HOROSCOP 22 martie. Aceste zodii depăşesc un mare obstacol. Aşteptau acest moment de mult

Săptămâna începe cu un aspect armonios de trigon între Marte din Gemeni şi Saturn din Vărsător, semn că, încă de luni, zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) depăşesc un mare obstacol.

6482 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 martie. Aceste zodii depăşesc un mare obstacol. Aşteptau acest moment de mult

HOROSCOP 22 martie. Aceste zodii depăşesc un mare obstacol. Aşteptau acest moment de mult

HOROSCOP 22 martie - Berbec

Se anunţă un început de săptămână prielnic pentru nativii(ele) acestui semn care sunt implicaţi(te) în proiecte de grup sau care urmează să pună pe picioare ori să extindă o iniţiativă deja existentă. S-ar putea ca o conversaţie ori o veste primită la telefon sau într-un e-mail să repună lucrurile în mişcare, să îi scoată dintr-o inerţie sau dintr-un cerc vicios de care nu mai reuşeau să scape de multă vreme. Oricum ar merge lucrurile, este clar că astrele sunt de partea lor şi le dau din nou motive foarte întemeiate să fie entuziasmaţi(te) cu privire la perspectivele zilei de mâine.

HOROSCOP 22 martie - Taur

Pentru tine, prima zi din această săptămână s-ar putea să aducă şi primele oportunităţi financiare din aceste zile. S-ar putea să fie vorba de un proiect suplimentar la serviciu sau în domeniul tău de activitate, dar în afara locului tău de muncă principal. În cazul în care eşti liber profesionist(ă), sunt favorizate şi investiţiile în propria afacere ori în promovarea imaginii tale sau a firmei pe care o ai. În orice caz, lucrurile încep să se mişte şi vezi progrese pe paliere profesionale şi financiare unde lucrurile nu au prea evoluat în ultima vreme. Eşti pe drumul cel mai bun.

HOROSCOP 22 martie - Gemeni

Cu toate că este luni, ai energie şi încredere în forţele tale, ceea ce te ajută să te deschizi către perspective noi, către viziuni pe care poate le-ai ignorat sau nu ai fost pregătit(ă) să le accepţi. O astfel de atitudine vine la pachet cu noi oportunităţi de evoluţie la care poate nici nu te aşteptai. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, aceleaşi aspecte s-ar putea să aibă implicaţii de ordin practic. Ai prezenţa de spirit necesară să rezolvi probleme birocratice care trenau de multă vreme ori să iei o decizie definitivă în legătură cu o deplasare extrem de importantă.

HOROSCOP 22 martie - Rac

Şi tu eşti printre nativii(ele) care se mobilizează astăzi exemplar. Poate că nivelul tău de energie nu este chiar la cote optime, dar ai forţa necesară să te aduni şi să te pui pe picioare. Te motivează în acest sens nişte probleme care te urmăresc în plan sentimental şi/ sau în colaborările de la locul de muncă, unde ţi se pare că viziunea şi eforturile nu ţi-au fost respectate cum se cuvine. Ştii că, cel puţin într-o anumită măsură, starea ta depinde şi de clarificarea acestor situaţii care te deranjează de-o perioadă încoace, pe care nu le-ai rezolvat la timp.

HOROSCOP 22 martie - Leu

Se întâmplă astăzi lucruri în ceea ce priveşte planurile tale de viitor, dar mai ales în raport cu proiectele de grup, iar asta presupune ca tu şi persoana iubită ori cei cu care colaborezi să luaţi atitudine, să ieşiţi din starea de inerţie în care sunteţi de ceva vreme încoace. Pe de altă parte, contextul actual, în care este nevoie de viteză de reacţie, s-ar putea să scoată la iveală şi diferenţe de viziune pe care nu aţi reuşit să le armonizaţi sau le-aţi ignorat de ceva timp încoace. Este timpul să vă ocupaţi şi de ele cât mai curând.

HOROSCOP 22 martie - Fecioară

Apar astăzi oportunităţi să te faci remarcat(ă) în domeniul tău de activitate şi/ sau la locul de muncă, dar acest lucru implică să ai curaj, să faci mai mult decât de obicei. Poate că nu te inspiră proiectele la care lucrezi în această perioadă sau există alte motive pentru care nu ai mai tras la fel de tare ca de obicei, dar dacă vrei să profiţi de aceste şanse de afirmare, trebuie să arăţi că nu te-ai plafonat, că te poţi automotiva să schimbi lucruri în bine în ceea ce priveşte tehnicile de lucru şi etica ta profesională în general.

HOROSCOP 22 martie - Balanţă

Începutul de săptămână te surprinde într-o stare bună de dispoziţie, care se face simţită pe mai multe planuri. Dacă eşti într-o relaţie şi/ sau ai copii, cei dragi se vor bucura de faptul că ai o deschidere mai mare faţă de pasiunile lor ori alte activităţi de petrecere a timpului liber decât cele de până acum. În cazul în care nu ai încă pe cineva, dar te simţi pregătit(ă) pentru o nouă poveste de dragoste, nu duci lipsă de flirturi şi atenţie pe scena de dating. De la fel de mult entuziasm par să dai dovadă şi-n raport cu hobby-urile.

HOROSCOP 22 martie - Scorpion

Dacă trenează anumite situaţii în familie - adică, fie nu se întâmplă nimic în ceea ce le priveşte ori domină o agresivitate pasivă ce nu permite dialogul -, te simţi astăzi în stare să schimbi puţin atitudinea, să produci o oarecare schimbare. S-ar putea să fii însă plăcut surprins(ă) de faptul că cei dragi aşteptau, de fapt, ca tu să iei taurul de coarne. Ba mai mult, s-ar putea ca o propunere venită din partea ta în raport cu o situaţie din gospodărie sau de familie să fie primită mai bine decât te-ai fi aşteptat. Pe de altă parte, dialogul rămâne important.

HOROSCOP 22 martie - Săgetător

Astrele s-ar putea să producă anumite schimbări în viaţa de cuplu şi/ sau în cadrul unor relaţii de la serviciu, turnuri care vă obligă într-un fel sau altul să comunicaţi pe nişte teme pe care le-aţi ocolit fie din lipsă de timp, fie de teamă că ar fi scos la suprafaţă nişte diferenţe de mentalitate mult prea greu de gestionat. S-ar putea să constaţi că ţi-ai făcut prea multe griji, că totuşi există un punct de vedere comun la care puteţi adera. Acest lucru ar trebui să te încurajeze pe viitor să comunici mai mult, deschis cu cei apropiaţi ţie.

HOROSCOP 22 martie - Capricorn

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care trag tare la serviciu, care fac eforturi reale în plan profesional încă de la începutul săptămânii. S-ar putea însă ca la mijloc să nu fie doar efectul pozitiv al aspectelor astrale de azi. Există şi o altă motivaţie, una de ordin financiar, care te-a mânat să te organizezi şi să te mobilizezi. Nu se poate spune că eşti în mare nevoie de fonduri suplimentare, dar ştii că n-ar fi înţelept să treci pe lângă o oportunitate de ordin financiar în această perioadă atât de instabilă. Beneficiile se vor vedea însă şi la nivel profesional.

HOROSCOP 22 martie - Vărsător

Se întâmplă astăzi lucruri pozitive în plan sentimental şi/ sau în relaţia cu copiii, ceea ce te energizează şi îţi face ziua pozitivă. Sau poate că primeşti atenţie din partea unei persoane pe care deja o simpatizai de ceva vreme şi simţi că s-ar putea lega ceva între voi. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba mai degrabă de un nou hobby ori de o afacere de suflet care începe să se mişte înspre ceea ce ţi-ai propus. În orice caz, există multe lucruri care par să meargă într-o direcţie bună şi care-ţi aduc tot felul de satisfacţii.

HOROSCOP 22 martie - Peşti

Dacă eşti într-o pasă nu prea bună, cel mai bun lucru pe care l-ai putea face ar fi să vorbeşti cu cineva din familie despre ceea ce simţi. Poate că nu eşti genul care să se destănuie în legătură cu ceea ce simte, dar când cineva care ţine la tine pune lucrurile într-o perspectivă nouă, vei vedea că eixstă soluţii şi portiţe de scăpare la care poate nici nu te-ai gândit. În plus, nu trebuie să îţi faci grijă că vei fi judecat(ă), cu toate că ar putea avea nişte gritici la adresa modului în care ai gestionat anumite lucruri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici