HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE Patru zodii primesc veşti şoc. Vezi care este mesajul astrelor pentru ele

Săptămâna se deschide cu nu mai puţin de şase aspecte astrale pozitive şi negative deopotrivă, dar cel mai important dintre ele este careul tensionat al lui Mercur din Balanţă cu Pluto retrograd din Capricorn. El face ca zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) să intre în contact cu informaţii care schimbă peisajul în planul carierei, al vieţii sentimentale sau în privinţa finanţelor.

25277 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE Patru zodii primesc veşti şoc. Vezi care este mesajul astrelor pentru ele

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE Patru zodii primesc veşti şoc. Vezi care este mesajul astrelor pentru ele

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE - Berbec 

Ar putea apărea astăzi discuţii în contradictoriu între tine şi persoana iubită şi/ sau în raport cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. De vină s-ar putea să fie faptul că s-a dezechilibrat raportul de forţe între voi sau poate că este important pentru voi să formaţi o anumită imagine în societate, lucru care, pentru unele persoane, nu contează la fel de mult ca pentru altele. În orice caz, situaţia aceasta denotă faptul că există incompatibilităţi şi limite care s-au depăşit, motiv numai bun să vă faceţi timp de o discuţie serioasă. În caz contrar, ar putea apărea probleme mari.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE - Taur 

Cu toate că este abia marţi, faci faţă destul de greu programului de la serviciu. Asta ar putea avea legătură cu programul plin şi solicitant din această zi, cu aşteptările din ce în ce mai mari şi termenele-limită din ce în ce mai reduse. Oricum ar sta lucrurile, cel mai important este să îţi menţii calmul şi să nu te agiţi mai mult decât este cazul. Unele lucruri nu pot fi schimbate, oricât de mult ţi-ai dori, iar tot ce poţi face este să încerci să îţi dai dovadă de mai multă flexixilitate. Într-un fel sau altul, se aşază toate.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE - Gemeni

În plan sentimental, se întrevede o zi destul de tensionată. Pare să se fi strecurat o sămânţă de neîncredere între tine şi persoana iubită, cel mai probabil pentru că nu aţi discutat la timp unele chestiuni importante, care au avut o influenţă negativă asupra relaţiei voastre. Înainte să se ajungă la o discuţie în contradictoriu, încearcă să vorbeşti despre ceea ce simţi şi despre îndoielile pe care le ai. În cazul altor nativi(e), problemele pot apărea în raport cu copiii. Poate că şi în relaţia cu aceştia s-au strecurat unele semne de întrebare pe care nu le mai poţi ignora.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE  - Rac

Nici pe tine par să nu te ocolească astăzi probleme în raport cu persoana iubită şi/ sau membrii familiei. În cazul tău, este vorba însă de chestiuni casnice, domestice sau locative care scot la iveală unele incompatibilităţi de viziune între tine şi cei dragi. Cu toate acestea, simţi pe undeva că dacă nu te concentrezi pe aspectele pe care le aveţi în comun, pe viziunile care se întâlnesc la un moment dat, nu vei face decât să te cerţi cu cei din familia ta. Iată aşadar un prilej bun să arăţi că cel mai înţelept cedează şi caută calea păcii.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE - Leu

La serviciu astăzi, ţi-ar putea fi destul de dificil să comunici cu anumite persoane din sfera ta profesională. Asta poate fi din cauza diferenţelor de viziune sau a faptului că personalităţile voastre nu sunt compatibile. Ori poate nu are legătură nici cu una, nici cu alta, ci ţine mai degrabă de problemele de comunicare pe care le ridică mijloacele alternative de interacţiune în această perioadă, mai ales dacă lucrezi de acasă. În orice caz, oricare ar fi situaţia, cert este că nu trebuie să laşi loc de interpretări. Cere lămuriri şi oferă explicaţii ori de câte ori apare o nevoie.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE - Fecioară 

Aceasta nu este una din acele zile în care să te abaţi de la lista de cumpărături de bază. Bugetul tău riscă să nu facă faţă prea bine achiziţiilor prea costisitoare, care nu satisfac o nevoie de bază. Aşadar, este foarte important să îţi calculezi bine mutările în plan financiar, să nu te întinzi mai mult decât te ţine plapuma. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba de nevoia de a achiziţiona un cadou sau de o altă situaţie care îi sileşte să depăşească limitele. Dar şi în circumstanţe ca acestea poţi găsi metode de a-ţi minimiza impactul asupra bugetului.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE - Balanţă

În planul vieţii de familie, se arată o zi cu tensiuni. Diferenţele de mentalitate între tine şi anumiţi membri ai familiei sunt destul de mari, ceea ce riscă să conducă la discuţii aprinse dacă apar situaţii care trebuie tratate imediat, care nu pot fi măturate sub preş. Tocmai din acest motiv, recomandarea ar fi aceea de a nu ţine cu dinţii de viziuni sau idei doar de dragul de a ţi le impune forţat asupra celorlalţi. Concentrează-te mai bine pe ceea ce vă aduce împreună, pe punctele de vedere comune la care puteţi lucra pentru a le transforma în strategii.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE - Scorpion 

Nu este nimic rău în a te uita înapoi la trecut, în a lua lecţii care ţi-au fost predate acum ceva timp şi în a le transforma în repere după care te ghidezi în prezent. Există însă riscul să mergi prea departe din acest punct de vedere, să pierzi oportunităţi cu care te intersectezi acum doar pentru că există anumite similitudini cu situaţii de altădată care ţi-au pricinuit probleme. Încearcă să vezi dincolo de asemenea asocieri, ca să nu îţi pară rău mai târziu. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba de nişte veşti sau un telefon care-i tulbură.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE - Săgetător

Acum nu este un moment bun să faci investiţii în planuri de viitor sau în proiecte de grup. Nu eşti încă la stadiul în care să îţi iei astfel de angajamente financiare fără să îţi asumi şi nişte riscuri pe lângă. Aşadar, încearcă să păşeşti atent, să nu te laşi pradă propriului entuziasm sau optimismului pe care îl afişează cei cu care lucrezi pentru îndeplinirea acestor visuri. Cu siguranţă îţi transmite intuiţia că ar fi cazul să mai aştepţi, că încă nu este momentul să acţionezi. Ascultă acea voce, cu toate că, la început, ai impresia că ratezi o oportunitate.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE - Capricorn 

Între tine şi superiori s-ar putea naşte astăzi tensiuni, datorate fie unei probleme punctuale, mai exact modului în care tu sau ei aţi gestionat o situaţie importantă, fie unor supărări mai vechi care ies la iveală astăzi dintr-un motiv sau altul. În consecinţă, aceasta este una din acele zile în care trebuie să acţionezi cu purdenţă la serviciu, mai ales dacă îţi doreşti ca ascensiunea ta profesională să nu întâmpine tot felul de piedici puse de mai-marii de la serviciu. Aşadar, încearcă să nu reacţionezi cum îţi dictează primul impuls, ci fă eforturi să rămâneţi în relaţii bune pe viitor.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE - Vărsător 

Nu pari a fi într-o formă prea grozavă astăzi. Asta s-ar putea datora fie faptului că nu te-ai odihnit suficient în weekend, fie unor supărări care îţi sunt pricinuite astăzi. Cert este că ai nevoie de un sprijin emoţional în astfel de situaţii, pentru că altfel rişti să o apuci pe o pantă descendentă, pe care poţi aluneca în jos pe parcursul întregii săptămâni. Nu te înconjura de oameni negativi şi încearcă să priveşti partea plină a paharului. Iar dacă simţi că trebuie să îţi spui oful, cu siguranţă vei găsi pe cineva care să te înţeleagă printre cei dragi.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE - Peşti

În cazul tău, se întrevăd provocări în cadrul unor relaţii - de prietenie, colaborare sau iubire -, în ceea ce priveşte unele planuri de viitor sau în raport cu unele proiecte. Cu siguranţă că acestea au apărut mai din timp, dar doar astăzi ai devenit pe deplin conştient(ă) de ele ori s-a întâmplat ceva între timp care face să nu le mai poţi ignora. În orice caz, cert este că a venit momentul să iei unele decizii pe care le-ai tot amânat. Asigură-te însă că nu faci nicio alegere înainte să vorbeşti cu cei implicaţi despre ceea ce simţi şi planurile tale.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici