HOROSCOP 21 septembrie 2021. Lună Plină în Peşti. Schimbări importante şi alegeri decisive pentru zodii

Se perfectează azi Luna Plină în semnul Peştilor, prilej de schimbări importante pentru zodiile Mutabile mai ales (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti).

23678 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 21 septembrie 2021. Lună Plină în Peşti. Schimbări importante şi alegeri decisive pentru zodii

HOROSCOP 21 septembrie 2021. Lună Plină în Peşti. Schimbări importante şi alegeri decisive pentru zodii

HOROSCOP 21 septembrie 2021 - Berbec

Luna Plină din Peşti se manifestă plenar în casa subconştientului din horoscopul tău general, iar lecţia ei pentru tine este aceea de a încerca să te îngrijeşti mai mult de sănătatea ta mintală şi emoţională. Eşti o persoană activă, care nu stă prea mult locului, lucru care îţi face bine din punct de vedere fizic, dar se întâmplă adesea să te opreşti din alergătura aceasta de zi cu zi şi să te gândeşti dacă eşti bine sufleteşte vorbind. Profită de oportunitatea acestui eveniment astral pentru a medita la ultimele întâmplări importante din viaţa ta şi la efectele lor asupra ta.

HOROSCOP 21 septembrie 2021 - Taur

Luna Plină din Peşti se perfectează în casa planurilor de viitor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că trebuie să armonizezi cumva acest sector cu cel al preocupărilor de moment, al lucrurilor care îţi aduc satisfacţii interioare. Este posibil ca, de ceva vreme încoace, proiectele tale pe termen lung să nu îţi mai aducă bucurii, să se fi transformat într-o corvoadă într-o anumită măsură. Încearcă să îţi pui cumva amprenta personală în ceea ce le priveşte, să te bucuri de drumul până la obiectivele tale în loc să te concentrezi exclusiv asupra destinaţiei. Altfel, pierzi din vedere momentul prezent.

HOROSCOP 21 septembrie 2021 - Gemeni

Luna Plină din Peşti ocupă astăzi casa carierei din astrograma ta generală, motiv pentru care va trebui să te axezi mai mult pe acest sector în perioada următoare. Provocarea acestui aspect astral pentru tine este aceea de a atinge un echilibru între viaţa de familie şi carieră, căci în ultima vreme, se prea poate să te fi preocupat mai mult primul domeniu în locul celui de-al doilea. Te-ai poziţionat acum ceva vreme pe calea către succes, dar au existat câteva ezitări pe parcurs şi s-ar putea ca ele să te fi dat cu câţiva paşi în spate. Poţi recupera acum.

HOROSCOP 21 septembrie 2021 - Rac

Luna Plină din Peşti se manifestă azi plenar în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Pe de-o parte, acest eveniment astral te îndeamnă să observi cum anume ţi-ai exprimat în ultima perioadă viziunile şi convingerile. Eşti o persoană empatică şi acest lucru îţi conferă o forţă aparte, dar în acelaşi timp, acest lucru te şi expune riscului de a se profita de bunătatea ta în anumite situaţii. Dacă ai susţinut recent un examen, te-ai ocupat de o chestiune birocratică sau ai fost plecat(ă) într-o delegaţie, apar astăzi sau în zilele următoarele rezultatele acestor eforturi.

HOROSCOP 21 septembrie 2021 - Leu

Luna Plină din Peşti se perfectează în casa banilor şi a relaţiilor din astrograma ta solară, prilej numai bun de a analiza cum te poziţionezi tu vis-a-vis de finanţe şi ce impact au acestea asupra cuplului pe care îl formezi cu partenerul de viaţă ori în raport cu persoanele cu care colaborezi. Poate că, din dorinţa de a păstra armonia în aceste relaţii, au evitat să pui pe tapet unele chestiuni, iar din acest motiv, au tot ezistat neînţelegeri în ultima vreme. S-ar putea ca, de data aceasta, să se ajungă la un consens, dar nu fără unele compromisuri reciproce.

HOROSCOP 21 septembrie 2021 - Fecioară

Luna Plină din Peşti ocupă casa relaţiilor din horoscopul tău general, iar provocarea ei pentru tine este aceea de a încerca să te racordezi mai bine la vibraţia partenerul de viaţă şi/ sau a celor cu care lucrezi. S-ar putea ca, în ultima vreme, să le fi criticat unele aspecte de comportament care nu sunt compatibile cu tine, pe care nu le înţelegi prea bine, dar dacă îţi schimbi atitudinea faţă de ele, ai putea constata că, de fapt, compensează pentru ceea ce ţie-ţi lipseşte. Încearcă să reperezi aceste lucruri şi să vezi în ce anume fel te-ar putea ajuta.

HOROSCOP 21 septembrie 2021 - Balanţă

Luna Plină din Peşti se manifestă plenar în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, prilej cu care ar trebui să te concentrezi mai mult, în această perioadă, pe stilul tău de viaţă şi alimentaţie, dar şi pe etica ta profesională. S-ar putea să fi dat dovadă de o oarecare dezordine în raport cu aceste două domenii, să nu fi avut un plan prea bine stabilit, motiv pentru care au început să se vadă efectele nu tocmai pozitive în ceea ce priveşte starea ta de bine la nivel fizic. Timpul nu este însă pierdut, căci poţi face schimbări.

HOROSCOP 21 septembrie 2021 - Scorpion

Luna Plină din Peşti se perfectează în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, semn că prioritatea ta din aceste zile ar trebui să fie partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Nu este exclus ca, în ultima perioadă, să fi neglijat aceste relaţii de dragul planurilor tale de viitor, al obiectivelor tale pe termen lung. Ai lăsat ca unele lucruri să meargă din inerţie şi este posibil ca direcţia în care s-au îndreptat să nu fie cea mai pozitivă. Încearcă să te implici mai mult în aceste relaţii, mai ales dacă ele au cam început să scârţâie.

HOROSCOP 21 septembrie 2021 - Săgetător

Luna Plină din Peşti ocupă casa familiei din astrograma ta solară, indiciu cum că gospodăria şi relaţia cu cei dragi ar trebui să te preocupe mai mult. Este posibil să fi amânat unele treburi casnice ori angajamente faţă de familie în favoarea carierei, iar tensiunile s-au tot strâns în familie. Cu toate că suntem în ceasul al doisprezecelea, încă ai şansa de a te revanşa faţă de cei dragi, de a da dovadă de o atitudine mai echilibrată în raport cu sectorul casnic şi domestic. Trebuie să ştii să impui unele limite pentru a nu se crea dezechilibre prea mari.

HOROSCOP 21 septembrie 2021 - Capricorn

Luna Plină din Peşti se manifestă plenar în casa comunicării din horoscopul tău general, iar rolul acestui eveniment astral este acela de a găsi un echilibru între ceea ce gândeşti şi ceea ce exprimi. Este posibil ca, în ultima vreme, să fi spus una şi să fi crezut alta, ceea ce a condus la unele neînţelegeri sau poate la unele frustrări. Încearcă să îţi asumi şi acele viziuni despre care ştii că nu ar fi prea populare în rândul interlocutorilor tăi. Mai devreme sau mai târziu, dacă dreptatea este de partea ta, vor ajunge la ceea ce le-ai spus tu.

HOROSCOP 21 septembrie 2021 - Vărsător

Luna Plină din Peşti se perfectează în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, ceea ce îndeamnă la o ajustare a atitudinii vis-a-vis de finanţe. Dacă nu ai ţinut o evidenţă prea clară a bugetului de care dispui ori nu te-ai concentrat prea mult pe economii, ar fi cazul să faci ceva în acest sens. Fie că te aşteaptă cheltuieli mari în următoarea perioadă sau nu, cert este că ţi-ar prinde bine să ai o bază mai solidă financiar vorbind, iar cel mai la îndemână mod de a o obţine este acela de a pune câte ceva deoparte.

HOROSCOP 21 septembrie 2021 - Peşti

Luna Plină din Peşti ocupă tocmai semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că te bucuri de energie în aceste zile, dar şi de mai multă atenţie din partea celor din jur. Pe de altă parte, s-ar putea să ai o relaţie ambivalentă cu interesul celorlalţi faţă de tine, căci în acest fel, eşti mai expus(ă) criticilor, dar şi unei mai riguroase analize a neajunsurilor tale, fie de natură fizică ori comportamentală. Încearcă să lucrezi la relaţia ta cu critica, să vezi dacă nu cumva poţi folosi câteva din sfaturile pe care ţi le oferă cei din jur, spre binele tău.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici