HOROSCOP 23 august 2021. Soarele intră azi în semnul Fecioarei. Critici, dar şi performanţă pentru patru zodii

Soarele poposeşte astăzi în zodia Fecioarei, ceea ce înseamnă că, în perioada următoare, semnele Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) s-ar putea să primească reproşuri din partea unor persoane de la serviciu. Ori poate că ele sunt cele care aduc critici celor din jur. În orice caz, acestea le ajută să ajungă la performanţe la care nu se aşteptau în săptămânile care urmează.

26804 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 23 august 2021. Soarele intră azi în semnul Fecioarei. Critici, dar şi performanţă pentru patru zodii

HOROSCOP 23 august 2021. Soarele intră azi în semnul Fecioarei. Critici, dar şi performanţă pentru patru zodii

HOROSCOP 23 august 2021 - Berbec

Soarele începe azi să tranziteze casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se deschide o perioadă în care trebuie să aduci unele ajustări stilului tău de viaţă şi alimentaţiei. Dacă nu ai prea avut timp să ai grijă de tine în ultima perioadă şi te-ai concentrat mai degrabă pe ceea ce aveai de făcut la serviciu, încearcă să te concentrezi pe tine în săptămânile următoare. În plus, dacă lucrezi puţin la abordarea ta în plan profesional, s-ar putea să vezi că îţi rămâne mai mult timp să te ocupi de tine şi sănătatea ta.

HOROSCOP 23 august 2021 - Taur

Soarele intră azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce pune reflectorul astral pe relaţia ta cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Vă înţelegeţi mult mai bine în săptămânile care urmează, lucru cu atât mai evident în cazul nativilor(elor) care au avut parte de tensiune în raport cu cei dragi. În cazul în care eşti single, s-ar putea ca, în zilele următoare, să ai parte de mai multe oportunităţi de flirt decât de obicei. Este greu de spus dacă vor duce sau nu la ceva serios, de durată, dar bucură-te de clipă.

HOROSCOP 23 august 2021 - Gemeni

Soarele ajunge astăzi în casa familiei din horoscopul tău solar, motiv pentru care se pune accentul în această perioadă pe modul în care te înţelegi cu cei dragi. În cazul în care îţi este greu uneori să faci faţă diferenţelor de viziuni şi mentalitate între tine şi ei, încearcă să lucrezi la acest aspect, să dai dovadă de mai mult tact şi diplomaţie în raport cu cei dragi. De asemenea, este un moment favorabil să cauţi oferte de vânzare sau cumpărare pentru un spaţiu de locuit sau un teren. S-ar putea să găseşti fix acea oportunitate de care ai nevoie.

HOROSCOP 23 august 2021 - Rac

Soarele progresează azi în casa comunicării din horoscopul tău general, semn că felul în care comunici cu cei din jurul tău este de importanţă maximă în următoarea perioadă. Trebuie să ai mai multă grijă la discursul, la mimica şi gesturile tale dacă te aşteaptă negocieri în săptămânile care urmează sau alte momente în care evoluţia unor situaţii depinde de modul în care tu abordezi unele conversaţii necesare. De asemenea, este un moment bun în care să discuţi posibilitatea de a începe o colaborare cu cineva sau chiar de a semna documentele necesare pentru a demara ceea ce vreţi să faceţi.

HOROSCOP 23 august 2021 - Leu

Soarele îşi face azi intrarea în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să te intersectezi în această perioadă cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor. În plus, te ajută faptul că acest astru îţi conferă capacitatea de a analiza atent şansele de câştig cu care te întâlneşti, astfel încât să le alegi pe cele mai bune, care nu îţi aduc doar profituri, ci şi experienţă ori prestigiu la locul de muncă. Dacă ai avut parte de pagube recent, s-ar putea să reuşeşti să le acoperi aproape integral.

HOROSCOP 23 august 2021 - Fecioară

Soarele ajunge azi în chiar semnul naşterii tale, motiv pentru care s-ar putea să ai mai multă energie şi încredere de sine în perioada următoare. În plus, acest eveniment marchează debutul sezonului tău aniversar, ceea ce înseamnă, din punct de vedere astrologic, faptul că ai şansa de a-ţi reactualiza unele deziderate setate de Anul Nou, dar pe care nu ai reuşit să le materializezi până acum. Profită de această şansă pentru a le readuce pe o poziţie mai fruntaşă în lista ta de priorităţi şi vei vedea că timpul nu este pierdut, că poţi face progrese importante în aceste săptămâni.

HOROSCOP 23 august 2021 - Balanţă

Soarele intră astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să fii mai critic(ă) cu tine însuţi(ăţi) în următoarea perioadă. Poate că nu îţi convine ceva la imaginea ta sau la modul în care reacţionezi în anumite situaţii, prilej numai bun să te analizezi mai bine în aceste săptămâni şi să vezi ce poţi face pentru a rezolva problema. De asemenea, acesta este un moment favorabil în care să te debarasezi de situaţii ori persoane care nu îţi fac bine de multă vreme şi care au persistat totuşi în viaţa ta până în acest moment.

HOROSCOP 23 august 2021 - Scorpion

Soarele ajunge azi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că ar trebui să te gândeşti mai mult la ceea ce intenţionezi să realizezi pe plan profesional şi/ sau financiar. În aceste săptămâni, s-ar putea să apară oportunităţi de a obţine sponsori ori de a coopta persoane de încredere şi capabile în proiectele pe care le derulezi. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de invitaţii de a participa la iniţiativele altor persoane. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să te concentrezi pe ziua de mâine.

HOROSCOP 23 august 2021 - Săgetător

Soarele progresează azi în casa carierei din horoscopul tău general, semn că se pune accentul pe sectorul profesional în săptămânile următoare. S-ar putea să întâlneşti persoane care îţi deschid unele uşi sau poate că apar unele contexte în care poţi demonstra că abilităţile tale sunt mult superioare nivelului pe care ceilalţi au crezut că îl ai. În felul acesta, şi mai ales dacă dai dovadă de ambiţie şi putere de muncă, s-ar putea să apară şansa unei promovări sau a unor condiţii care se îmbunătăţesc la birou în mod considerabil. Încearcă să fii proactiv(ă) la serviciu în săptămânile care urmează.

HOROSCOP 23 august 2021 - Capricorn

Soarele poposeşte astăzi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Dacă urmează să susţii examene ori să te ocupi de procese birocratice complexe, vei avea parte de starea necesară pentru a duce la bun sfârşit aceste sarcini, dar şi de finalitatea la care sperai. În cazul în care mergi într-o delegaţie sau în concediu, vei reuşi să obţii ceea ce ţi-ai propus cu aceste deplasări. Pe de altă parte, s-ar putea să apară şi evenimente care schimbă ceva la viziunile tale cu privire la chestiuni importante de viaţă, care pot aduce o rezolvare.

HOROSCOP 23 august 2021 - Vărsător

Soarele intră azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se pune accentul în această perioadă pe parteneriate, dar şi pe proiectele pe care le ai cu partenerul de viaţă. S-ar putea să faceţi progrese mari în ceea ce le priveşte, dar în acelaşi timp, există riscul să apară şi dezechilibre în relaţia de putere dintre tine şi cei cu care colaborezi. Aşadar, s-ar putea ca profiturile pe care le puteţi realiza împreună să depină într-o formă sau alta de capacitatea voastră de a lăsa orgoliul deoparte şi de a comunica deschis, calm.

HOROSCOP 23 august 2021 - Peşti

Soarele poposeşte astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, semn că astrele îţi atrag atenţia asupra relaţiei cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Aveţi şansa de a creşte foarte mult împreună, de a dezvolta proiecte şi mai importante dacă vă uniţi forţele, dar există unele chestiuni de care trebuie să vă ocupaţi în această perioadă pentru a putea forma o echipă eficientă. Mai sunt încă momente în care lăsaţi diferenţele să se acutizeze, ceea ce vă împiedică să atingeţi adevăratul potenţial al proiectelor avute pe rol sau pe care le vreţi implementate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici