HOROSCOP 22 octombrie. Zodiile aceastea sfidează orice pronostic. Astrele sunt de partea lor

  • Pe lângă cele două aspectele ale Lunii de azi, Venus din Fecioară aderă la un aspect armonios de trigon cu Pluto din Capricorn.
  • Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se ridică deasupra tuturor pronosticurilor.
7347 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 octombrie. Zodiile aceastea sfidează orice pronostic. Astrele sunt de partea lor

HOROSCOP 22 octombrie. Zodiile aceastea sfidează orice pronostic. Astrele sunt de partea lor

HOROSCOP 22 octombrie Berbec 

 
Te bucuri azi de un nivel de randament ieşit din comun, mai ales pentru această parte a săptămânii. Te organizezi bine la serviciu, dai dovadă de un nivel maxim de eficienţă, iar lucrurile se mişcă în direcţia dorită. În felul acesta, ai toate şansele să îţi duci la bun sfârşit nu doar activităţile de astăzi, dar şi o bună parte din cele de mâine. Iar dacă o ţii tot aşa, nu va dura mult până când vei puncta o mare realizare în plan profesional. Poate fi vorba şi de o promovare chiar, deci caută să urci pe această pantă pozitivă.
 

HOROSCOP 22 octombrie Taur 

 
Dacă eşti liber(ă) astăzi şi nu ţi-ai făcut planuri, caută să petreci cât mai mult din timpul tău cu persoana iubită şi/ sau cu copiii. Sau poate te dedici în sfârşit hobby-urilor sau acelor preocupări pe care intenţionezi să le transformi în afaceri personale. În orice caz, cert este că îţi prinde bine să te ocupi de lucruri care te aduc mai aproape de cei dragi, care te ajută să elimini stresul şi să te (re)încarci de energie pozitivă. Favorizate sunt, mai ales, city break-urile sau excursiile scurte, care te ajută să schimbi puţin peisajul, să vezi alte locuri noi.
 

HOROSCOP 22 octombrie Gemeni

 
Pentru tine, se întrevede o zi liniştită în familie. Astfel de zi este cu atât mai apreciată de nativii(ele) acestui semn care au trecut prin probleme în acest sector de viaţă, indiferent de natura lor. De asemenea, se întrevăd veşti bune pentru aceia(elea) care sunt implicaţi(te) într-un litigiu cu privire la o proprietate, un teren sau alte obiecte de patrimoniu. În raport cu cei dragi, te bucuri însă de armonie şi de sprijin emoţional, mai ales dacă decizi să vorbeşti despre lucrurile care îţi provoacă reacţii emoţionale extrem de puternice în această perioadă. La ei vei găsi mereu empatia dorită.
 

HOROSCOP 22 octombrie Rac 

 
Comunici astăzi extrem de bine cu toţi cei cu care intri în contact, atât în viaţa privată, cât şi profesională. Favorizatee sunt mai ales persoanele care lucrează cu publicul sau care sunt implicate în relaţii, de muncă sau personale, care necesită un nivel bun de comunicare. Este de înţeles aşadar că te descurci bine şi în ceea ce priveşte negocierile, interviurile de angajare sau orice alt context care presupune să iei cuvântul. Iei foarte uşor pulsul situaţiei în care te afli, iar asta te ajută să dai dovadă de o prestaţie bună în plan social. Popularitatea ta creşte foarte mult.
 

HOROSCOP 22 octombrie Leu

 
S-ar putea să te numeri astăzi printre norocoşii(oasele) care se intersectează cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a valorifica unele economii prin intermediul investiţiilor. Poate nu va fi vorba de sume prea mari, dar cert este că îţi intră în buzunar mai devreme sau mai târziu nişte bani care nu îţi pică deloc rău, mai ales că ai de făcut tot felul de cheltuieli în această perioadă. Cel mai probabil, s-ar putea să fie vorba de unele activităţi extraprofesionale pe care le desfăşori în afara lucrurilor pe care le faci la serviciu. Ai o atitudine proactivă.
 

HOROSCOP 22 octombrie Fecioară

 
Te bucuri astăzi de o stare de spirit de invidiat. Asta se datorează poate unor lucruri bune care ţi se întâmplă în viaţa privată, în relaţie cu persoana iubită şi/ sau cu copiii, sau faptului că te-ai decis să priveşti cu alţi ochi anumite situaţii din viaţa ta prezentă. În orice caz, eşti pe o pantă ascendentă şi asta se vede din tot ceea ce faci. Caută să îţi menţii acest tonus bun şi în zilele următoare şi vei vedea că vei atrage numai lucruri bune în direcţia ta. Uneori norocul ţi-l mai faci tu prin modul în care gândeşti.
 

HOROSCOP 22 octombrie Balanţă

 
Nu ai chef de prea multă agitaţie astăzi, iar astrele te ascultă, pregătindu-ţi un context astral care favorizează activităţile de relaxare şi preocupările care te aduc mai aproape de familie, de un oarecare sentiment de stabilitate interioară. Oricare ar fi programul tău astăzi, fă-ţi timp să citeşti, să te bucuri de intimitatea momentelor în grup restrâns, cu cei dragi. Astfel de preocupări te vor ajuta să te destresezi şi să te încarci cu energie pozitivă, iar asta pică exact la ţanc, mai ales că ai trecut prin clipe de stres şi tensiune maximă la serviciu în perioada ce tocmai s-a-ncheiat.
 

HOROSCOP 22 octombrie Scorpion

 
Pentru tine, astrele pregătesc un context cosmic numai bun pentru negocieri, pentru discuţii legate de începerea unui parteneriat sau de cultivarea unor colaborări deja existente. Găseşti idealuri şi viziuni comune pe baza cărora să creezi planuri de viitor şi să extinzi proiecte, astfel că te simţi mai aproape ca oricând de împlinirea unor visuri la care năzuieşti de multă vreme. Aşa se face că întâlneşti oameni astăzi care te inspiră, care te aduc mai aproape de ceea ce ţi-ai propus să realizezi. Ei te vor ajuta fie prin sfaturi, fie printr-un ajutor material la momentul potrivit, când ai multă nevoie.
 

HOROSCOP 22 octombrie Săgetător

 
Te numeri astăzi printre semnele care s-ar putea întâlni cu unele şanse de câştig destul de importante. Poate fi vorba despre un bonus sau de o primă pentru rezultatele pe care le-ai obţinut la serviciu sau poate că ai reuşit să atragi un proiect suplimentar la locul de muncă sau în domeniul tău de activitate. În orice caz, eşti pe un drum ascendent din punct de vedere financiar şi asta te ajută să te apropii de nivelul de stabilitate dorit pe acest plan. Încearcă să analizezi foarte bine oportunităţile pe care le întâlneşti şi să profiţi de cele mai bune.
 

HOROSCOP 22 octombrie Capricorn

 
Eşti într-o dispoziţie foarte bună astăzi şi se datorează cel mai probabil mentalităţii pe care o ai. Încerci să vezi partea plină a paharului de fiecare dată, să nu te concentrezi pe ceea ce a fost, ci pe ceea ce va veni. Asta te ajută să atragi tot felul de oportunităţi şi oameni, care le rândul lor, te vor sprijini să ajungi acolo unde ţi-ai propus. În plus, acesta este un context numai bun pentru a întreprinde călătorii, pentru a relua studii sau a te apuca de cursuri care ţi-ar putea fi de mare folos mai încolo, în viitorul apropiat.
 

HOROSCOP 22 octombrie Vărsător

 
Echilibrul tău emoţional este destul de fragil astăzi, dar ziua are toate şansele să decurgă într-o direcţie favorabilă pentru tine. Încearcă doar să nu stai prea mult în preajma persoanelor negativiste, care riscă să îţi afecteze starea de spirit şi să îţi influenţeze felul de a gândi-n rău. În plus, îţi fac bine exerciţiile de destresare şi de management al presiunii pe care o resimţi, fie că este vorba de antrenamente sportive sau de ieşiri în natură, de exemplu. În unele situaţii, succesul depinde doar de modul în care gestionezi tu anumite circumstanţe cu un potenţial negativ ceva mai mare.
 

HOROSCOP 22 octombrie Peşti

 
Aceasta este o zi numai bună pentru brainstorming-uri, şedinţe de craţie, pentru negocieri în vederea dezvoltării unui parteneriat existent sau începerii unei colaborări noi. Ai, se pare, aceleaşi planuri de viitor cu partenerul de viaţă, cu cei cu care lucrezi ori cu persoanele cu care intenţionezi că implementezi un proiect sau să îl extinzi. Ţi-ar face bine, de asemenea, ca diseară să te vezi cu prietenii, ba chiar să îl incluzi şi pe cel drag în activităţile tale cu gaşca. S-ar putea să îşi dea seama că ai mai multe lucruri în comun decât au crezut până în acest moment.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici