HOROSCOP 2 octombrie. O sâmbătă relaxantă, dar cu mici fluctuaţii de tensiune în plan social. O resimt aproape toate zodiile

Venus din Scorpion aderă astăzi la un sextil armonios cu Pluto retrograd din Capricorn, semn că zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) şi cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte, per ansamblu, de o sâmbătă armonioasă, în ciuda unor disonanţe trecătoare.

9567 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 octombrie. O sâmbătă relaxantă, dar cu mici fluctuaţii de tensiune în plan social. O resimt aproape toate zodiile

HOROSCOP 2 octombrie - Berbec 

 În cazul în care ţi-au mai rămas lucruri de făcut la serviciu sau ţi-ai luat de lucru acasă, te vei mobiliza mult mai bine decât ai sperat. Stai mai bine decât de obicei cu energia şi te concentrezi cu foarte mare uşurinţă la ceea ce ai de făcut. Profită de această oportunitate pentru a-ţi uşura o parte din agenda pe săptămâna viitoare, mai ales în cazul în care riscă să apară unele urgenţe pe parcurs.
 

HOROSCOP 2 octombrie - Taur

Eşti pe aceeaşi lungime de undă astăzi cu partenerul de viaţă, prilej numai bun pentru a concepe un plan de activităţi care vă permite să petreceţi mai mult timp împreună. În felul acesta, vă revanşaţi pentru timpul pe care a trebuit să îţ acordaţi altor angajamente, neglijând astfel viaţa de cuplu. Vă va prinde bine amândurora să vă concentraţi asupra dorinţelor şi nevoilor partenerului, să petreceţi mai mult timp de calitate unul în compania celuilalt.
 

HOROSCOP 2 octombrie - Gemeni 

Şi tu te afli printre nativii(ele) care pot recupera astăzi o bună parte din sarcinile de care nu au apucat să se ocupe în zilele care au trecut. Eşti hotărât(î) să nu le laşi restante pe săptămâna care urmează, iar astrele sunt de partea ta. Fie că-i vorba de activităţi de ordin casnic ori profesional, cert este că le vei termina la timp şi, în plus, reuşeşti să te ţii şi de planurile pe azi.
 

HOROSCOP 2 octombrie - Rac 

Se arată azi o zi favorabilă pentru a ieşi cu partenerul de viaţă sau pentru a sta acasă şi a vă bucura de pasiunile pe care le aveţi în comun. În cazul în care eşti single, dar îţi place cineva, n-ar strica să profiţi de acest context astral pentru a-l(o) invita la o întâlnire romantică. Nu numai că nu te va refuza, dar fii sigur(î) că va urma cât de curând o a doua întrevedere.
 

HOROSCOP 2 octombrie - Leu 

Se întrevede o zi perfectă pentru a le face o vizită părinţilor ori pentru a le prezenta pe acel cineva special, în cazul în care ai început de curând o relaţie. De asemenea, este un context astral potrivit pentru proiecte de cuplu şi/ sau de familie, de ordin casnic. S-ar putea să descoperi că ai aceleaşi idei în ceea ce le priveşte cu familia şi partenerul de viaţă, că vreţi să ajungeţi la acelaşi rezultat.
 

HOROSCOP 2 octombrie - Fecioară

 
Fie că sâmbăta este o zi de activităţi gospodăreşti în familia ta sau nu, cert este că astrele îţi recomandă să te concentrezi pe aspecte casnice. Dacă desfăşori în această perioadă lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare, s-ar putea ca, până la finele zilei, să faci un progres mai mare decât te-ai aşteptat. Profită de ocazie şi încearcă să îi animi şi pe cei dragi în ceea ce intenţionezi să faci pe parcursul acestei zile.
 

HOROSCOP 2 octombrie - Balanţă 

Se anunţă o zi foarte bună pentru acei(le) nativi(e) care vor să facă investiţii mai mici sau mai mari în planul casnic, fie că este vorba de simple cumpărături sau de achiziţii mai importante pentru nişte lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare. Oricare ar fi situaţia în care te afli, este cert că proiectele tale încep să prindă contur, că te simţi cât se poate de pregătit(î) pentru săptămâna care urmează să înceapă foarte curând.
 

HOROSCOP 2 octombrie - Scorpion  

Sâmbăta aceasta de surprinde într-o stare de spirit foarte comunicativă şi deschisă, numai bună de petrecut în compania unor prieteni vechi, cu care nu te-ai văzut de multă vreme sau alături de fraţi, surori sau alte rude apropiate. Nu numai că vă puneţi la curent cu cele mai recente evenimente din viaţa fiecăruia, dar s-ar putea să vă oferiţi unul altuia nişte sfaturi extrem de importante, care vă pot uşura unele situaţii grele din prezent.
 

HOROSCOP 2 octombrie - Săgetător 

S-ar putea să fii surprins(î) plăcut de faptul că dispui de nişte fonduri de care ai uitat. Poţi să faci astăzi ceva cu ele ori să-ţi conturezi unele planuri pe mâine. Ori poate că vrei să le pui la ciorap pentru nişte proiecte pe care intenţionezi să le implementezi cât de curând. Indiferent de ce alegi să faci cu aceşti bani, cert este că astrele nu te condiţionează în niciun fel. Alegerea este a ta.
 

HOROSCOP 2 octombrie - Capricorn 

Se conturează o zi perfectă pentru a ieşi cu prietenii în oraş sau a organiza ceva la unul dintre voi acasă. O astfel de întâlnire îţi va prinde cu atât mai bine dacă nu i-ai văzut de multă vreme, fie pentru că te-ai concentrat tu pe alte domenii, fie pentru că au avut ei chestiuni urgente de care a trebuit să se ocupe. Profită de această oportunitate pentru a fi mai prezent(î) în anturajul tău.
 

HOROSCOP 2 octombrie - Vărsător  

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu o persoană care promite să aibă un efect benefic asupra vieţii tale profesionale şi/ sau a modului în care eşti perceput(î) în societate. Ai multe de învăţat de la un asemenea om şi trebuie să te asiguri că profiţi la maximum de această oportunitate. Are multă încredere în potenţialul tău şi dacă îi vei lăsa o impresie bună, poţi fi sigură că vei avea parte de multe avantaje.
 

HOROSCOP 2 octombrie - Peşti

Se anunţă o zi perfect(î) pentru nativii(ele) care vor să se concentreze astăzi pe proiectele lor extraprofesionale ori care vor să se vadă cu prietenii şi să petreacă timp de calitate împreună cu aceştia. În cel de-al doilea caz, s-ar putea ca anturajul să fie sursa unor idei foarte bune cu privire la nişte planuri de termen lung. Încearcă să vezi cum anume le-ai putea face fezabile, să se încadreze într-o nişă cu cerere mare.
 
 
Venus din Scorpion aderă astăzi la un sextil armonios cu Pluto retrograd din Capricorn, semn că zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) şi cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte, per ansamblu, de o sâmbătă armonioasă, în ciuda unor disonanţe trecătoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici