HOROSCOP 21 APRILIE 2020: Zodiile pe care azi le aşteaptă o serie de provocări

HOROSCOP 21 APRILIE. Soarele din Taur aderă în această dimineaţă la un aspect tensionat de careu cu Saturn din Vărsător, semn că pe zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) le aşteaptă o serie de provocări atunci, care le arată la ce anume sunt deficitare.

3601 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 APRILIE 2020: Zodiile pe care azi le aşteaptă o serie de provocări

HOROSCOP 21 APRILIE 2020

Diseară, Luna face o conjuncţie cu Mercur în Berbec, oferindu-le zodiilor de Fox (Berbec, Leu şi Săgetător) energie şi un entuziasm molipsitor.

HOROSCOP 21 APRILIE BERBEC

În cazul în care nu ţi-ai adaptat proiectele la situaţia actuală, s-ar putea să te oblige Universul să o faci. Pe fondul aspectelor astrale de astăzi, creşte destul de mult riscul să ai parte de unele pagube sau să te trezeşti că investiţiile tale, făcute cu greu şi nu fără privaţiuni, sunt insuficiente pentru a menţine lucrurile pe linia de plutire. Renunţă la ceea ce nu mai funcţionează la momentul prezent şi elimină cheltuielile de care te poţi lipsi. Starea ta de spirit se îmbunătăţeşte pe dup-amiază, atunci când îţi schimbi optica şi încerci să vezi dincolo de aceste provocări.

HOROSCOP 21 APRILIE TAUR

Prima parte a acestei zile ar putea sta sub semnul unor tensiuni în raport cu superiorii sau poate că eşti indignat(ă) de unele decizii care s-au luat de către conducere. În cazul altor semne, ar putea fi vorba despre unele veşti nu tocmai bune primite pe plan profesional. În situaţii ca acestea, în care circumstanţele exterioare sau o forţă asupra căreia nu ai control intervin în treburi care privesc, este important să înţelegi că nu poţi face mai mult decât să îţi adaptezi atitudinea vis-a-vis de acele evenimente şi alegeri independente de tine. În caz contrar, acumulezi multă energie negativă.

HOROSCOP 21 APRILIE GEMENI

În această dimineaţă, starea ta de spirit ar putea lăsa de dorit. Unii(ele) nativi(e) realizează care este motivul din spatele schimbării nefaste de dispoziţie, dar altora s-ar putea să le scape cauza tonusului mental scăzut pe care îl au acum. Nu ar trebui să te învinovăţeşti pentru acest lucru sau să crezi că nu eşti îndreptăţit(ă) să simţi ceea ce simţi. Trăim vremuri învolburate la care nu este uşor să ne adaptăm. Pe de altă parte, de la prânz încolo, te bucuri de o infuzie de optimism din partea astrelor, care te ajută să priveşti către ziua de mâine pozitiv(ă).

HOROSCOP 21 APRILIE RAC

Dimineaţa acestei zile aduce cu sine o serie de temeri pe care nu le poţi controla sau ale căror cauze sunt independente de tine. Pe un fundal ca acesta, nu ar trebui să te mire dacă te frământă puternic modul în care perioada aceasta îşi va pune accentul pe viitorul tău, pe relaţiile cu ceilalţi şi/ sau pe evoluţia colaborărilor pe care le-ai iniţiat înainte sau după instalarea stării de urgenţă. Dacă gestionezi eficient energia indusă de astre în prima jumătate a zilei, vei reuşi să o foloseşti pentru a te motiva să preiei frâiele acolo unde poţi face asta.

HOROSCOP 21 APRILIE LEU

Se anunţă o dimineaţă încordată atât pentru burlacii(ăciţele) acestui semn, cât şi pentru cei(le) care sunt implicaţi(te) într-o relaţie. Dacă nu ai întâlnit încă pe acel cineva special, s-ar putea să simţi influenţa tensionantă a astrelor doar pe plan profesional sau în raport cu persoanele cu care desfăşori activităţi profesionale. În cazul în care ai pe cineva, planează riscul de disensiuni atât la serviciu, cât şi acasă. Spre seară, ţi-ai putea da seama că este o problemă de perspectivă la mijloc; încearcă să te pui în papucii celorlalţi şi gândeşte-te la un compromis care să vă satisfacă pe toţi cumva.

HOROSCOP 21 APRILIE FECIOARĂ

În prima jumătate a zilei, puţine din lucrurile pe care ţi-ai propus să le realizezi la serviciu vor decurge sau vor ieşi conform planului. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba despre o organizare precară ori de prea puţină atenţie acordată treburilor de care trebuia să te ocupi. În alte situaţii, depinzi de materiale care nu ajung la timp sau care se pierd pe drum, ceea ce îţi decalează o serie de activităţi importante. Dacă simţi că te-ai lovit de un obstacol prea mare de depăşit, înseamnă că poate ar fi cazul să ceri ajutorul cuiva de la serviciu.

HOROSCOP 21 APRILIE BALANŢĂ

În ceea ce te priveşte, încărcătura dinamizată a aspectelor cosmice ale dimineţii se face simţită în plan sentimental şi/ sau în relaţia cu copiii. Fiecare dintre voi încearcă să îşi impună autoritatea în faţa celuilalt sau unele lucruri nu s-au spus la timp, iar paharul cu nemulţumiri se varsă atunci când încordarea din atmosferă a atins deja punctul culminant. Cert este că nu poţi merge la infinit aşa, evitând cu graţie elefantul din cameră. Încearcă să convoci o şedinţă de familie şi să încurajezi la sinceritate. Trebuie să vorbiţi deschis despre ceea ce vă deranjează şi poate vă răneşte puternic.

HOROSCOP 21 APRILIE SCORPION

Şi pe tine te aşteaptă tensiuni în prima parte a acestei zile. Ele ar putea porni de la o chestiune casnică ori domestică problematică, în privinţa căreia tu şi partenerul aveţi păreri diferite, mai ales în ceea ce priveşte modul în care intenţionaţi să o gestionaţi. Sau poate chiar unul dintre voi a creat-o, ceea ce poate complica şi mai mult ecuaţia. În orice caz, cert este că se poate extinde conflictul şi la alţi membri ai familiei dacă nu vă spălaţi rufele murdare în doi. Mai bine concentraţi-vă să ajungeţi la un compromis şi să corijaţi cumva situaţia apărută.

HOROSCOP 21 APRILIE SĂGETĂTOR

Şi tu ai putea să te numeri printre nativii(ele) care au parte de o dimineaţă plină, solicitantă şi deloc prevăzătoare la locul de muncă. Comunici greu cu unii colegi de muncă, eşti nevoit(ă) poate să faci unele lucruri în locul lor sau să le repari greşelile ori apar urgenţe şi amânări în privinţa cărora nu prea ai ce face. Aşadar, tot ceea ce poţi face astăzi este să te adaptezi cumva la circumstanţele schimbătoare şi să nu rămâi fixat(ă) pe idei şi programe care nu se susţin în practică. Diseară, încearcă să îţi faci timp pentru hobby-uri şi cei dragi.

HOROSCOP 21 APRILIE CAPRICORN

În această dimineaţă, ai putea fi tentat(ă) să faci unele cheltuieli care nu vin într-o perioadă tocmai bună. Pe de-o parte, traversăm vremuri tulburi, în care ar fi bine să ţii mai mult de bani decât de obicei, iar pe de altă parte, tocmai au trecut sărbătorile pascale, când ai făcut deja nişte investiţii destul de importante. Mai bine încearcă să te concentrezi pe treburile gospodăreşti rămase în coada listei de priorităţi. Sau încearcă să petreci timp cu familia. Dacă au nevoie de ceva ai tăi, trage o fugă până la ei în acest sens, dar nu zăbovi prea mult.

HOROSCOP 21 APRILIE VĂRSĂTOR

Tu, pe de altă parte, nu pari a fi în termenii cei mai buni cu familia, dar mai ales cu rudele mai în vârstă. Poate că nu înţeleg precauţiile din această perioadă ori faptul că nu îi poţi vizita aşa cum o făceai înainte. Oricare ar fi situaţia în raport cu ei, nu rezolvi nimic dacă te enervezi şi îţi pierzi calmul. Mai bine lasă baltă subiectul şi repune lucrurile pe tapet dup-amiază, când spiritele se mai calmează. De asemenea, s-ar putea să te frustreze faptul că nu poţi rezolva în această perioadă o problemă casnică sau locativă doarte importantă.

HOROSCOP 21 APRILIE PEŞTI

Aceasta este una dintre acele zile în care trebuie să filtrezi, să selectezi cu foarte multă înţelepciune informaţiile cu care intri în contact. Multe voci aşa-zis credibile fac tot felul de afirmaţii şi împrăştie în jur frică şi alarme false. Bazează-te mai bine pe ceea ce se transmite de la organele abilitate, iar dacă tot nu te-ai lămurit, pune o întrebare directă. Acelaşi sfat se aplică şi celor care sunt mai susceptibili(e) acum la ce spune gura lumii. Pe de altă parte, vin veşti bune în plan financiar, unde te întâlneşti cu unele oportunităţi de câştig care nu-s de colea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici