HOROSCOP 21 martie. Venus ajunge în Berbec. Aceste zodii insistă prea mult în relaţii

Venus intră azi în zodia exilului ei diurn, Berbecul, pe care-l tranzitează până pe 14 aprilie. În unele relaţii, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă. Capricorn) grăbesc prea mult lucrurile, ceea ce poate veni în detrimentul obiectivelor lor.

30863 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 martie. Venus ajunge în Berbec. Aceste zodii insistă prea mult în relaţii

HOROSCOP 21 martie. Venus ajunge în Berbec. Aceste zodii insistă prea mult în relaţii

HOROSCOP 21 martie - Berbec

Venus intră azi în semnul naşterii tale, ceea ce, pe de-o parte îşi potenţează şarmul şi carisma, ceea ce te face o prezenţă şi mai plăcută în cercurile în care te învârţi, iar pe de altă parte, te ajută să ai mai multă încredere în propria persoană. Sunt recomandate, în săptămânile care urmează, şi iniţiativele care au legătură cu îmbunătăţirea sau înnoirea aspectului personal, de la vestimentaţia pe care o abordezi până la înfăţişarea fizică.

HOROSCOP 21 martie - Taur

Venus se instalează azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce poate face ca, în săptămânile care urmează, unii din nativii(ele) acestui semn să înceapă o relaţie de ochii curioşilor, fie din dorinţa de intimitate, fie pentru că este, de fapt, o idilă. Sau poate că revine în actualitate un fost partener, de care te leagă încă sentimente foarte intense. În oricare din aceste scenarii, există însă şi riscuri la care te expui.

HOROSCOP 21 martie - Gemeni

Venus ajunge astăzi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, ceea ce însemnă că, în săptămânile următoare, grupul tău de prieteni s-ar putea îmbogăţi cu nişte persoane care îţi împărtăşesc viziunea şi idealurile. În anumite cazuri, s-ar putea să vă aducă laolaltă proiectele pe care le aveţi la comun, iar în altele, s-ar putea să fie vorba despre nişte cunoştinţe comune, care simt că aţi avea multe în comun.

HOROSCOP 21 martie - Rac

Venus îşi face azi intrarea în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să te faci mai uşor plăcut(ă) în rândul persoanelor cu influenţă din comunitatea în care trăieşti, dar mai ales la locul de muncă. Iar prin intermediul acestei atitudini agreabile, s-ar putea să obţii, în săptămânile care urmează, nişte beneficii la care nici nu ai îndrăznit să visezi. În felul acesta, te poziţionezi mai aproape ca oricând de o promovare.

HOROSCOP 21 martie - Leu

Venus ajunge azi în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea însemna că, în perioada următoare, se va schimba ceva la modul în care evaluezi anumite persoane. În cazul altor nativi(e), se arată şansa unei poveşti de iubire cu o persoană de o altă religie şi/ sau naţionalitate ori care locuieşti la o distanţă apreciabilă de ei/ele. Sunt posibile, de asemenea, concediile, dar şi atelierele ori cursurile de dezvoltate personală.

HOROSCOP 21 martie - Fecioară

Venus intră azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce spune că, în următoarele câteva săptămâni, vor veni spre tine oportunităţi importante de câştig prin intermediul partenerul de viaţă şi/ sau persoanelor cu care lucrezi. Sau poate că acele colaborări în care eşti deja implicat(ă) pot genera mai multe profituri în perioada care vine dacă îţi joci bine cărţile. În orice caz, contează mult cum interaţionezi cu cei din jur.

HOROSCOP 21 martie - Balanţă

Venus poposeşte azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce atrage atenţia asupra relaţiei tale cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care colaborezi în mediul profesional. Vă face bine doza suplimentară de competitivitate pe care v-o oferă acest tranzit, dar trebuie să ai mare grijă cât de departe mergi. S-ar putea ca, la un moment dat, să funcţioneze în detrimentul vostru, mai ales dacă aveţi obiective comune cu termen-limită foarte redus.

HOROSCOP 21 martie - Scorpion

Venus îşi face azi intrarea în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce, pe de-o parte, va îndulci atmosfera în mediul profesional, iar pe de altă parte, te va face mai atent(ă) la nevoile propriului organism. Dar deşi eşti energic(ă) şi nu îţi lipseşte atitudinea proactivă, s-ar putea să existe momente în care tragi prea mult de tine, în care nu îţi oferi odihna de care corpul tău are atâta nevoie.

HOROSCOP 21 martie - Săgetător

Venus ajunge azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce face ca atmosfera din relaţia de cuplu şi în raport cu copiii să fie deosebit de armonioase în perioada care urmează. Iar dacă te numeri printre nativii(ele) acestui semn care nu au încă pe cineva, nu îţi face griji, pentru că astrele s-ar putea să remedieze acest aspect în săptămânile viitoare. Pe de altă parte, s-ar putea să nu dureze.

HOROSCOP 21 martie - Capricorn

Venus intră azi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce creează o atmosferă calmă între tine şi cei dragi, numai bună să discutaţi chestiuni de viaţă domestică ori să dezbateţi utilitatea unor proiecte în gospodărie. În plus, s-ar putea ca, pe parcursul acestui tranzit, să te apropii mai mult de cineva drag de care te-ai distanţat în ultima vreme din cauza incompatibilităţilor de viziune sau caracter. Îţi dai seama ce contează de fapt.

HOROSCOP 21 martie - Vărsător

Venus se instalează azi în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce te ajută să te faci mai uşor plăcut(ă) de cei din jur, dar cu riscul ca altor persoane să le displaci destul de mult. Aşadar, în rândul celor cu care intri în contact, naşti atitudini polarizante, în sensul în care unii(ele) fac orice să fie în preajma ta, iar altora le trezeşti nişte antipatii care nu vor dispărea prea uşor în viitor.

HOROSCOP 21 martie - Peşti

Venus ajunge astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce face să te intersectezi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat în ultima perioadă. Cheltuielile s-a putea să crească şi ele, însă, mai ales în ceea ce priveşte lucrurile de care nu ai cu adeăvrat nevoie, care nu figurează pe lista de cumpărături de bază. Lasă-le, totuşi, pe altă dată.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici