HOROSCOP 24 august 2021. Confuziile şi nelămuririle duc la conflicte. Horoscopul îţi spune cum se vor rezolva

Luna intră azi într-o conjuncţie cu Neptun retrograd din Peşti, ceea ce poate conduce la confuzii pentru zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti). În a doua parte a zilei, Luna ajunge în Berbec, energizând semnele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător).

4718 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 august 2021. Confuziile şi nelămuririle duc la conflicte. Horoscopul îţi spune cum se vor rezolva

HOROSCOP 24 august 2021. Confuziile şi nelămuririle duc la conflicte. Horoscopul îţi spune cum se vor rezolva

HOROSCOP 24 august 2021 - Berbec

Luna realizează azi o conjuncţie cu Neptun retrograd în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea ca astăzi să îţi comunice lucruri importante intuiţia. Aşadar, în cazul în care te întâlneşti astăzi cu unele evenimente pe care nu prea ştii cum să le abordezi, încearcă să îţi asculţi vocea interioară. Spre seară, când Luna ajunge în semnul naşterii tale, vei avea forţa şi determinarea necesară să acţionezi, să faci primul pas în direcţia rezolvării problemelor cu care te confrunţi. Aşadar, în prima parte a zilei, dă-ţi timp de gândire pentru a-ţi construi un plan de acţiune.

HOROSCOP 24 august 2021 - Taur

Luna intră azi într-o conjuncţie cu Neptun retrograd în casa planurilor de viitor, prilej numai bun să te ocupi de proiectele în care eşti implicat(ă) sau pe care le derulezi în această perioadă. S-ar putea să apară conjuncturi sau persoane care te ajută să treci peste un hop, să faci progrese la care nu te-ai fi aşteptat. În a doua parte a zilei, Luna progresează în casa subconştientului, ceea ce te-ar putea face mai reactiv(ă) decât de obicei, mai predispus(ă) să-ţi ieşi din fire decât de obicei. Încearcă să nu acţionezi în funcţie de modul în care-ţi dictează primul impuls.

HOROSCOP 24 august 2021 - Gemeni

Luna ajunge astăzi într-o conjuncţie cu Neptun retrograd în casa carierei din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să apară unele oportunităţi de a ieşi în evidenţă la serviciu, de a face progrese către statutul pe care intenţionezi să îl atingi la nivel profesional. Pe de altă parte, s-ar putea să fie nevoie de unele compromisuri ori de atenţie pentru a nu comite unele erori care riscă să-ţi saboteze progresele de până cum. În a doua jumătate a zilei, Luna trece în casa vieţii sociale, prilej numai bun să te vezi cu prietenii, să te rupi de problemele presante.

HOROSCOP 24 august 2021 - Rac

Luna se întâlneşte azi cu Neptun retrograd în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Pentru a obţine rezultatul dorit de pe urma unei delegaţii, a unui examen sau a unui proces birocratic, este important să nu-ţi asumi riscuri. În caz contrar, s-ar putea să pierzi unele oportunităţi valoroase, care te-ar fi ajutat foarte mult în plan personal şi profesional. Spre seară, Luna intră în casa carierei, ceea ce denotă faptul că s-ar putea să te întâlneşti cu oportunităţi pe acest plan, iar unele din ele s-ar putea să derive din acţiunile acestei dimineţi.

HOROSCOP 24 august 2021 - Leu

Luna intră astăzi într-o conjuncţie cu Neptun retrograd în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, semn că ar putea apărea neînţelegeri între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi în raport cu bani cheltuiţi din fonduri comune ori în legătură cu oportunităţi de a realiza profituri. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa filozofiei de viaţă, ceea ce înseamnă că s-ar putea să ajungeţi la o concluzie comună, la o abordare care îmbină armonios viziunile tuturor. Pe de altă parte, s-ar putea să fie greu să eviţi un conflict aprins.

HOROSCOP 24 august 2021 - Fecioară

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Neptun retrograd în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că unele lucruri nediscutate la timp au condus la nelămuriri între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau în raport cu cei cu care lucrezi. Dacă nu încerci să le rezolvi în prima parte a zilei, când Luna intră în casa relaţiilor şi a banilor, s-ar putea să se facă lumină, dar nu fără tensiuni şi mai accentuate şi decizii luate sub impulsul momentului, care fac mai rău decât bine. Aşadar, o conversaţie calmă, cu cărţile pe masă, este necesară.

HOROSCOP 24 august 2021 - Balanţă

Luna intră în conjuncţie cu Neptun retrograd în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea să nu fii într-o formă prea grozavă, iar randamentul de care dai dovadă la serviciu nu excelează nici el. Încearcă totuşi să nu rămâi prea mult în urmă cu treburile, căci altfel, s-ar putea să ţi se aglomereze prea mult programul de mâine. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa parteneriatelor, prilej numai bun să petreci timp cu persoana iubită, să te rupi de sectorul profesional şi să te concentrezi pe alte lucruri diseară.

HOROSCOP 24 august 2021 - Scorpion

Luna realizează azi o conjuncţie cu Neptun retrograd în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, fapt pentru care atmosfera dintre tine şi partenerul de viaţă şi/ sau în raport cu copiii să fie destul de tulbure, fapt care face destul de dificilă comunicarea. Poate că ar fi mai bine să le acorzi spaţiu şi să te concentrezi pe altceva astăzi. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa muncii şi a sănătăţii, prilej numai bun să termini sarcini rămase completate pe jumătate ori să faci puţină mişcare, mai ales dacă ai o muncă mai sedentară.

HOROSCOP 24 august 2021 - Săgetător

Luna face o conjuncţie cu Neptun retrograd în casa familiei, ceea ce poate conduce la unele tensiuni între tine şi cei dragi, generate de unele lucruri care nu-ţi sunt prea clare şi pentru care, în consecinţă, îţi este destul de greu să găseşti o rezolvare. În a doua jumătate a zilei, Luna progresează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, unde nu trebuie să îţi faci griji că lucrurile nu merg bine. Asta nu înseamnă însă că nu apar surprize în raport cu ei, dar este vorba de unele plăcute, care îţi distrag atenţie de la probleme.

HOROSCOP 24 august 2021 - Capricorn

Luna intră azi într-o conjuncţie cu Neptun retrograd în casa comunicării, ceea ce poate însemna că felul în care interacţionezi cu ceilalţi nu este cel mai potrivit, căci există riscul să nu te faci prea bine înţeles(asă). În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce poate duce la tensiuni în raport cu cei dragi. La confuziile generate de modul în care se comunică între voi se adaugă diferenţele de viziune, care complică destul de mult lucrurile şi pun şi mai multe paie pe foc. Dă dovadă de sinceritate, indiferent de riscuri.

HOROSCOP 24 august 2021 - Vărsător

Luna face astăzi o conjuncţie cu Neptun retrograd în casa banilor şi a bunurilor, ceea ce îţi poate aduce în cale unele oportunităţi în plan financiar. Pe de altă parte, s-ar putea ca cele mai interesante să implice şi cele mai multe riscuri, deci ai mare grijă pe care le alegi. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce poate conduce la unele discuţii edificatoare, dar în acelaşi timp, există riscul să apară şi unele tensiuni la care nu te aşteptai mai deloc, care pot avea o oarecare legătură cu finanţele.

HOROSCOP 24 august 2021 - Peşti

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Neptun retrograd în semnul naşterii tale, ceea ce atrage atenţia asupra ta, dar s-ar putea ca, în anumite cazuri, să nu fie cea pe care ţi-o doreşti. Aşadar, trebuie să ai mare grijă ce semnale trimiţi celor cu care intri astăzi în contact. În a doua jumătate a zilei, Luna progresează în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, prilej de câştiguri, dar şi de cheltuieli. Ceea ce au în comun acestea este faptul că te iau prin surprindere, că vin într-un moment nepotrivit sau, din contră, nimeresc chiar la ţanc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici