HOROSCOP 22 IULIE: Soarele intră în Leu. Vezi de ce provocări şi realizări vei avea parte

La mijlocul acestei săptămâni, Soarele intră în domiciliul său zodiacal, semnul Leului, de unde promite ca, în următoarele săptămâni, să scoată în evidenţă sectoarele de viaţă în direcţia cărora zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) ar trebui să îşi concentreze atenţia.

19284 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 IULIE: Soarele intră în Leu. Vezi de ce provocări şi realizări vei avea parte

HOROSCOP 22 IULIE: Soarele intră în Leu. Vezi de ce provocări şi realizări vei avea parte

HOROSCOP 22 IULIE BERBEC

Soarele intră astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, motiv pentru care ar fi de dorit să te concentrezi mai mult pe relaţia cu persoana iubită şi/ sau cei mici. Ai putea, de asemenea, să dedici mai mult timp preocupărilor tale, hobby-urilor, dar şi talentelor sau abilităţilor înnăscute pe care nu le-ai exersat până acum. Dacă nu ai încă pe cineva, dar te simţi pregătit(ă) pentru o relaţie, nu trebuie decât să te arăţi disponibil(ă) pe scena de dating. Există deja cineva care a pus ochii pe tine, care îşi doreşte să te cunoască mai bine.

HOROSCOP 22 IULIE TAUR

Soarele poposeşte azi în sectorul familiei din harta ta solară, ceea ce înseamnă că şi pentru tine ar trebui să reprezinte cei dragi un punct de interes important pe agenda ta din următoarele săptămâni. Concentrează-te, de asemenea, pe relaţia cu membrii familiei de origine, cu rudele mai în vârstă, mai ales dacă nu aveţi prea multe compatibilităţi de viziune. În felul acesta, s-ar putea să reuşeşti să armonizezi unele diferenţe care v-au pricinuit probleme în trecut. Sunt favorizate, în plus, şi lucrările de construţie/ amenajare/ redecorare ori alte tipuri de investiţii în locuinţa voastră. Consultă-te doar în avans cu familia.

HOROSCOP 22 IULIE GEMENI

Cu Soarele în casa comunicării, este de aşteptat ca abilităţile tale de a te exprima să se potenţeze vizibil. Ştii să te pui într-o lumină bună pe plan social, să atragi atenţia şi să o menţii îndreptată asupra ta. Speculezi cu foarte mare uşurinţă momentele propice în care să intervii ori să introduci informaţii noi într-o discuţie. În felul acesta, ai putea cultiva cu succes relaţii deja existente sau formezi legături noi, de mare perspectivă. Aşadar, se anunţă un timp bun pe plan social şi în ceea ce priveşte networking-ul, deci nu te da în lături să-ţi faci vocea auzită.

HOROSCOP 22 IULIE RAC

Soarele ajunge astăzi în sectorul banilor din harta ta solară, eveniment astral care poate aduce mai multe oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor realizate până acum. S-ar putea totuşi să constaţi că apariţia lor depinde de gradul tău de vizibilitate, de modul în care îţi promovezi realizările pe care le-ai avut până în prezent. În consecinţă, aceasta nu este o perioadă în care să fii modest(ă), în care să te aştepţi ca alţii să te caute. Pe de altă parte, s-ar putea schimba şi obiceiurile tale de consum, care riscă să te coste mai mult.

HOROSCOP 22 IULIE LEU

Soarele îşi face astăzi intrarea în chiar semnul naşterii tale, motiv pentru care te vei bucura de un plus de energie şi bună dispoziţie în săptămânile care urmează. E drept, acest lucru se datorează şi zilei tale de naştere, care se apropie cu paşi repezi sau pe care o sărbătoreşti chiar azi, dar ceva din atmosferă se schimbă clar în bine. Asta se vede şi în interacţiunea ta cu ceilalţi, din faptul că atragi reflectoarele asupra ta şi nu-ţi este teamă să joci la cel mai înalt nivel. Găseşte cele mai bune moduri în care poţi profita de această vizibilitate.

HOROSCOP 22 IULIE FECIOARĂ

Soarele poposeşte azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, iar având în vedere vibraţiile cu care operează zodia-gazdă a acestui astru, putem trage concluzia că ai putea avea o relaţie ambivalentă cu atenţia din partea celorlalţi în săptămânile care urmează. Mai exact, în anumite momente, s-ar putea să crezi că nu primeşti suficientă apreciere, iar în alte circumstanţe, ai face orice numai să nu fii asaltat(ă) de prea multă lume. Din această cauză, le-ar putea fi greu celorlalţi să îţi intre în graţii şi să nu te calce pe bătături. Încearcă să conştientizezi aceste tendinţe şi să le controlezi.

HOROSCOP 22 IULIE BALANŢĂ

Cu Soarele în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, este de aşteptat ca astfel de iniţiative să evolueze destul de mult în următoarea perioadă dacă le dedici mai mult din timpul, resursele şi energia ta. Tot în săptămânile care urmează ai putea întâlni persoane cu care vei dezvolta noi colaborări sau oameni cu care vei dezvolta prietenii durabile, care îţi vor aduce multe satisfacţii. Per ansamblu, se simte că lucrurile se mişcă şi viitorul ţi se creionează frumos în faţă. Încearcă să te ţii de toate planurile pe care ţi le-ai făcut şi rezultatele vor apărea curând.

HOROSCOP 22 IULIE SCORPION

Soarele ajunge astăzi în sectorul carierei din harta ta solară, ceea ce înseamnă că ascensiunea ta profesională s-ar putea derula într-un ritm mai alert decât în ultima perioadă. Te întâlneşti cu oportunităţi să ieşi în faţă, să îţi faci reclamă pentru abilităţile şi competenţe tale în sfera domeniului tău de activitate. Iar cum performanţele nu vor întârzia să apară, vei reuşi să te apropii şi mai mult de superiori, pentru care va fi evident că eşti o adiţie valoroasă la compania lor. Caută aşadar să dai dovadă de multă determinare şi porfesionalism, iar beneficiile se vor arăta negreşit foarte repede.

HOROSCOP 22 IULIE SĂGETĂTOR

Soarele îşi face azi intrarea în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că te aşteaptă o perioadă de maturizare în următoarele săptămâni. Apar evenimente care schimbă ceva la optica ta, care te încurajează să priveşti viaţa şi oamenii dintr-un unghi nou. În plus, acest fenomen astral îţi oferă o mentalitate de învingător(oare) şi mai multă încredere în forţele proprii, factori care te ajută să întorci situaţiile nefaste în favoarea ta. În cazul altor nativi(e), săptămânile care urmează vin la pachet cu plecare în străinătate ori cu susţinerea unor examene importante pentru dezvoltarea lor ulterioară.

HOROSCOP 22 IULIE CAPRICORN

Soarele poposeşte astăzi în sectorul banilor şi al relaţiilor din harta ta solară, ceea ce dă undă verde la noi colaborări şi parteneriate care au ca scop realizarea de profituri prin investiţii comune. Fie că implică pe cel drag ori pe anumite persoane cu care desfăşori activităţi profesionale, cert este că ai putea face multe progrese în raport cu ei şi proiectele pe care le aveţi împreună. S-ar putea totuşi să existe şi situaţii care scot în evidenţă diferenţe destul de mari de viziune ori tensiuni mocnite pe care nu aţi reuşit să le depăşiţi la momentul cel mai potrivit.

HOROSCOP 22 IULIE VĂRSĂTOR

Cu Soarele în casa parteneriatelor, relaţiile tale cu ceilalţi ar trebui să constituie o prioritate pentru tine. Axează-te aşadar pe dezvoltarea relaţiei de cuplu şi a legăturilor pe care le ai cu cei cu care derulezi activităţi profesionale, mai ales dacă v-aţi confruntat cu tensiuni în ultima perioadă. Tot în acest context, dar în cazul altor nativi(e), s-ar putea ca, în săptămânile care urmează, să se dezvolte sentimente vis-a-vis de cineva şi chiar o relaţie amoroasă cu acea persoană, întrucât şansele de reuşită sunt mari. Iată aşadar o oportunitate bună să-ţi iei inima în dinţi şi să faci primul pas.

HOROSCOP 22 IULIE PEŞTI

Soarele intră azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce ar putea înseamna că te bucuri de un plus de energie şi rezistenţă la efort, dar şi de mai multă vizibilitate în plan profesional. Aceasta din urmă se datorează rezultatelor pe care le dobândeşti şi felului în care interacţionezi cu colegii de serviciu, care te ajută să îţi atingi potenţialul la locul de muncă. Foloseşte-te de această ocazie pentru a prinde avânt în proiectele pe care le derulezi, pentru a face progrese tangibile. În felul acesta, vei găsi şi mai multe resurse interioare să continui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici