HOROSCOP 20 decembrie. Surprize plăcute cu mici inconveniente. Schimbare de planuri în cazul a trei zodii

Mercur din Capricorn aderă azi la un trigon armonios cu Uranus retrograd din Taur, prilej de surprize plăcute pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), dar şi cu nişte mici inconveniente.

7695 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 decembrie. Surprize plăcute cu mici inconveniente. Schimbare de planuri în cazul a trei zodii

HOROSCOP 20 decembrie. Surprize plăcute cu mici inconveniente. Schimbare de planuri în cazul a trei zodii

HOROSCOP 20 decembrie - Berbec

Astăzi s-ar putea să te întâlneşti cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor la locul de muncă. Ar putea fi vorba despre un proiect adiţional, pe lângă sarcinile de care ar trebui să te ocupi săptămâna aceasta. Sau poate că petreci mai mult timp la serviciu peste program, fapt care contribuie la un plus la salariu. În orice caz, cert este că nu va fi vorba de o sumă enormă, dar în această perioadă, îţi va prinde, cu siguranţă, foarte bine să ştii că, la următorul salariu, îţi vor intra în buzunar mai mulţi bani decât se întâmplă de obicei.

HOROSCOP 20 decembrie - Taur

Astrele te surprind astăzi într-o stare de spirit destul de bună. Cu toate că nu toate lucrurile merg conform agendei iniţiale, acest lucru nu pare să te descurajeze prea tare din ce ai de făcut. Accepţi cu destul de multă lejeritate faptul că trebuie să schimbi ceva la planurile tale şi, până la urmă, vei reuşi să îţi duci activităţile la îndeplinire. De asemenea, se anunţă o zi bună pentru nativii(ele) care pleacă astăzi în concediu. O călătorie începută sub auspiciile configuraţiilor astrale de astăzi este una care se va potrivi tuturor exigenţelor pe care le ai pe acest plan.

HOROSCOP 20 decembrie - Gemeni

Începutul de săptămână te găseşte mai sensibil(ă) decât de obicei. Eşti o persoană care, de regulă, nu îşi ascultă prea des intuiţia, dar de data aceasta, ceva îţi spune să ai mai multă încredere în ea. În felul acesta, s-ar putea să primeşti nişte mesaje importante care te ajută să eviţi un pericol ori să ieşi dintr-o situaţie pe care o credeai fără ieşire. Ori poate că începi un binevenit proces de închidere a unor capitole de viaţă care trenau de prea multă vreme. În felul acesta, faci loc unui nou început şi unor experienţe care te ajută să evoluezi.

HOROSCOP 20 decembrie - Rac

Unele discuţii cu apropiaţii s-ar putea să catalizeze apariţia unor idei extrem de bune cu privire la viitor. Ar putea fi vorba despre un proiect ale cărui seminţe se plantează astăzi sau poate că îţi răsare în minte ideea unei iniţiative pe termen lung. În alte cazuri, configuraţiile astrale ale zilei pot aduce invitaţia de a te alătura unor activităţi deja în derulare sau poate că intenţionezi tu să îi adresezi cuiva o astfel de propunere. Este clar oricum că ai lângă tine oameni care au idealuri şi viziuni asemănătoare celor pe care le ai tu şi care te inspiră.

HOROSCOP 20 decembrie - Leu

Cu toate că este luni, tu te numeri printre nativii(ele) care au astăzi cel mai ridicat nivel de randament. Acest lucru s-ar putea să te surprindă până şi pe tine, căci, de regulă, nu ţi se întâmplă să fii prea activ(ă) la început de săptămână. Aşadar, s-ar putea ca, până la finalul zilei, să duci la bun sfârşit nu doar treburile de astăzi, ci şi pe o parte din cele de mâine. Eforturile şi realizările tale de azi nu vor trece neobservate, semn că te-ar putea ajuta şi să te apropii puţin mai mult de superiori, să ieşi în evidenţă.

HOROSCOP 20 decembrie - Fecioară

Nu duci lipsă de creativitate astăzi, ba chiar s-ar putea să te surprindă până şi pe tine soluţiile pe care le găseşti la situaţiile cu care te confrunţi atât în plan profesional, cât şi în viaţa personală. În raport cu cei dragi, dai dovadă de deschidere şi afecţiune, atitudine la care cei dragi se arată extrem de receptivi. În cazul în care ai programată azi o întâlnire romantică, fii sigur(ă) că totul va decurge ca la carte. De menţionat mai este şi faptul că nativii(ele) care se află în concediu au parte de o vacanţă fix aşa cum şi-au imaginat-o.

HOROSCOP 20 decembrie - Balanţă

Momentele petrecute azi cu familia îţi prind foarte bine, mai ales dacă ai avut parte de tensiuni în raport cu cei dragi în ultima vreme. Profită de această oportunitate pentru a consolida această atmosferă armonioasă care s-a instalat între voi, cu toate că ştii că au mai rămas lucruri de pus la punct înainte ca lucrurile să se îmbunătăţească durabil între tine şi cei dragi. Aşadar, dacă există încă subiecte dificile de deschis în raport cu cei dragi, poate că ar fi mai bine dacă ai încerca să aştepţi câteva zile înainte să le deschizi. Altfel, rişti apariţia unui conflict.

HOROSCOP 20 decembrie - Scorpion

Comunici astăzi extrem de bine cu cei din jur, dar mai ales cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Cu alte cuvinte, persoanele cu care îţi petreci cel mai mult timp sunt acelea cu care interacţionezi şi cel mai bine azi. Aşadar, te bucuri de toate premisele unei zile productive, cu realizări importante atât în planul muncii, cât şi în viaţa personală. De asemenea, este un moment bun în care să readuci în discuţie subiecte rămase în coadă de peşte, cărora tu şi persoana iubită ori colegii de muncă nu le-aţi găsit o concluzie.

HOROSCOP 20 decembrie - Săgetător

S-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) norocoşi(oare) care se întâlnesc cu oportunităţi de rotunjire a veniturilor. Ar putea fi vorba, de exemplu, de activităţi extraprofesionale în domeniul lor de activitate ori de proiecte într-un sector cu care nativii(ele) acestui semn cochetează doar din când în când. Oricare ar fi situaţia, cert este că, în prag de sărbători, te bucuri de un supliment la bugetul destinat cadourilor sau pregătirii mesei de Crăciun. Pe de altă parte, acest lucru n-ar trebui să te încurajeze să te îndepărtezi prea mult de sumele pe care ţi-ai propus să le cheltuieşti zilele acestea.

HOROSCOP 20 decembrie - Capricorn

Ai o dispoziţie extrem de bună şi acest lucru se vede mai ales în raport cu partenerul de viaţă şi copiii. Dai dovadă de spontaneitate, eşti deschis(ă) la activităţi pe care altfel nu le-ai fi practicat şi vii cu propuneri de petrecere a timpului liber la care ei răspund foarte bine. Acesta este, de asemenea, un moment foarte bun în care să ieşi cu acel cineva special cu care simţi că ai o conexiune. Configuraţiile de astăzi te ajută să petreci timp de calitate alături de ei, dar şi să te inspiri din energia şi efervescenţa pe care o emană.

HOROSCOP 20 decembrie - Vărsător

Ziua de astăzi nu te surprinde într-o dispoziţie extrovertă, dar acest lucru nu înseamnă neapărat că starea ta de spirit lasă de dorit. Mai degrabă, este vorba despre o uşoară apatie, care se va ameliora dacă îţi modelezi programul în aşa fel încât să poţi petrece timp singur(ă) dacă asta îţi doreşti ori cu familia. Aşadar, vei constata cât de mult bine îţi poate face dacă pui, de data aceasta măcar, nevoile tale în faţa altor priorităţi, cu toate că nu îţi vine natural să faci astfel de lucruri. Uneori trebuie să te concentrezi pe nevoile tale înainte de orice.

HOROSCOP 20 decembrie - Peşti

Se anunţă o zi numai bună pentru revederi cu prietenii, în cazul tău. În cazul unor membrii ai anturajului tău, venirea sărbătorilor a prilejuit, cel mai probabil, o întoarcere acasă şi, deci, posibilitatea de a vă vedea după o perioadă destul de îndelungată în care nu v-aţi întâlnit. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de întrevederi cu prietenii cu care intenţionezi să derulezi un proiect în anul următor. Ori poate că trageţi linie în cazul unuia pe care l-aţi desfăşurat în 2021. Oricare ar fi situaţia, cert este că astrele te aduc astăzi mai aproape de anturajul tău.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici