HOROSCOP 21 IUNIE 2020: Noi începuturi pentru zodiile de Apă

Soarele intră azi în Rac, ceea ce marchează fenomenul de solstiţiu de vară.

21952 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 IUNIE 2020: Noi începuturi pentru zodiile de Apă
Tot azi, el face o conjuncţie cu Luna, fapt ce determină apariţia fenomenului de Lună Nouă în Rac. Această lunaţie oferă prilejul de noi începuturi pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti).
 
HOROSCOP 21 IUNIE BERBEC 
 
Săptămâna se închide cu fenomenul de Lună Nouă în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ar fi de dorit să faci din relaţia cu cei dragi o prioritate în următoarea perioadă. Retrogradarea lui Mercur a semnalat deja existenţa unor probleme de comunicare, iar această lunaţie te invită să schimbi abordarea în raport cu ei. Dă dovadă de mai multă empatie şi caută să citeşti printre rânduri. Doar aşa le intuieşti stările.
 
HOROSCOP 21 IUNIE TAUR  
 
În cazul tău, Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa comunicării, semn că ar trebui să lucrezi mai mult la felul în care te raportezi la ceilalţi pe plan profesional şi social. Tot în acest sector, Mercur retrogradează de ceva zile deja, ceea ce înseamnă că este cu atât mai stringentă nevoia de a schimba cela la felul în care comunici şi îţi expui ideile. Încearcă să-ţi asculţi mai des vocea interioară pe viitor.
 
HOROSCOP 21 IUNIE GEMENI
 
Luna Nouă de azi ocupă casa banilor şi a bunurilor din astrograma ta solară, fapt care denotă că intri într-o etapă nouă în plan financiar. Retrogradarea lui Mercur prin acelaşi sector poate semnala unele lipsuri sau pierderi nu prea uşor de explicat, iar acest lucru subliniază încă o dată importanţa unor ajustări aduse obiceiurilor tale de consum şi modului în care înţelegi să îţi gestionezi finanţele. Nu te mai lăsa ghidat(ă) de impuls la cumpărături.
 
HOROSCOP 21 IUNIE RAC  
 
Cu Luna Nouă în semnul naşterii tale, înseamnă că începe o etapă în viaţa ta în care-ţi poţi propune obiective noi în ceea ce priveşte propria persoană. Mrecur retrograd te sprijină în acest sens, întrucât ajută la crearea unui cadru necesar meditaţiei şi introspecţiei. Fă din această lunaţie un nou început; urmăreşte să te dezvolţi prin ateliere şi cărţi care pot ajuta să te cunoşti mai bine. Chiar şi apropiaţii îţi pot da o direcţie.
 
HOROSCOP 21 IUNIE LEU
 
Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa subconştientului din harta ta solară, indiciu că te numeri şi tu printre nativii(ele) care se vor ocupa în următoarea perioadă de evoluţia personală. În acest sens, te ajută şi Mercur retrograd, care te transportă în trecut, la sursa unor traume, frici sau frustrări pe care încă nu le-ai procesat cum se cuvine. Este sănătos să dezgropi ceea ce s-a întâmplat atunci dacă o faci în scopul vindecării.
 
HOROSCOP 21 IUNIE FECIOARĂ  
 
Luna Nouă de azi ocupă casa planurilor de viitor şi de grup din horoscopul tău general. Tot acolo se află şi Mercur retrograd, care a început deja să îţi semnaleze faptul că unele relaţii sau proiecte pe termen lung nu merg bine sau chiar s-au oprit din evoluţie. Aşadar, această lunaţie te provoacă să te concentrezi pe ceea ce nu mai este fezabil pentru a găsi o rezolvare sau a pregăti terenul pentru noi începuturi.
 
HOROSCOP 21 IUNIE BALANŢĂ 
 
Luna Nouă de astăzi se desăvârşeşte în casa carierei din horoscopul tău general, semn că acest domeniu de viaţă ar trebui să urce în fruntea listei tale de priorităţi. Retrogradarea lui Mercur ţi-a semnalat că ceva nu este tocmai în regulă pe acest plan, că poate ar trebui să schimbi felul în care comunici cu şefii şi/ sau la serviciu. Caută aşadar să lucrezi la acest aspect, să ai mai multă încredere în propria persoană.
 
HOROSCOP 21 IUNIE SCORPION  
 
Luna Nouă se perfectează azi în casa filozofiei de viaţă din astrograma ta solară. Retrogradarea lui Mercur se poate să îţi fi amânat unele călătorii sau examene pe care ai crezut că le vei putea întreprinde fără probleme în următoarea perioadă. Pe fundalul acesta, lunaţia te invită să explorezi metode alternative de a-ţi duce planurile la bun sfârşit. Poate că trebuie să îţi schimbi puţin perspectiva, să nu te încăpăţânezi să persişti în unele planuri.
 
HOROSCOP 21 IUNIE SĂGETĂTOR 
 
Cu Luna Nouă în casa banilor şi a bunurilor deţinute/ câştigate în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, te aşteaptă o perioadă de reevaluare a atitudinii tale faţă de anumite relaţii şi mai ales faţă de aspectul financiar al acestora. Mercur retrograd a scos poate la iveală probleme de comunicare pe acest plan, semn că trebuie să foloseşti energia lunaţiei pentru a trasa noi limite în parteneriate. Echilibrează, de asemenea, raportul de forţe.
 
HOROSCOP 21 IUNIE CAPRICORN 
 
Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa relaţiilor, iar acest lucru înseamnă că trebuie să aduci unele ajustări modului în care interacţionezi cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care derulezi activităţi profesionale - asociaţi, clienţi, colaboratori. Mercur retrograd atrage deja de câteva zile atenţia asupra faptului că nu comunici tocmai eficient cu ei, că tind să rămână lucruri nespuse care pot ajunge să vă facă rău. Depăşeşte-ţi teama şi spune lucrurilor pe nume.
 
HOROSCOP 21 IUNIE VĂRSĂTOR
 
Luna Nouă de azi se desăvârşeşte în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta solară. Retrogradarea lui Mercur a început să arate faptul că nu mai dai acelaşi randament, că tinzi să internalizezi stresul care ajunge să te afecteze pe alte planuri, ca nivel de energie. Caută să gestionezi mai uşor presiunea resimţită, astfel încât să nu ajungi să te resimţi pe plan fizic. De asemenea, lucrează la felul în care comunici cu colegii.
 
HOROSCOP 21 IUNIE PEŞTI  
 
Luna Nouă de astăzi se formează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, sector în care se mişcă deja în sens aparent invers Mercur. Acesta din urmă atrage atenţia asupra felului în care te înţelegi cu partenerul şi/ sau copiii şi asupra nevoii de a schimba ceva la modul în care te raportezi faţă de ei. Această lunaţie pune şi mai tare accentul pe această prioritate. Nu ignora acest sfat al astrelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici