HOROSCOP 20 februarie 2022. Zi bună cu final nefericit pentru patru zodii. Lucrurile iau o întorsătură nefericită

Luna din Balanţă aderă la un trigon armonios cu Saturn din Vărsător şi apoi la două careuri tensionate cu Venus şi Marte din Capricorn. Ziua începe bine pentru zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător), dar în cazul Balanţelor şi al celorlalte semne Cardinale (Berbec, Rac, Capricorn) există riscul ca lucrurile să ia o întorsătură neplăcută.

9373 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 februarie 2022. Zi bună cu final nefericit pentru patru zodii. Lucrurile iau o întorsătură nefericită

HOROSCOP 20 februarie 2022 - Berbec 

Comunici bine astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu prietenii, cel mai probabil pentru că aveţi proiecte care scot în evidenţă compatibilităţile de viziune şi/ sau de personalitate care există între voi. Pe de altă parte, s-ar putea ca lucrurile să se schimbe între voi în a doua parte a zilei, atunci când poate exista tentaţia de a vă impune punctul de vedere în detrimentul părerilor pe care le au ceilalţi parteneri de discuţie.

HOROSCOP 20 februarie 2022 - Taur

Te bucuri astăzi de un randament sporit la serviciu dacă lucrezi, dar în acelaşi timp, acest lucru nu te scuteşte de provocări la locul de muncă în a doua parte a zilei. Sau poate că te confrunţi cu o stare acută de oboseală, datorată cel mai probabil faptului că nu ai avut timp suficient pentru odihnă în acest final de săptămână. Oricare ar fi situaţia, încearcă să nu te laşi afectat(ă) prea mult de stres.

HOROSCOP 20 februarie 2022 - Gemeni

Pari să fii pe aceeaşi lungime de undă azi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, dar există riscul ca, în a doua parte a zilei, să iasă la iveală dorinţe personale care sunt în contradicţie cu aşteptările celor dragi sau invers. Cel mai probabil, problemele se trag de pe urma faptului că n-aţi discutat despre anumite lucruri la momentul potrivit. Trebuie să vorbeşti mai des despre ceea ce ai nevoie de la ei.

HOROSCOP 20 februarie 2022 - Rac 

În prima parte a zilei, te bucuri de armonie în familie, dar pluteşte în atmosferă o oarecare tensiune care riscă să se materializeze în a doua parte a zilei. Tu şi persoana iubită păreţi să aveţi idei diferite despre cum ar trebi abordată o chestiune de ordin casnic sau domestic, iar din această cauză, riscă să apară scântei. Încearcă să lămureşti lucrurile înainte să se ajungă prea departe şi să nu poţi evita un conflict.

HOROSCOP 20 februarie 2022 - Leu

În principiu, tu şi partenerul de viaţă rezonaţi pe aceeaşi frecvenţă, dar există riscul ca această compatibilitate de viziune să nu reziste toată ziua. Există subiecte de discuţie în raport de care vă poziţionaţi diferit, iar din cauza orgoliului, poate fi mai greu să ajungeţi la un consens. Încearcă să te concentrezi pe acele puncte de vedere care sunt comune, iar în felul acesta, veţi reuşi să ajungeţi la o strategie comună în faţa provocărilor.

HOROSCOP 20 februarie 2022 - Fecioară

S-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) care se intersectează cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor. Pe de altă parte, îţi poate fi destul de greu să comunici cu cei cu care trebuie să colaborezi, iar din această cauză, s-ar putea să crezi că nu merită efortul. Încearcă să te concentrezi pe obiectivul final şi să te gândeşti cum anume poţi construi o echipă funcţională şi productivă alături de cei cu care lucrezi acum.

HOROSCOP 20 februarie 2022 - Balanţă 

Ai o dispoziţie la înălţime astăzi, dar trebuie să ai mare grijă în ce direcţie te conduce entuziasmul. Există posibilitatea să îţi calculezi greşit posibilităţile financiare şi să te înhami la unele cheltuieli pe care nu ţi le prea permiţi în această perioadă. Încearcă să nu te abaţi prea mult de la lista de cumpărături, căci există riscul să apară goluri suficient de mari în buget încât să nu le poţi acoperi în săptămâna următoare.

HOROSCOP 20 februarie 2022 - Scorpion 

Eşti într-o stare bună de spirit şi te bucuri de armonie în raport cu cei dragi, dar nu acelaşi lucru se poate spune, cel puţin în a doua parte a zilei, despre interacţiunea cu cei din familia de origine. Diferenţele de personalitate şi/ sau de viziune îşi spun cuvântul, iar din această cauză, riscă să se ajungă la tensiuni destul de mari. Caută să nu iei anumite lucruri în nume personal şi le vei depăşi.

HOROSCOP 20 februarie 2022 - Săgetător 

Prima parte a zilei s-ar putea să vină la pachet cu multe veşti bune, dar pregăteşte-te pentru reversul medaliei în a doua jumătate a zilei. Dacă este vorba mai degrabă de nelămuriri, încearcă să le clarifici. S-ar putea ca, odată cu neînţelegerile, să dispară şi motivele de a-ţi face griji. Ar fi păcat să îţi iroseşti energia stresându-te în legătură cu anumite lucruri care ar fi putut să nu îţi dea nicio bătăie de cap.

HOROSCOP 20 februarie 2022 - Capricorn 

În prima jumătate a zilei, s-ar putea să apară unele şanse de a realiza profituri, cu toate că este duminică. Nu acelaşi lucru se poate spune însă despre a doua ei parte, când există riscul ca unele angajamente sociale să nu se mai materializeze, lucru care riscă să îţi aducă unele dezavantaje materiale. Poate că ai plătit o sumă în avans şi nu o poţi recupera ori nu îţi este returnat la timp un împrumut.

HOROSCOP 20 februarie 2022 - Vărsător

În prima parte a zilei, ai o stare bună de spirit şi te bucuri de încredere în propria persoană. S-ar putea să te simţi intimidat(ă) apoi de cineva important ori poate că te sperie aşteptările cuiva cu multă influenţă în raport cu tine. Oricare ar fi situaţia, nu uita că ai toate motivele să crezi în tine şi în capacitatea ta de a te ridica la înălţimea oricăror standarde care îţi sunt impuse din exterior.

HOROSCOP 20 februarie 2022 - Peşti 

Ai o dispoziţie relativ echilibrată de dimineaţă, dar eşti mai sensibil(ă) decât de obicei la energiile celor din jur. Încearcă să nu iei în nume personal lucrurile nu tocmai pozitive care se întâmplă astăzi. Dacă le priveşti dintr-un alt unghi, s-ar putea să-ţi dai seama că nu aveau intenţia să te rănească ori să te facă să te simţi prost. Cel mai probabil, nu este vorba decât de o consecinţă a oboselii acumulate peste săptămână.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici