HOROSCOP 22 aprilie. Ceva le împiedică evoluţia acestor zodii. Se întrevede însă o soluţie la orizont

Luna din Leu mai face o opoziţie, de data aceasta cu Jupiter din Vărsător, înainte să intre în Fecioară. Sunt vizate şi azi zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), dar Taurii încep să vadă luminiţa de la capătul tunelului.

8329 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 aprilie. Ceva le împiedică evoluţia acestor zodii. Se întrevede însă o soluţie la orizont

 

HOROSCOP 22 aprilie. Berbec

S-ar putea să fii pus(ă) astăzi să alegi în ce direcţie îţi îndrepţi atenţia, resursele şi timpul. Este voba fie de planurile de viitor şi proiectele de grup, fie de dorinţele de moment. Sau poate că vei reuşi să te implici pe ambele planuri, dar fără a obţine rezultatul pe care îl urmăreşti în niciunul dintre aceste două sectoare. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa muncii, semn că cel mai bun randament s-ar putea să îl ai spre finalul programului de la serviciu. Sau poate că simţi nevoia să faci mai multă mişcare în timpul liber.

HOROSCOP 22 aprilie. Taur

Se întâmplă astăzi lucruri în plan familial care nu îţi permit să stai peste program la serviciu sau să dai tot ceea ce poţi în acest sector. Nu îţi face griji, vor veni şi zile în care priorităţile se inversează şi nu mai ai impresia că neglijezi ceea ce se întâmplă în planul muncii. În a doua parte a acestei zile, Luna progresează în casa iubirii şi a copiilor, semn că se calmează atmosfera în acest domeniu de viaţă sau găseşti consolare la ai tăi pentru problemele prin care treci în această perioadă în raport cu familia ta de origine.

HOROSCOP 22 aprilie. Gemeni

Comunicarea este ceva ce riscă să îţi creeze mari dificultăţi astăzi, mai ales dacă nu eşti dispus(ă) la compromisuri în ceea ce priveşte anumite principii sau viziuni pe care le ai. Aşadar, pentru a nu pierde unele oportunităţi sau ca unele discuţii să aibă o finalitate, ar fi indicat să dai dovadă de mai multă flexibilitate. În a doua jumătate a zilei, Luna ajunge în casa familiei din horoscopul general, prilej bun să petreceţi mai mult timp împreună şi chiar să le ceri sfatul cu privire la nişte modalităţi prin care să controlezi mai bine modul în care evoluează discuţiile.

HOROSCOP 22 aprilie. Rac

Din punct de vedere financiar, nu se arată o zi prea grozavă pentru tine. Există riscul să apară cheltuieli pe care nu le-ai preconizat sau plăţi de care ai uitat, dar pe care nu le poţi amâna. În consecinţă, s-ar putea să fie nevoie să îţi regândeşti achiziţiile de săptămâna aceasta sau planurile pe weekend. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce favorizează discuţiile, indiferent de temă sau interlocutor. Ştii ce anume ar fi cel mai bine să punctezi şi cum să pui accentul pentru a te face bine înţeles(asă).

HOROSCOP 22 aprilie. Leu

Se anunţă astăzi rost de tensiuni între tine şi partenerul de viaţă ori o persoană importantă de la serviciu, cu care colaborezi de multă vreme. Ceva din comportamentul lor te calcă pe bătături şi activează puncte sensibile, fapt ce conduce la nişte situaţii pe care nu le mai poţi controla. În a doua jumătate a zilei, Luna progresează în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea să te întâlneşti cu nişte oportunităţi de suplimentare a bugetului şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul unor investiţii. În plus, îţi gospodăreşti ceva mai bine finanţele.

HOROSCOP 22 aprilie. Fecioară

La serviciu, se arată o zi aglomerată şi obositoare, cu tot felul de provocări, care ţin de relaţia cu colegii de muncă, pe de-o parte, şi de sarcinile de care te ocupi pe de altă parte. Ia-le rând pe rând, încearcă să păstrezi controlul şi vei vedea că, într-un fel sau altul, se va găsi o rezolvare. În a doua parte a acestei zile, Luna intră în semnul naşterii tale, ceea ce-ţi dă un imbold de energie şi bună dispoziţie, care dublate de satisfacţia de a fi încheiat o asemenea zi, te ajută să faci eficient faţă restului de săptămână.

HOROSCOP 22 aprilie. Balanţă

S-ar putea să te afli astăzi într-o situaţie în care trebuie să alegi înţelept încotro îţi îndrepţi atenţia. Nu poţi petrece la fel de mult timp şi cu prietenii, şi cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii, nu poţi să te ocupi în acelaşi timp şi de planurile de viitor, şi de hobby-urile tale sau ceea ce îţi dă satisfacţie pe moment. Aşadar, se anunţă o zi grea la orizont, care presupune să faci nişte alegeri. În a doua jumătate a zilei, când Luna va intra în casa subconştientului, vei avea timp să reflectezi la ele şi la urmările lor.

HOROSCOP 22 aprilie. Scorpion

Se întâmplă destul de multe lucruri pe plan profesional astăzi şi s-ar putea ca, odată ajuns(ă) acasă, să nu mai ai timp sau energie să te ocupi de anumite treburi în gospodărie sau să interacţionezi prea mult cu cei dragi. Cu toate că nu ţi se întâmplă foarte des acest lucru, s-ar putea ca familia să nu fie prea înţelegătoare cu privire la faptul că eşti absent(ă), la propriu şi la figura. Cu Luna în casa prietenilor de dup-amiază încolo, poate ar fi bine dacă încerci să te axezi pe acest sector, să ieşi şi să te rupi de tensiuni.

HOROSCOP 22 aprilie. Săgetător

S-ar putea să apară tensiuni în cadrul discuţiilor pe care le porţi astăzi, cel mai probabil pentru că îţi este destul de greu să-ţi dai seama cât ar fi cel mai bine să laşi de la tine, astfel încât să nu renunţi cu totul la punctul tău de vedere. Încearcă să te uiţi cu un ochi critic la principiile şi viziunile tale şi îţi vei da seama unde încape loc de compromis. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa carierei, semn că dup-amiaza ţi-ar putea aduce nişte oportunităţi de a ieşi în evidenţă la locul de muncă.

HOROSCOP 22 aprilie. Capricorn

S-ar putea să te confrunţi astăzi cu nişte lipsuri din punct de vedere financiar sau poate că trebuie să faci nişte plăţi care atentează la stabilitatea bugetului tău. În orice caz, acest sector lasă de dorit astăzi şi trebuie să ai mai multă grijă cum îţi gestionezi resursele în zilele care urmează. În a doua jumătate a acestei zile, Luna intră în casa filozofiei de viaţă, prilej numai bun să te gândeşti ce poţi schimba la strategia ta financiară pentru a nu te mai întâlni cu astfel de situaţii. De asemenea, reuşeşti să rezolvi probleme birocratice care au persistat mult.

HOROSCOP 22 aprilie. Vărsător

Este posibil să ai parte astăzi de nişte disensiuni în raport cu partenerul de viaţă sau cu o persoană cu care lucrezi. Indiferent de motivul pentru care se ajunge în această situaţie sau de cine a dat startul, trebuie să ştii că este contraproductiv să laşi lucrurile nerezolvate. În a doua parte a zilei, Luna ajunge într-o importantă casă a relaţiilor din horoscopul general, ceea ce te-ar putea ajuta să readuci armonia în raport cu celălalt. Este important să se regleze raportul de forţe între voi, căci acesta s-ar putea să fie motivul tensiunilor care au apărut pe parcursul zilei.

HOROSCOP 22 aprilie. Peşti

Nu ai parte de o zi prea bună în plan profesional astăzi. Apar tot felul de probleme din senin şi nu mai ai forţa de zilele trecute pentru a te ocupa de ele fără să acumulezi stres şi oboseală peste măsură. Aşadar, este foarte important pentru câte o pauză din când în când şi nu uita să soliciţi ajutor dacă te simţi depăşit(ă). În a doua jumătate a acestei zile, Luna progresează în casa relaţiilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să te destinzi după program în compania partenerului. Iar dacă eşti single, ar putea apărea cineva în peisaj.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici