HOROSCOP 20 iunie. Jupiter retrogradează în Peşti. Se schimbă în rău norocul acestor zodii

Jupiter începe azi să se mişte în sens aparent invers prin semnul Peştilor, pe care îl va părăsi în 28 iulie, când revine în zodia Vărsătorului. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) au parte de ghinion când se aşteaptă cel mai puţin.

28838 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 iunie. Jupiter retrogradează în Peşti. Se schimbă în rău norocul acestor zodii

HOROSCOP 20 iunie - Berbec  

 
Jupiter începe azi să retrogradeze prin casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în lunile următoare, nu puţine vor fi situaţiile în care te vei gândi destul de mult la trecut, la situaţii şi la persoane care nu mai fac parte din peisajul actual. Acesta poate fi pentru tine începutul unei perioade foarte propice de căutări sufleteşti, care vor face loc pentru noi capitole în viaţa ta, care îţi vor aduce satisfacţii.
 

HOROSCOP 20 iunie - Taur 

 
Jupiter retrogradează de azi încolo prin casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, ceea ce denotă faptul că acestea pot stagna în lunile care urmează sau poate că vor face unii paşi înapoi. De asemenea, s-ar putea să iei distanţă de unele persoane din viaţa ta, ceea ce ar putea să te ajute să analizezi mai bine relaţia pe care o aveţi şi dacă are un efect bun asupra voastră sau a ta.
 

HOROSCOP 20 iunie - Gemeni 

 
Jupiter începe astăzi să se mişte în sens aparent invers prin casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ascensiunea ta profesională s-ar putea să fie destul de anevoioasă în perioada care urmează. Până la finele lui decembrie 2021, vor exista mai puţine oportunităţi să ieşi în evidenţă, dar cele care vor apărea te vor ajuta să faci progrese mai mari, dacă le fructifici la adevărata lor valoare, dacă investeşti timp şi energie.

 

HOROSCOP 20 iunie - Rac 

 
Jupiter retrogradează de astăzi începând prin casa călătoriilor, a studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. În următoarele luni, s-ar putea ca unele procese birocratice să se deruleze mai greu. De asemenea, pregăteşte-te şi pentru eventualitatea în care nu promovezi un examen sau eşti nevoit(ă) să îţi amâni concediul. Toate aceste experienţe, deşi neplăcute, te vor învăţa foarte multe lucruri utile pe viitor, care te vor ajuta să eviţi astfel de situaţii extrem de neplăcute.

 

HOROSCOP 20 iunie - Leu 

 
Jupiter începe azi să se deplaseze în sens aparent invers printr-o importantă casă relaţională din horoscopul tău general. Efectul ar putea fi acela că raportul de forţe în viaţa de cuplu sau cu cei cu care lucrezi ar putea să se dezechilibreze, în contextul în care s-au tot adunat probleme în ultima vreme, care nu au putut fi rezolvate într-o manieră potrivită la momentul oportun. Ai grijă ce faci de acum încolo, pe mai departe.
 

HOROSCOP 20 iunie - Fecioară 

 
Jupiter se mişcă de azi începând în sens aparent invers prin casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce poate afecta destul de puternic relaţia de cuplu sau legăturile pe care le-ai stabilit la locul de muncă. Trebuie să ai grijă cum gestionezi problemele apărute în perioada următoare, căci există riscul ca acestea să degenereze şi să afecteze destul de mult nivelul de încredere de care vă bucuraţi şi stabilitatea construită pe parcursul multor ani.
 

HOROSCOP 20 iunie - Balanţă 

 
Jupiter tranzitează în sens aparent invers casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce poate înseamna că, în lunile care urmează, se întrevede o perioadă în care nivelul tău de energie este mai scăzut decât de obicei, iar randamentul de care dai dovadă poate avea de suferit. În cazul în care suferi de o afecţiune cronică, trebuie să te asiguri că ea nu va recidiva. Este important să aplică măsuri de prevenţie.
 

HOROSCOP 20 iunie - Scorpion 

 
Jupiter se mişcă de azi încolo în sens aparent invers prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce poate duce la o oarecare distanţare în raport cu aceste persoane. Dacă eşti single, s-ar putea să întâlneşti persoane care îţi plac în aceste luni, dar există posibilitatea ca lucruri să nu evolueze mai încolo de un anumit nivel. Încearcă să te bucuri de ceea ce există în prezent, fără să faci scenarii.
 

HOROSCOP 20 iunie - Săgetător 

 
Jupiter începe azi să se mişte în sens retrograd prin casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce te poate face să te distanţezi de unele persoane dragi cu care nu ai în comun prea multe valori şi principii, cu care ai avut tensiuni în trecut din cauze similare. Trebuie să înveţi arta compromisului sănătos în lunile care urmează, să înveţi cât anume ar trebui să laşi de la tine pentru a fi mai bine.
 

HOROSCOP 20 iunie - Capricorn 

 
Jupiter se mişcă de azi încolo pe o traiectorie aparent invers prin casa comunicării, ceea ce ar putea însemna că te confrunţi cu momente de timiditate în anumite situaţii, unele din ele foarte importante, cum ar fi negocierile sau şedinţele. Aşadar, pentru a face cu bine faţă provocărilor din această perioadă, poate ar fi mai indicat să îţi structurezi ideile, să le notezi, înaintea unui eveniment care poate avea ramificaţii serioase pe termen mai lung.
 

HOROSCOP 20 iunie - Vărsător 

Jupiter începe azi să se mişte aparent invers prin casa banilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să te gândeşti dacă modul în care îţi gestionezi bugetul este cel mai potrivit. S-ar putea ca, în lunile care urmează, să apară tot felul de evenimente nu prea plăcute din punct de vedere financiar, iar rolul lor este acela de a te anunţa că trebuie să faci unele schimbări pe acest plan pentru mai multă stabilitate.
 

HOROSCOP 20 iunie - Peşti

 
Jupiter se mişcă în sens aparent invers de azi prin semnul naşterii tale, ceea ce te-ar putea face mai introvertit(ă) în lunile care urmează. Încearcă să lucrezi mai mult la propria persoană, să investeşti mai mult în tine, atât financiar prin imaginea pe care o afişezi, cât şi ca timp şi energie. Nivelul tău de încredere în propria persoană ar putea creşte destul de mult dacă ai mai multă grijă de tine în lunile acestea.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici