HOROSCOP 23 ianuarie. Discuţii cu dezvăluiri-bombă, dar cu potenţial de conflict. Trei zodii află azi lucruri noi, neaşteptate

Săptămâna se încheie cu o conjuncţie între Soare şi Mercur retrograd în semnul Vărsătorului, prilej de discuţii şi întâlniri revelatoare pentru zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) şi nu numai.

2929 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 23 ianuarie. Discuţii cu dezvăluiri-bombă, dar cu potenţial de conflict. Trei zodii află azi lucruri noi, neaşteptate

HOROSCOP 23 Ianuarie - Berbec

Soarele realizează azi cu Mercur o conjuncţie în casa vieţii sociale din horoscopul tău general, prilej cu care nu ar strica să îţi aranjezi astăzi o întâlnire cu prietenii, mai ales dacă nu v-aţi văzut de multă vreme. Profită aşadar de acest context astral pentru a le propune o întrevedere ad hoc sau o activitate de weekend despre care aţi tot discutat, dar căreia nu i-aţi dat curs până acum din varii motive. Fii spontan(ă).

HOROSCOP 23 Ianuarie - Taur 

Soarele se întâlneşte astăzi cu Mercur în casa statutului social din horoscopul tău solar, semn că această zi poate veni la pachet cu oportunităţi de a ieşi în evidenţă şi de a cunoaşte persoane care te pot ajuta să devii mai vizibil(ă) în comunitatea de care aparţii şi în domeniul în care lucrezi. Pe de altă parte, trebuie să fii foarte atent(ă) cum abordezi unele subiecte de discuţie, astfel încât să nu se interpreteze lucruri.

HOROSCOP 23 Ianuarie - Gemeni

Soarele realizează o conjuncţie cu Mercur în casa călătoriilor, semn că dacă ţi-ai propus să ieşi din peisajul urban, există riscul ca socoteala din târg să nu fie compatibilă cu cea de acasă. Pe de altă parte, nu există indicii care să spună că nu te vei distra la fel de bine, în ciuda faptului că nu toate lucrurile sunt aşa cum le-ai programat. Trebuie doar să nu te cramponezi de aspectele mai puţin roz.

HOROSCOP 23 Ianuarie - Rac

Soarele dă mâna azi cu Mercur în casa raporturilor de forţă în cuplu, indiciu cum că poţi să eviţi nişte tensiuni în raport cu partenerul de viaţă dacă încerci să comunici deschis cu el/ea. Atmosfera este încărcată, fie din cauza unor evenimente de peste săptămână, fie în urma unor întâmplări de astăzi, dar se poate evita escaladarea situaţiei dacă încerci să nu arunci gaz pe foc, ci să ajungi la un consens în cazul problemelor.

HOROSCOP 23 Ianuarie - Leu

Soarele aderă astăzi la o conjuncţie cu Mercur în casa parteneriatelor din astrograma ta generală, motiv pentru care se anunţă o zi perfectă pentru activităţi alături de persoana iubită. Profită de această oportunitate pentru a organiza ceva special pentru tine şi el/ea, mai ales în cazul în care nu aţi făcut nimic unul pentru celălalt în ultima perioadă. Vă va prinde bine să petreceţi timp de calitate unul cu celălalt, după o săptămână foarte aglomerată.

HOROSCOP 23 Ianuarie - Fecioară 

Soarele intră astăzi într-o conjuncţie cu Mercur în casa sănătăţii din astrograma ta solară, motiv pentru care trebuie să dedici astăzi timp odihnei şi refacerii, mai ales dacă ai avut parte de o săptămână aglomerată, în care nu ai prea putut să te ţii cum trebuie de programul de somn. Aşadar, chiar dacă este nevoie să contramandezi vreun plan, gândeşte-te că este nevoie şi de o zi de refacere pentru a începe săptămâna cu bine.

HOROSCOP 23 Ianuarie - Balanţă

Soarele realizează azi o conjuncţie cu Mercur în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, motiv pentru care se recomandă să îţi faci timp astăzi pentru partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Se recomandă mai ales activităţile care au în prim plan hobby-uri comune sau preocupări similare de care n-aţi mai avut timp în ultima vreme. Astfel, veţi avea parte de momente pe care vi le veţi aminti cu drag în viitor.

HOROSCOP 23 Ianuarie - Scorpion

Soarele aderă la o conjuncţie cu Mercur în casa familiei din horoscopul tău solar, fapt pentru care duminica aceasta este despre familie. Dacă ai fost invitat(ă) la o masă extinsă cu cei dragi, gândeşte-te serios să o accepţi. Ori poate că tu alegi să joci rolul de gazdă pentru apropiaţi. Oricum ai alege să îţi petreci timpul, este cert că îţi va prinde bine să îi vezi şi să discutaţi despre planurile voastre pentru 2022.

HOROSCOP 23 Ianuarie - Săgetător

Soarele se întâlneşte astăzi cu Mercur în casa comunicării, motiv pentru care sunt favorizate astăzi întâlnirile cu persoane apropiate, de la rude până la prieteni vechi. Ştii să te mulezi pe fiecare interlocutor în parte, cu toate că, în raport cu anumite persoane, s-ar putea să nu te simţi foarte comfortabil la început. Cu timpul, te vei acomoda la energia lor şi vei avea parte de unele discuţii extrem de interesante, care-ţi oferă perspective noi.

HOROSCOP 23 Ianuarie - Capricorn

Soarele realizează azi o conjuncţie cu Mercur în casa banilor, semn că fie te întâlneşti astăzi cu oportunităţi financiare, cu toate că este duminică, fie reuşeşti să economiseşti unele sume graţie unor oferte avantajoase la lucrurile sau activităţile pe care intenţionai să le cumperi ori să le faci astăzi. Oricare ar fi situaţia, este cert că, la final de weekend, stai mai bine cu finanţele decât ţi-ai fi putut imagina la începutul finalului de săptămână.

HOROSCOP 23 Ianuarie - Vărsător

Soarele se întâlneşte cu Mercur în semnul naşterii tale, motiv pentru care această zi de duminică te găseşte energic(ă) şi cu chef de socializat. Profită de această oportunitate pentru a te bucura de angajamentele sociale programate astăzi, dar şi pentru a cunoaşte alte persoane cu care îţi fac cunoştinţă cei dragi. S-ar putea să constaţi că ai foarte multe lucruri interesante de discutat cu ei şi că te provoacă să priveşti lucrurile dintr-o altă perspectivă.

HOROSCOP 23 Ianuarie - Peşti

Soarele aderă la o conjuncţie cu Mercur în casa subconştientului din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea ca această duminică să te găsească într-o dispoziţie meditativă, gândindu-te la persoane şi evenimente dintr-un trecut mai mult sau mai puţin îndepărtat. Profită de această stare întrucât te poate ajuta să procesezi mai bine stările pe care le-ai adunat peste săptămână, mai ales dacă unele din ele nu sunt tocmai pozitive şi încă te frământă mult.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici