HOROSCOP 22 februarie. Accidente fericite pentru aceste zodii. Nu se aşteptau la o astfel de întorsătură

Săptămâna se deschide cu intrarea Lunii în Rac şi cu un sextil armonios format de aceasta cu Uranus din Taur. Zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) şi cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) experimentează azi nişte accidente fericite, care schimbă în bine nişte premise.

19468 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 februarie. Accidente fericite pentru aceste zodii. Nu se aşteptau la o astfel de întorsătură

HOROSCOP 22 februarie. Accidente fericite pentru aceste zodii. Nu se aşteptau la o astfel de întorsătură

HOROSCOP 22 februarie - Berbec

Se întrevede un început de săptămână numai bun pentru a te ocupa pe treburile casnice şi de familie de care nu ai apucat să te achiţi în sfârşitul de săptămână care tocmai s-a încheiat. Sunt favorizate, aşadar, investiţiile în gospodărie, fie că le faci în cadrul unor lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare ori doar pentru a înlocui un aparat electrocasnic vechi sau stricat. Dacă mergi la cumpărături uzuale pentru casă, nu uita să te consulţi cu cei dragi înainte. S-ar putea chiar să se ofere să te ajute, deci nu ezita să le vorbeşti despre planurile tale de azi.

HOROSCOP 22 februarie - Taur

Astrele îţi potenţează azi abilităţile de comunicare, ajutându-te să faci o impresie bună şi să atragi beneficii de pe urma tuturor interacţiunilor de care ai parte astăzi. Fie că este vorba de informaţii care te pun în contact cu oportunităţi ori de intervenţii care deschid uşi care ţi-au fost până acum inaccesibile, este evident faptul că ştii să îţi joci cărţile bine. Se preconizează aşadar că negocierile de astăzi se vor finaliza în favoarea ta, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Asta nu înseamnă însă că n-ar fi indicat să te pregăteşti mai bine cu argumente pe unele subiecte.

HOROSCOP 22 februarie - Gemeni

Mişcarea astrelor de astăzi te face să te intersectezi cu nişte oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii realizate recent prin intermediul investiţiilor. S-ar putea să te surprindă totuşi persoana sau direcţia din care vin aceste surse de câştig, fapt care te-ar putea face destul de circumspect(ă) la început. Nu îţi face griji; Universul încearcă să întoarcă să întoarcă un ajutor pe care l-ai acordat la un moment dat. În cazul altora, s-ar putea să fie vorba de nişte plăţi de care scapă ca prin urechile acului, ceea ce le pune bugetul la adăpost momentan.

HOROSCOP 22 februarie - Rac

Începi săptămâna cu multă speranţă şi optimism la gândul proiectelor de astăzi şi al planurilor pe care ţi le-ai făcut pentru această săptămână. Mai mult decât atât, primeşti nişte sfaturi foarte bune din partea unor prieteni, care fie sunt implicaţi într-o formă sau alta în aceste activităţi, fie înţeleg ce vrei să faci şi te pot ajuta din afară să-ţi pui în aplicare ideile. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba mai degrabă de o invitaţie de a se alătura unor iniţiative ale unor amici sau cunoscuţi. Oricare ar fi situaţia, cert e c-ai motive să fii entuziasmat(ă).

HOROSCOP 22 februarie - Leu

Te surprind astăzi plăcut nişte oportunităţi să te faci remarcat(ă) pe plan profesional. Nu te aşteptai să apară azi ori prin intermediul persoanelor de la care vin. Sau poate că nici nu ştii din ce direcţie au apărut, semn că acel cineva care vrea să te promoveze nu vrea neapărat să îi cunoşti identitatea. În orice caz, este clar că opiniile tale cântăresc atăzi mai greu decât de obicei în plan profesional şi în ochii şefilor. O zi ca aceasta te poate propulsa pe o curbă ascendentă către nişte condiţii mai bune la muncă, poate chiar o promovare în curând.

HOROSCOP 22 februarie - Fecioară

Şi tu te numeri astăzi printre nativii(ele) care au toate motivele să fie entuziaşti(te) cu privire la ceea ce le rezervă viitorul. Dacă eşti în etapa în care pui bazele unor proiecte sau conturezi nişte planuri pe termen lung, ziua de astăzi s-ar putea să îţi aducă nişte mici victorii în plan birocratic, mai ales dacă este nevoie de autorizaţii şi/ sau aprobări pentru a pune lucrurile în mişcare. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de feedback din partea unei persoane cu experienţă, care-ţi semnalează nevoia de a face unele schimbări la care nu te-ai gândit.

HOROSCOP 22 februarie - Balanţă

Toate par să meargă bine astăzi în plan relaţional, atât în viaţa sentimentală, cât şi la locul de muncă. Raportul de forţe între tine şi partenerul de viaţă sau colaboratori este unul echilibrat, ceea ce îţi permite să aduci în discuţie lucruri pe care altfel nu le-ai fi tratat cu ei astăzi. Mai mult decât atât, s-ar putea să vă fie relativ simplu să luaţi nişte decizii pe care le-aţi tot amânat, de teamă că acestea ar fi condus la tensiuni. Aşadar, se poate spune că o bună parte din productivitatea ta de azi se datorează bunei înţelegeri cu ceilalţi.

HOROSCOP 22 februarie - Scorpion

Şi tu pari să fii pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi cu care desfăşori activităţi în plan profesional. Aveţi idei şi viziuni similare în legătură cu situaţiile cu care vă confruntaţi, în raport cu ceea ce trebuie făcut pentru ca lucrurile să meargă mai bine. În plus, se creează un context propice pentru a oficializa noi relaţii la locul de muncă ori să îl prezinţi pe cel dragi apropiaţilor. Călătoriile sunt favorizate şi ele, mai ales dacă urmăresc nişte negocieri sau reuniuni cu persoane din viaţa personală sau profesională. Vor merita tot efortul pe care-l depui.

HOROSCOP 22 februarie - Săgetător

Te numeri astăzi printre norocoşii(oasele) care încep săptămâna în forţă la locul de muncă. Te mobilizezi cu o viteză care nu îţi este familiară pentru o zi de luni, ceea ce te ajută să faci faţă chiar şi celor mai mari provocări întâmpinate azi pe plan profesional. Nivelul de energie şi de rezistenţă mentală te ajută, fără nicio îndoială, să te ţii de programul pe care ţi l-ai făcut pe astăzi, ba chiar să începi o parte din activităţile de care urma să te ocupi mâine şi să înregistrezi progrese importante în ceea ce le priveşte. Încearcă să-ţi menţii ritmul.

HOROSCOP 22 februarie - Capricorn

Viaţa sentimentală şi relaţia cu copiii sunt aduse astăzi în lumina reflectoarelor de către astre. Ele creează premisele unor momente frumoase petrecute azi în compania lor, fie că celebraţi un eveniment important de familie sau doar aveţi mai mult timp la dispoziţie decât în zilele de weekend care tocmai au trecut. În orice caz, momentele de calitate alături de ei te încarcă de energie şi te încurajează să continui atunci când poate ai fi lăsat unele lucruri pe altă zi. Pe de altă parte, te mobilizezi mai greu în ceea ce priveşte sarcinile care nu-ţi stârnesc în niciun fel interesul.

HOROSCOP 22 februarie - Vărsător

Se întrevede azi o zi productivă pentru nativii(ele) care lucrează de acasă ori desfăşoară lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare. În primul caz, atmosfera armonioasă din familie este cea care influenţează pozitiv nivelul de productivitate de care dai dovadă, iar în celălalt, ajutorul primit din partea celor dragi este cel care te ajută să îţi duci planurile la bun sfârşit fix aşa cum ţi-ai propus. Oricare ar fi situaţia în care te afli, climatul de acasă şi sprijinul de la familie, fie el chiar şi sub forma unor simple sfaturi, te vor aduce cu un pas mai aproape de obiective.

HOROSCOP 22 februarie - Peşti

Comunici astăzi foarte bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Aveţi multe lucruri în comun, iar aspectele astrale de astăzi le fac mai vizibile decât de obicei. Aşadar, se întrevede o zi bună pentru întâlniri romantice, nefiindu-ţi greu să găseşti subiecte de discuţie pe care să le tratezi cu persoana de care eşti interesat(ă). Nici nu este de mirare aşadar dacă programaţi încă de astăzi pe cea de-a doua. Astrele favorizează, de asemenea, şi pe nativii(ele) care au afaceri de suflet sau care încearcă să pună bazele uneia în perioada care urmează. Au idei cum să-şi monetizeze talentele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici