HOROSCOP 20 mai. Ce se întâmplă cu zodiile când Soarele intră în Gemeni

Soarele intră azi în Gemeni, unde rămâne până pe 21 iunie. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) dau dovadă de mai multă flexibilitate şi au atenţie distributivă.

32275 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 mai. Ce se întâmplă cu zodiile când Soarele intră în Gemeni

HOROSCOP 20 mai 2021

HOROSCOP 20 mai - Berbec

Soarele intră azi în casa comunicării din horoscopul tău general, semn că, în săptămânile care urmează, vor exista multe situaţii în care eşti chemat(ă) să uzezi de abilităţile tale de socializare şi interacţiune cu ceilalţi. Acestea ar putea varia de la simple întâlniri cu prietenii la negocieri serioase de care depinde soarta unor proiecte foarte importante, pe care vrei să le extinzi sau să le demarezi. În acelaşi timp, există şi riscul ca unele lucruri să rămână la stadiul de declaraţii, să îţi fie greu să le aduci în stadiul de a le pune în practică. lucrează la acest aspect.

HOROSCOP 20 mai - Taur

Soarele ajunge astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să te preocupe destul de mult sectorul financiar în săptămânile care urmează. Pe bună dreptate, însă, căci apar tot felul de oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin investiţii. Ba chiar s-ar putea să te mire volumul şi timpul scurt în care apar, mai ales că, în ultima vreme, nu au fost atât de multe pe cât ţi-ai fi dorit. Acest lucru s-ar putea să îţi îngreuneze însă sarcinila de a le selecta pe cele mai bune.

HOROSCOP 20 mai - Gemeni  

Soarele intră azi în chiar semnul naşterii tale, ceea ce anunţă, pe de-o parte, că începe sezonul aniversării tale, dar şi faptul că ai o şansă importantă să îţi reactualizezi rezoluţiile pe acest an, să vezi cât ai reuşit să te ţii de ele şi ce progrese ai făcut în direcţia lor. În cazul în care au ajuns la finalul listei de priorităţi, iată o oportunitate bună să le readuci în atenţia ta şi să lucrezi mai mult la ele din această lună încolo. Nu este prea târziu ca să obţii ceea ce ţi-ai propus până la finalul acestui an.

HOROSCOP 20 mai - Rac

Soarele ajunge azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce ar putea să îţi activeze latura introvertită. Te surprinzi mai des decât de obicei gândindu-te la tot felul de lucruri, dar mai ales la trecut, la oameni şi situaţii care nu fac parte din peisajul actual, dar care te influenţează încă într-o manieră sau alta. Poţi însă folosi energia acestui amplasament planetar pentru a scăpa de unele ataşamente care nu îţi fac bine, care te ţin ancorat(ă) cu un picior în ceva ce a fost şi nu se va mai întoarce. Doar aşa te poţi concentra pe viitor.

HOROSCOP 20 mai - Leu  

Soarele intră astăzi în casa planurilor de viitor din horoscopul tău solar, iar astfel, o bună parte din eforturile şi preocupările tale din următoarele săptămâni se îndreaptă în direcţia unor proiecte cu bătaie lungă, fie că îţi aparţin şi tu le coordonezi sau doar eşti cooptat(ă) în cadrul lor. De asemenea, s-ar putea ca, prin intermediul acestor activităţi, să cunoşti persoane care îţi împărtăşesc viziunile şi idealurile, de la care ai multe de învăţat şi te inspiră. Ai grijă totuşi să nu îţi iei prea multe angajamente faţă de prea multe persoane. Rişti să nu duci mare lucru la îndeplinire.

HOROSCOP 20 mai - Fecioară

Soarele poposeşte azi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce face din acest domeniu de viaţă o prioritate pentru tine în perioada următoare. Ceea ce încearcă să-ţi arate acest aspect este faptul că uneori contează pe cine cunoşti şi cât de bine faci networking în domeniul tău de activitate şi la locul de muncă. În anumite situaţii, poţi să arăţi de ce eşti în stare doar după ce deschizi unele uşi şi să convingi anumite persoane cu influenţă. Aşadar, poate n-ar fi rău să lucrezi la strategiile tale în această direcţie, mai ales dacă nu excelezi la ele.

HOROSCOP 20 mai - Balanţă

Soarele ajunge astăzi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Ceea ce acest tranzit ar putea să aducă sunt oportunităţi de a finaliza studii întrerupte, de a te înscrie la cursuri şi/ sau de a obţine calificări foarte valoroase. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să ajute cu organizarea unor deplasări care poate nu au fost posibile până acum. Iar dacă ai litigii pe rol sau trebuie să parcurgi nişte procese birocratice complexe, s-ar putea ca, la final, să ai parte de nişte rezultate mult mai bune decât te-ai fi aşteptat la început.

HOROSCOP 20 mai - Scorpion  

Soarele ajunge azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să lucrezi la modul în care tu şi partenerul de viaţă sau cei cu care lucrezi colaboraţi în cadrul proiectelor comune. Dacă nu au prea apărut progrese în ultima vreme, o parte din vină s-ar putea să fie aceea că au apărut dereglaje în raportul de forţe între voi. Poate că ar trebui să rediscutaţi aspecte care ţin de responsabilităţile şi drepturile fiecăruia din voi. În felul acesta, ştiţi ce anume aveţi de făcut şi nu vă pierdeţi vremea ocupându-vă involuntar de acelaşi lucru.

HOROSCOP 20 mai - Săgetător  

Cu Soarele în casa parteneriatelor, relaţiile, deopotrivă personale şi profesionale, devin o prioritate pentru tine în perioada care urmează. Poţi face mai progrese în raport cu partenerul de viaţă şi cei cu care desfăţori activităţi la locul de muncă dacă încerci să comunici deschis şi nu te laşi condus(ă) de orgoliu. Dacă vezi că nu apare o iniţiativă din partea celorlalţi să supuneţi la o dezbatere anumite chestiuni, fă-ţi tu curaj să pui probleme pe tapet. Aşa se creează un mediu în care vă bucuraţi de bună înţelegere şi abordaţi în mod pozitiv eventualele provocări cu care aveţi de-a face.

HOROSCOP 20 mai - Capricorn  

Soarele îşi face azi intrarea în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general. Acest lucru înseamnă că, în perioada care urmează, ai putea încerca să-ţi îmbunătăţeşti etica profesională şi tehnicile de lucru sau să aduci ajustări pozitive în stilul tău de viaţă şi alimentaţie. Dacă nu te-ai simţit prea bine în ultima vreme sau nu te-ai organizat prea bine cu timpul pe plan profesional, ai chiar mai multe motive să inviţi schimbarea în viaţa ta. În caz contrar, nu îţi rămâne timp pentru tine, în care să te ocupi de nevoile tale, iar la serviciu nu dai randament.

HOROSCOP 20 mai - Vărsător

Soarele intră azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar. Acest lucru înseamnă că viaţa sentimentală şi relaţia cu cei mici intră în vizorul tău, că trebuie să faci nişte schimbări pe aceste planuri. Comunicare este un aspect la care acest tranzit te îndeamnă să lucrezi. Poate că nu îţi este uşor să vorbeşti despre anumite lucruri, iar în unele situaţii, acest lucru a condus la situaţii complicate, pe care le-ai fi putut evita. Încearcă să vezi dacă există disponibilitate pentru dialog din partea celor dragi. S-ar putea să îi găseşti mai doritori decât ai fi crezut.

HOROSCOP 20 mai - Peşti

Soarele ajunge astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce face ca relaţia cu cei dragi să urce mai sus în ierarhia priorităţilor tale. Este important că se întâmplă acest lucru, căci dacă diferenţele de viziune şi de caracter ţi-au dat mai multă bătaie de cap decât de obicei, acest lucru înseamnă că poate nu s-a ajuns la un compromis într-un moment important. Ai mai multă răbdare cu ei şi cu tine, nu ignora chestiuni care trebuie discutate şi într-un fel sau altul, se va ajunge la un consens care mulţumeşte pe toată lumea într-o măsură relativ egală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici