paşi mici dar siguri către ceea ce v-aţi propus. Pentru alţi(te) nativi(e), această zi este una propice vieţii lor sociale şi s-ar putea să îşi îmbunătăţească grupul de prieteni cu noi cunoştinţe. Timpul petrecut cu ceilalţi îi ajută să primească feedback şi inspiraţie.
 

HOROSCOP 2 februarie - Capricorn 

 
S-ar putea să te afli şi tu printre nativii(ele) care află astăzi de oportunităţi financiare, fie la serviciu, fie într-un alt domeniu de activitate. Poate fi vorba de un proiect extra la serviciu, de ore suplimentare care se plătesc destul de bine sau de o activitate în afara programului de la serviciu, în aceeaşi companie sau într-o firmă diferită, cu care doar colaborezi. În orice caz, este clar că te bucuri de stabilitate pe acest plan sau chiar de o traiectorie uşor ascendentă. Dacă faci eforturi să te califici pentru o mărire, s-ar putea să apară astăzi unele veşti bune.
 

HOROSCOP 2 februarie - Vărsător

 
Ai un tonus foarte bun astăzi, la nivel mental mai ales, iar acest lucru se vede din faptul că ai viteză de reacţie şi reuşeşti să vezi partea bună a lucrurilor. O astfel de stare de spirit se va dovedi de un real ajutor nativilor(elor) care au de-a face astăzi cu procese birocratice stufoase, care implică să aibă mintea alertă şi să găsească soluţii, ori celor care dau examene şi/ sau sunt în deplasare în interes profesional/ personal. Ştii cum să te adaptezi din mers situaţiilor şi oamenilor pe care îi întâlneşti, astfel încât să întorci circumstanţele în favoarea ta.
 

HOROSCOP 2 februarie - Peşti  

 
Nu eşti într-o formă care să îţi permită să dai dovadă de o atitudine proactivă. Te mobilizezi în timp util şi faci treabă, dar trebuie să existe cineva care să te împingă de la spate să faci acest lucru. Te interesează azi mai degrabă ceea ce simţi şi descoperirea unor răspunsuri la nişte întrebări care te frământă deja de ceva timp, ceea ce te face mai puţin productiv(ă) decât de obicei. Din acest motiv, poate ar fi o idee bună să amâni sarcinile de lucru mai solicitante pe mâine, astfel încât să îţi dai timp astăzi să procesezi anumite lucruri.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici