HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE:Soarele intră în Balanţă. Trei zodii au realizări şi succese cu carul

  • Soarele intră azi în Balanţă, ceea ce marchează, din punct de vedere astronomic, echinocţiul de toamnă.
  • În plus, asta denotă şi începutul unei perioade foarte fructuoase pentru zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător).
18755 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE:Soarele intră în Balanţă. Trei zodii au realizări şi succese cu carul

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE - Berbec 

Soarele ajunge astăzi în casa relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în săptămânile care urmează, ar fi bine să te concentrezi mai mult pe legătura cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care munceşti. Foloseşte-te de acest prilej pentru a acorda mai mult timp şi energie proiectelor şi intereselor voastre comune, pentru a te asigura de bunul mers al acestor relaţii. În cazul în care nu ai încă pe cineva, tranzitul Soarelui prin acest sector ar putea să îţi scoată pe cineva interesant în cale. Trebuie să te arăţi însă disponibil(ă) să începi ceva nou.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE - Taur 

Cu Soarele în casa muncii şi a sănătăţii, este de înţeles dacă aceste două teme vor fi de interes principal pentru tine în următoarele săptămâni. Este important ca pe ambele planuri să dai dovadă de echilibru, să tinzi către atingerea unei stări de armonie. Vei vedea că starea ta de bine şi productivitatea de care dai dovadă depind în foarte mare măsură de mediul pe care-l ai la serviciu şi de felul în care te simţi pe interior. Aşadar, este extrem de important să îţi faci un program care să nu te aducă în situaţia de a merge la extreme.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE - Gemeni

Soarele intră azi în casa iubirii şi a copiilor, semn că aceştia vor ocupa, în săptămânile următoare, un loc fruntaş în lista ta de priorităţi. Aşadar, vei vedea că lucrurile vor evolua mai bine între tine şi ei dacă le oferi mai mult din timpul tău, dacă faci eforturi pentru a te bucura de momente de calitate în compania persoanelor dragi. De asemenea, aceasta este o perioadă bună în care să te deschizi (iar) scenei de dating, mai ales dacă te simţi pregătit(ă) pentru o relaţie sau doar pentru a cunoaşte persoane noi, cu care să ieşi cu anumite ocazii.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE  - Rac

Soarele poposeşte astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că acest sector de viaţă va constitui o prioritate pentru tine în perioada care urmează. Scopul tău este acela de a te bucura de armonie pe acest plan, deci caută să găseşti metode prin care să navighezi momentele de tensiune, de incompatibilitate între valorile şi principiile voastre. Aşadar, pregăteşte-te pentru situaţii în care trebuie să laşi de la tine, dar şi circumstanţe în care trebuie să fii mai asertiv(ă) şi să îţi susţii punctul de vedere. În caz contrar, poţi avea impresia că doar tu faci compromisuri.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE - Leu

Soarele îşi face azi intrarea în casa comunicării din harta ta solară, motiv pentru care abilităţile tale de interacţiune cu ceilalţi vor fi potenţate în perioada care urmează. În săptămânile aceastea, caută aşadar să te foloseşti de potenţialul lor, să încerci să construieşti relaţii noi, atât în plan personal, cât şi la nivel profesional. Faptul că eşti echidistant(ă) şi nu te înflăcărezi exagerat atunci când se aduc în discuţie anumite chestiuni nu poate constitui decât un atuu, mai ales dacă eşti într-o fază mai mult sau mai puţin avansată de negocieri sau încerci să duci o relaţie într-o altă direcţie.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE - Fecioară 

Soarele trece azi în casa banilor, motiv pentru care s-ar putea să te intersectezi cu mai multe oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Dacă ţinem cont de semnul peste care se suprapune acest sector în harta ta solară, putem spune că multe din aceste şanse de câştig vor veni prin intermediul parteneriatelor şi/ sau relaţiilor pe care le ai, fie ele de ordin (extra)profesional sau personal. Fă aşadar eforturi să îţi formezi şi să îţi cultivi reţeaua de cunoştinţe şi colaboratori, pentru a te asigura că ai lângă tine oameni de valoare.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE - Balanţă

Cu Soarele în semnul naşterii tale, nu debutează doar sezonul aniversării tale, ci şi o perioadă în care este bine să operezi schimbări de substanţă şi/ sau de suprafaţă în plan personal. Prin asta înţelegem o transformare de look sau de garderobă ori de reacţii şi atitudini în anumite situaţii. Aşadar, este foarte important să te concentrezi pe propria persoană în această perioadă, să vezi ce aspecte ar trebui corectate şi pe care din ele le-ai putea transforma în puncte forte. Este important să fii sincer(ă) cu tine însuţi(ăţi) şi să realizezi că mai este întotdeauna loc de mai bine.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE - Scorpion 

Soarele poposeşte astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce ar putea înseamnă că performanţele tale din următoarea perioadă, dar şi comportamentul depind mult de modul în care te simţi pe interior. Mai exact, ai nevoie de echilibru în simţiri, iar asta nu se obţine fără a-ţi dedica o parte din timp propriei persoane. Fie că îţi faci un obicei din a medita, a face yoga, a citi mai mult sau a merge la psiholog, cert este că te ajută orice implică să-ţi rezervi măcar puţin din zi propriei persoane. Uneori mai este nevoie şi de aşa ceva.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE - Săgetător

Soarele îşi face azi intrarea în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, prilej numai bun să gândeşti în perspectivă, la ceea ce urmează să se întâmple în viaţa ta. Dacă eşti implicat(ă) deja în anumite iniţiative, profită de tranzitul Soarelui prin acest sector de viaţă pentru a depune eforturi în direcţia lor, căci s-ar putea ca progresele pe care le faci să fie mai mari decât te-ai fi aşteptat. Acest eveniment astral nu-i ocoleşte însă nici pe aceia care sunt la stadiul în care plănuiesc să implementeze o idee. Soarele le aduce idei şi oameni de nădejde.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE - Capricorn 

Soarele ajunge astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ar fi bine să te concentrezi mai mult asupra carierei în perioada care urmează. Universul va avea grijă să îţi scoată în cale oameni importanţi, care te vor ajuta să îţi faci cunoscute abilităţile şi să le fructifici la maximum. Sau poate că ai deja aceste persoane lângă tine, dar tranzitul Soarelui prin acest sector te va ajuta să cultivi relaţia cu ele. În orice caz, cert este că te poziţionezi pe o curbă ascendentă, cu un pas mai aproape de succesul şi recunoaşterea meritelor tale.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE - Vărsător 

Cu Soarele în casa filozofiei de viaţă, a studiilor şi a deplasărilor, interesele tale din următoarea perioadă sunt multiple. De exemplu, ai putea începe sau te-ai putea întoarce la unele cursuri pe care te gândeai să le urmezi de mai multă vreme sau pe care le-ai pus în aşteptare un timp. Sau poate că pleci într-o călătorie pe care ai plănuit-o de mai multă vreme, dar care s-a tot amânat pe fundalul circumstanţelor actuale. În orice caz, cert este că aceste experienţe îţi prilejuiesc multe situaţii de învăţare foarte importante ori întâlniri cu oameni care au influenţă asupra destinului tău.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE - Peşti

Soarele îşi face azi apariţia în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, semn că, în perioada următoare, cele mai mari şanse de câştig, dar şi de pierdere, vin de pe urma deciziilor pe care le iei împreună cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Trebuie să fiţi pe aceeaşi lungime de undă în ceea ce priveşte investiţiile şi modul în care uzaţi de finanţele pe care le aveţi la comun. Aşadar, există un mare potenţial de a realiza lucruri importante, dar depinde mult cum îl utilizaţi, când şi în ce direcţie vă îndreptaţi eforturile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici