HOROSCOP 22 februarie 2022. Patru zodii, ţinta unor multiple probleme. Doar un semn pare să le rezolve, dar doar temporar

Luna din Scorpion face o opoziţie la Uranus din Taur, un trigon armonios la Jupiter din Peşti şi un careu tensionat la Saturn din Vărsător. Se anunţă azi o zi cu urcuşuri şi coborâşuri pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), dar mai ales pentru Scorpioni, care au impresia că au scăpat ca prin urechile acului, numai ca astrele să le demonstreze că mai au de lucrat pentru a ordona anumite lucruri.

10174 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 februarie 2022. Patru zodii, ţinta unor multiple probleme. Doar un semn pare să le rezolve, dar doar temporar

HOROSCOP 22 februarie 2022

HOROSCOP 22 februarie – Berbec

În prima parte a zilei, s-ar putea să apară unele probleme de ordin financiar ori cheltuieli pe care nu le-ai preconizat. Dacă îţi asculţi intuiţia, vei reuşi să ieşi din încurcătură sau să te asiguri că lucrurile nu se vor complica şi mai mult. După-amiază, însă, s-ar putea să îţi faci unele griji cu privire la modul în care unele lucruri vor evolua în raport cu anumite proiecte sau relaţii care nu merg în direcţia potrivită. În contextul de faţă, trebuie să te lămureşti care este problema cu exactitate şi dacă este în puterea ta sau nu să o rezolvi.

HOROSCOP 22 februarie – Taur 

S-ar putea să se işte azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă ori în raport cu cineva cu care lucrezi. Graţie proiectelor voastre comune, există posibilitatea să se instaleze o oarecare acalmie, dar trebuie să nu o confunzi cu un consens. S-ar putea ca, în a doua parte a zilei, să apară din nou problemele, cel mai probabil pe fondul că unul dintre voi încearcă să îşi impună punctul de vedere în faţa celorlalţi. Încearcă să te arăţi dispus(ă) să ajungi la un compromis, la o viziune de mijloc care să ţină cont de părerea tuturor într-o anumită măsură.

HOROSCOP 22 februarie – Gemeni

La locul de muncă, s-ar putea să ai parte azi de o zi stresantă şi aglomerată, cel puţin în prima ei parte. Apoi, s-ar putea să îţi găseşti un oarecare ritm şi să faci unele progrese destul de importante. Nu subestima însă complexitatea sarcinilor de care te ocupi astăzi, căci există riscul să îţi dai seama, la finele zilei, că nu ai reuşit să realizezi prea mult din cât ţi-ai propus. Aşadar, încearcă să tragi tare şi să fii realist(ă) în legătură cu lucrurile pe care le-ai făcut şi cu cele pe care le mai ai de dus la îndeplinire.

HOROSCOP 22 februarie – Rac

Îţi poate fi dificil astăzi să te împarţi între activităţile care ţi-ar aduce satisfacţii imediate şi cele care promit să îţi aducă beneficii pe termen lung. Dacă le alegi pe cele dintâi, vei avea parte chiar azi de unele bucurii mărunte, dar vei vedea că nu sunt suficiente, că îţi doreai mai mult. Aşadar, trebuie să fii atent(ă) în ce anume îţi investeşti timpul şi energia, căci s-ar putea ca investiţia să nu fie pe măsura aşteptărilor. Încearcă să gândeşti lucrurile în perspectivă şi să nu te abaţi prea mult de la acele proiecte ale tale cu bătaie mai lungă.

HOROSCOP 22 februarie – Leu

În prima parte a zilei, atenţia şi timpul tău sunt solicitate în egală măsură atât pe plan profesional, cât în familie, dar s-ar putea să fii tentat(ă) să le dedici celui de-al doilea sector. Este drept că acest lucru te ajută să intri în graţiile celor dragi, dar s-ar putea să nu fie suficient pentru a evita reproşuri cu privire la nivelul de implicare de care ai dat dovadă în plan domestic şi/ sau casnic în ultima vreme. Aşadar, este nevoie de eforturi mai mari din partea ta în aceste sectoare de viaţă dacă vrei să faci diferenţa cu adevărat.

HOROSCOP 22 februarie – Fecioară 

În prima jumătate a zilei, s-ar putea să apară polemici între tine şi unii interlocutori, cel mai probabil din cauza unor diferenţe de mentalitate destul de mari. Pe după-amiază, ai putea avea impresia că aţi ajuns la un consens, că aveţi o perspectivă similară asupra unor chestiuni importante, dar s-ar putea ca iluzia să se destrame cândva spre seară. Trebuie să te asiguri că poţi lăsa orgoliul la o parte atunci când porţi anumite discuţii cu ceilalţi. În caz contrar, s-ar putea să pierzi unele oportunităţi cu care nu te vei mai întâlni prea curând, de care îţi pare rău.

HOROSCOP 22 februarie – Balanţă

Trebuie să ai grijă astăzi la cheltuieli întrucât există riscul să mergi prea departe cu ele. Este drept că ar putea apărea şi oportunităţi de suplimentare a veniturilor, dar nu lua acest lucru ca pe o invitaţie de a cumpăra lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie. Tentaţiile sunt mari şi îţi bat la uşă în a doua parte a zilei, dar caută să nu te duci prea departe cu ele. În caz contrar, va trebui să îţi modifici destul de drastic lista de cumpărături pentru zilele care urmează şi chiar şi unele planuri pentru acest final de săptămână.

HOROSCOP 22 februarie – Scorpion 

S-ar putea să apară azi motive de ceartă între tine şi unele persoane apropiate, dar s-ar putea ca atmosfera să se calmeze suficient până în a doua parte a zilei. După-amiaza acestei zile te surprinde într-o stare de spirit mai bună, mai ales dacă alegi să ţi-o petreci alături de partenerul de viaţă şi/ sau de copii. Pe de altă parte, se menţine riscul tensiunilor în raport cu familia de origine, cel mai probabil din cauza diferenţelor de personalitate şi/ sau de mentalitate care există între voi şi care îşi fac apariţia din când în când. Încearcă să le înţelegi.

HOROSCOP 22 februarie – Săgetător

S-ar putea să ai parte azi de o zi destul de complicat(ă) la locul de muncă, cel mai probabil din cauza stresului şi a volumului mare de muncă pe care îl ai de dus la îndeplinire. Te bucuri însă de înţelegere din partea familiei, care nu te presează cu alte îndatoriri pe parcursul zilei. Pe de altă parte, rămâi cu o sensibilitate în legătură că anumite conjuncturi sau persoane, iar dacă ţi se pare că se trece de o anumită limită, ai tendinţa să exagerezi, să iei în nume personal lucruri care, de regulă, nu te-ar fi deranjat prea mult.

HOROSCOP 22 februarie – Capricorn 

Poate fi greu să te împarţi astăzi între planurile de viitor şi activităţile aflate pe agenda acestei zile, dar trebuie să-ţi asumi faptul că nu le poţi face pe toate nici dacă te concentrezi doar asupra unora dintre ele. Poţi avea unele discuţii fructoase cu privire la planurile tale de viitor sau chiar ajungi să faci progrese importante în ce le priveşte, dar în acelaşi timp, nu este recomandat să faci investiţii ori să-ţi iei orice fel de angajament financiar pe termen lung. Există riscul să te expui unor riscuri pe care nu ar fi bine să ţi le asumi.

HOROSCOP 22 februarie – Vărsător

Viaţa profesională şi cea de familie sunt ariile tale principale de interes astăzi, dar s-ar putea să nu îţi ajungă timpul sau atenţia să te dedici amândurora în aceeaşi măsură. În planul muncii, de exemplu, s-ar putea ca nivelul tău de productivitate să fie destul de ridicat, dar în acelaşi timp, trebuie să ai grijă să nu ajungi la discuţii în contradictoriu cu cei cu care lucrezi. Pare că aveţi idei destul de diferite în legătură cu ceea ce se petrece acum la serviciu şi nu prea sunteţi dispuşi să lăsaţi de la voi pentru a ajunge la un compromis.

HOROSCOP 22 februarie – Peşti

Tinzi să ţii destul de tare cu dinţii de unele principii sau viziuni care nu te ajută să progresezi sau care riscă de-a binelea să te priveze de unele oportunităţi importante. Ar putea părea, din anumite unghiuri, că dreptatea este de partea ta, dar dacă vei încerca să vezi lucrurile şi din alte perspective, vei observa că nu ţi-ar strica mai multă flexibilitate în anumite privinţe. Cel mai bine ţi-ar cădea la locul de muncă, acolo unde ai nevoie să fii adaptabil(ă) pentru a putea răspunde cu succes tuturor provocărilor cu care ai avut de-a face azi pe acest plan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici