HOROSCOP 23 martie. Aparenţele înşală aceste zodii. Unele persoane le-au aşternut capcane

Luna din Rac formează azi un trigon armonios cu Neptun din Peşti şi o opoziţie cu Pluto din Capricorn. Zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) sunt tratate cu indulgenţă de astre, dar s-ar putea ca, pentru Raci şi celelalte semne Cardinale (Berbec, Balanţă, Capricorn), ziua să culmineze cu nişte dezamăgiri.

5726 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 23 martie. Aparenţele înşală aceste zodii. Unele persoane le-au aşternut capcane

HOROSCOP 23 martie. Aparenţele înşală aceste zodii. Unele persoane le-au aşternut capcane

HOROSCOP 23 martie - Berbec

Se întrevede o zi cu evenimente pozitive în familie sau cu schimbări de macaz care aduc un deznodământ pozitiv în cazul unor probleme de ordin gospodăresc. La locul de muncă, însă, s-ar putea ca lucrurile să nu evolueze la fel de bine şi nici nu este de mirare că ai impresia că atunci când lucrurile intră în normalitate într-un domeniu, se întâmplă ceva cu celălalt. Încearc totuşi să nu îţi pierzi timpul şi energia întrebându-te de ce ţi se întâmplă anumite lucruri. Acţionează, încearcă să găseşti o rezolvare şi apoi caut să vezi dacă poţi evita situaţii similare pe viitor.

HOROSCOP 23 martie - Taur  

În prima parte a acestei zile, comunici la un nivel optim cu prietenii, dar şi cu persoanele cu care dezvolţi sau ai deja pe rol proiecte. Păreţi să aveţi idealuri şi viziuni similare, care se întâlnesc în puncte importanţe, esenţiale chiar, semn că nu există diferenţe prea mari de mentalitate. S-ar putea însă ca astrele să vă demonstreze contrariul, să vă arate că există aspectele la care mai trebuie să lucraţi pentru a fi pe aceeaşi frecvenţă unii cu ceilalţi. Încearcă să nu ţii prea tare cu dinţii de unele idei şi dă dovadă de mai multă flexibilitate în gândire.

HOROSCOP 23 martie - Gemeni

În prima jumătate a zilei, s-ar putea să te intersectezi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat în ultima perioadă. Ar putea fi vorba de un proiect suplimentar ori de o performanţă care te recomandă pentru un bonus la salariu sau chiar o mărire. Pe de altă parte, însă, asta nu te scuteşte de unele cheltuieli destul de usturătoare. Poate că tu eşti cel(a) care se lasă pradă tentaţiei unei achiziţii neprioritare sau te prind din urmă nişte decizii nu tocmai bune pe care le-ai luat demult pe plan financiar.

HOROSCOP 23 martie - Rac

De dimineaţă, pari să fii într-o stare de spirit destul de bună, dar se simte totuşi o oarecare sensibilitate cu privire la anumite viziuni, pe care nu dai semne că vrei să le schimbi. Atâta timp cât nu îţi sunt contestate şi nu ţi se cere, direct sau indirect, să priveşti în afara lor, toate sunt bune şi frumoase, dar s-ar putea ca, în discuţiile purtate azi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cineva de la serviciu, să iasă la iveală diferenţe de mentalitate care au în centru tocmai aceste perspective. Încearcă să dai dovadă de mai multă adaptabilitate.

HOROSCOP 23 martie - Leu

Poate nu eşti în cea mai bună formă din lume, dar te trezeşti hotărât(ă) să duci la bun sfârşit tot ceea ce ţi-ai propus, să te mobilizezi din primele momente ale zilei, astfel încât să nu îţi rămână nimic pe ziua următoare. S-ar putea să apară însă unele neplăceri de ordin medical care îţi afectează capacitatea de a-ţi aduna forţele şi a te pune pe treabă. Sau poate că apar chestiuni în plan profesional care nu-ţi mai permit să te ocupi de anumite lucruri. În orice caz, se arată la orizont o zi dificilă, pe care trebuie s-o gestionezi atent.

HOROSCOP 23 martie - Fecioară  

Se întâmplă azi lucruri pozitive în raport cu planurile de viitor sau proiectele pe care le ai cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care colaborezi în plan profesional. Nici nu este de mirare aşadar că îţi concentrezi atenţia, timpul şi resursele în acest sector, că eşti nevoit(ă) să acorzi mai puţin interes altor sectoare ale vieţii tale. S-ar putea totuşi să primeşti reclamaţii din partea celor dragi, mai ales dacă v-aţi făcut planuri împreună. Sau tu eşti cel(a) care simte că îi lipseşte ceva, cu toate că ai toate motivele să fii entuziast(ă) cu privire la viitor.

HOROSCOP 23 martie - Balanţă

Totul se desfăşoară într-un ritm foarte accelerat pe plan profesional, iar performanţele de care dai dovadă astăzi sunt la un nivel foarte ridicat. Este drept, încerci să dai dovadă de profesionalism în cele mai multe situaţii, dar poate că există şi alţi factori care te motivează, cum ar fi o posibilă promovare sau faptul de a te face remarcat(ă) în domeniul tău de activitate. Pe de altă parte, însă, acest lucru înseamnă că îţi rămâne puţin timp şi energie de intervenit în gospodărie sau în problemele care ţin de viaţa de familie. Încearcă să le explici celor dragi ce se-ntâmplă.

HOROSCOP 23 martie - Scorpion  

În prima parte a acestei zile, pari să fii pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, dar s-ar putea ca frecvenţele voastre să se schimbe pe parcursul zilei. Mai exact, s-ar putea să descoperi, cu stupoare, că nu sunteţi atât de compatibili pe cât credeai în privinţa unor chestiuni de maximă importanţă. Din acest motiv, este vital să nu te laşi controlat(ă) de orgoliu, să ai mai multă grijă cum gestionezi diferenţele de viziune şi personalitate între voi. În plus, zile ca cea de azi ar trebui să-ţi arate că e nevoie de comunicare.

HOROSCOP 23 martie - Săgetător

Într-un fel sau altul, banii şi familia se combină astăzi într-o manieră care se poate dovedi păguboasă pentru tine. În prima parte a zilei, s-ar putea să ai impresia că ai ajuns la o înţelegere cu cei dragi în legătură cu o investiţie comună sau altceva care implică finanţele deţinute împreună ori o contribuţie din partea fiecăruia dintre voi. S-ar putea însă ca lucrurile să evolueze în aşa fel încât să-ţi dai seama că, de fapt, nu aţi ajuns la niciun punct de vedere comun. Este clar că anumite lucruri s-au discutat doar de suprafaţă, că e nevoie de transparenţă.

HOROSCOP 23 martie - Capricorn  

S-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) care au impresia că pot discuta orice cu ceilalţi, dar cărora astrele caută să le demonstreze că mai au încă de lucrat la acest aspect. În multe privinţe, eşti compatibil(ă) cu partenerul de viaţă şi/ sau colegii de muncă ori colaboratorii, dar există şi aspecte în raport de care viziunile voastre sunt diametral opuse. Este posibil însă ca problema să fie alta, de fapt, să aibă mai mult legătură cu modul în care gestionaţi raportul de forţe dintre voi. Riscă să se ajungă la lupte aprige pentru autoritate dacă nu reglaţi lucrurile.

HOROSCOP 23 martie - Vărsător  

Eşti foarte motivat(ă) astăzi să te pui pe treabă în plan profesional. Dacă-ţi joci cărţile bine, s-ar putea să te alegi cu nişte fonduri suplimentare pe lângă serviciu, din activităţi profesionale derulate în domeniul tău de activitate sau în afara lui, într-un sector de care eşti pasionat(ă). Pe de altă parte, însă, acest lucru presupune să renunţi la un timp pe care l-ai fi dedicat odihnei sau altor activităţi care te destind. S-ar putea să îţi dai seama cât de mult aveai nevoie de aceste moemnte de respiro atunci când eşti deja prea extenuat(ă). Ai mai multă grijă de tine.

HOROSCOP 23 martie - Peşti

În prima parte a zilei, pari a fi într-o stare de spirit foarte bună, dar s-ar putea ca lucrurile să nu evolueze pe mai departe în aceeaşi direcţie. Eşti asaltat(ă) din toate părţile şi toate lumea pare să vrea ceva de la tine, ceea ce riscă să te extenueze foarte mult. Uneori mai trebuie să vezi şi de tine şi nu ar trebui să te simţi vinovat(ă) dacă pui anumite proiecte în aşteptare până când te poţi ocupa de ele aşa cum se cuvine. În caz contrar, progresele se vor lăsa aşteptate, iar erorile se vor aduna claie peste grămadă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici