HOROSCOP 23 iulie. Risc ridicat de tensiuni pentru zodii. Cu cine riscă să aibă conflicte?

Luna din Capricorn aderă azi la o opoziţie cu Mercur din Rac şi la o conjuncţie cu Pluto retrograd din Capricorn. Se anunţă o zi cu cod roşu de tensiuni şi conflicte pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn).

28936 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 23 iulie. Risc ridicat de tensiuni pentru zodii. Cu cine riscă să aibă conflicte?

HOROSCOP 23 iulie - Berbec

S-ar putea să îţi fie azi destul de dificil să menţii echilibrul între viaţa de familie şi cea profesională, iar dacă se întâmplă ceva urgent acasă, vei face din acel domeniu o prioritate în defavoarea celuilalt. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă să nu se ajungă acolo, întrucât s-ar putea să pierzi controlul lucrurilor de la locul de muncă. Conjuncţia Lunii cu Pluto denotă unele situaţii mai complicate la serviciu în a doua parte a zilei, deci încearcă să faci în aşa fel încât să nu se ajungă chiar atât de departe, să te pui rău cu superiorii.

HOROSCOP 23 iulie - Taur

Unele discuţii în care te implici astăzi s-ar putea să înceapă bine, dar să continue prost. Aşadar, dacă nu au nicio miză şi vezi că se transformă într-o dezbatere fără sens, atunci mai bine renunţă şi întoarce-te la subiectul de discuţie atunci când spiritele se calmează. Conjuncţia Lunii cu Pluto de diseară vorbeşte despre riscul de a ofensa valorile cuiva, ceea ce îţi poate afecta destul de puternic capacitatea de a comunica eficient cu acea persoană. Aşadar, dacă vrei să meargă bine lucrurile între voi, încearcă să nu te duci prea departe cu unele afirmaţii pe care le faci azi.

HOROSCOP 23 iulie - Gemeni

S-ar putea să apară azi unele cheltuieli pe care nu le-ai programat sau poate că este vorba de nişte plăţi pe care nu le poţi amâna. Oricare ar fi situaţia, este clar că trebuie să ai grijă cum îţi administrezi bugetul, iar dacă nu te-ai ocupat prea îndeaproape de acest aspect, în ultima vreme, poate că acesta este un bun semnal să implementezi un sistem mai bun pe acest plan. Conjuncţia Lunii cu Pluto de diseară vorbeşte despre unele comportamente financiare care trebuie să dispară, de care devii încetul cu încetul conştient(ă) sau poate că ţi le semnalează cineva apropiat.

HOROSCOP 23 iulie - Rac

Tensiunile s-ar putea să crească azi între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau unele persoane cu care lucrezi. Este greu de spus cine are dreptate, dar clar este faptul că te deranjează destul de puternic ceva din comportamentul lor. Conjuncţia Lunii cu Pluto din a doua parte a zilei vorbeşte despre faptul că te simţi alienat(ă) în raport cu aceste persoane, că nu eşti înţeles(asă) şi nu poţi comunica foarte deschis cu aceştia. Poate că ar trebui să începi prin a le spune acest lucru şi s-ar putea să descoperi în ei mai multă disponibilitate decât te-ai fi aşteptat.

HOROSCOP 23 iulie - Leu

Se arată azi o zi destul de dificilă pentru tine, în planul muncii mai ales. Ai o agendă foarte aglomerată şi solicitantă, iar nivelul de energie de care dispui este destul de scăzut. Aşadar, s-ar putea să faci mai greu faţă decât de obicei stresului, iar acesta s-ar putea răsfrânge la nivel fizic, prin neplăceri din ordin medical. Despre asta vorbeşte conjuncţia Lunii cu Pluto care se perfectează în a doua parte a zilei şi trebuie să iei măsuri încă de când ajungi la serviciu pentru a nu se ajunge aşa departe. Altfel, rişti să nu faci mare lucru azi.

HOROSCOP 23 iulie - Fecioară

S-ar putea să îţi fie greu azi să păstrezi un echilibru între planurile tale pe termen lung şi modul în care intenţionezi să te bucuri de timpul liber azi. Sau poate că ai vrea să faci lucruri cu prietenii şi ai deja angajamente cu partenerul şi/ sau cu copiii. În orice caz, ai vrea să le faci pe toate şi din păcate, ziua este prea scurtă pentru toate. Conjuncţia Lunii cu Pluto de diseară vorbeşte însă despre nevoia de a petrece mai mult timp cu cei din urmă, mai ales dacă v-au cam lipsit momentele de calitate unul cu celălalt.

HOROSCOP 23 iulie - Balanţă

Ar putea să-ţi fie destul de greu astăzi să păstrezi un echilibru între sectorul profesional şi cel al vieţii de familie. Ambele te solicită în egală măsură şi trebuie să îţi împarţi timpul cu atenţie pentru a le putea face pe toate. Conjuncţia Lunii cu Pluto semnalează însă faptul că priorităţile ar trebui să fie chestiunile de familie şi cele gospodăreşti. Încearcă să te concentrezi asupra lor astăzi, chiar dacă acest lucru implică să pleci mai repede de la serviciu sau să nu stai peste program, aşa cum ţi-ai propus, pentru a termina un proiect al cărui termen-limită se apropie.

HOROSCOP 23 iulie - Scorpion

Unele discuţii s-ar putea să o ia azi pe o pantă ascendentă destul de uşor. Încearcă să nu iei în nume personal dacă cineva vine cu contraargumente la ceea ce spui tu şi ai mai multă grijă cum gestionezi tensiunea care se adună în astfel de momente. Conjuncţia Lunii cu Pluto din casa comunicării arată faptul că ai putea fi tentat(ă) să adopţi o poziţie pasiv-agresivă care va face mai mult rău decât bine. Aşadar, încearcă să vezi cum poţi să faci să nu ajungi acolo. S-ar putea ca lucrurile să se complice şi mai mult fără un dialog real.

HOROSCOP 23 iulie - Săgetător

S-ar putea să apară azi unele probleme de ordin financiar. În cazul cel mai fericit, le depistezi la timp şi reuşeşti să te fereşti de ele. Dar există şi situaţii în care nativii(ele) acestui semn suferă azi consecinţele unor decizii mai vechi care s-au dovedit a nu fi fost cele mai bune. Oricare ar fi situaţia, ai ceva de învăţat pe viitor, astfel încât să nu ţi se mai întâmple astfel de lucruri. Gândeşte-te ce nu a mers bine şi care a fost riscul pe care l-ai calculat greşit. Cu siguranţă a fost ceva care ţi-a scăpat la momentul oportun.

HOROSCOP 23 iulie - Capricorn

S-ar putea să apară azi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Ceva din atitudinea ta face comunicarea mai grea astăzi pentru că ceilalţi au nişte aşteptări de la tine, air tu s-ar putea să nu le observi. Conjuncţia Lunii cu Pluto vorbeşte de o oarecare detaşare din partea ta şi s-ar putea ca aici să fie problema. Încearcă să îi asculţi activ, să vezi care sunt doleanţele şi nevoile lor. Dacă nu le dai prea multă atenţie, acest lucru va conduce la probleme serioase de comunicare, ce nu pot fi rezolvate uşor.

HOROSCOP 23 iulie - Vărsător

În plan profesional, s-ar putea să ai parte de o zi dificilă astăzi. Agenda de lucru este plină până la refuz şi dacă nu ţi-o structurezi foarte bine, există riscul să te pierzi în toate câte le ai de făcut. Conjuncţia Lunii cu Pluto de azi se perfectează în casa subconştientului, motiv pentru care s-ar putea să îţi fie mai greu să rămâi în controlul lucrurilor. Nu te concentra însă pe problemele de azi, ci încearcă să priveşti către rezolvări. În caz contrar, rişti să îţi creezi o stare care nu este deloc propice pentru a rezolva situaţiile de astăzi.

HOROSCOP 23 iulie - Peşti

Ceea ce îţi doreşti pe termen lung s-ar putea să nu coincidă cu ceea ce vrei să faci astăzi. Ba mai mult, s-ar putea să intervină negativ unele asupra celorlalte. Aşadar, este foarte important să îţi găseşti priorităţile. Conjuncţia Lunii cu Pluto din casa proiectelor de viitor vorbeşte despre necesitatea de a te concentra mai mult pe lucrurile de perspectivă, fie că este vorba de unele iniţiative ori de relaţii pe care vrei să le dezvolţi. Asta ar putea implica să sacrifici o parte din timpul liber pe care-l ai astăzi la dispoziţie, dar va merita în cele din urmă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici