HOROSCOP 24 ianuarie. Lipsuri şi piedici pentru aceste zodii. Trebuie să renunţe la ceva pentru a evolua

Soarele aderă astăzi la o conjuncţie cu Saturn din Vărsător. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) continuă să opereze schimbări în anumite sectoare de viaţă, cu toate că se confruntă cu dificultăţi şi chiar lipsuri din această cauză.

9364 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 ianuarie. Lipsuri şi piedici pentru aceste zodii. Trebuie să renunţe la ceva pentru a evolua

HOROSCOP 24 ianuarie. Lipsuri şi piedici pentru aceste zodii. Trebuie să renunţe la ceva pentru a evolua

HOROSCOP 24 ianuarie - Berbec

Soarele se întâlneşte azi cu Saturn în casa proiectelor şi a planurilor de viitor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că astăzi te loveşti de primele provocări în a-ţi implementa proiectele pentru anul 2021. Ţi se arată că trebuie să insişti mai mult asupra unor aspecte, că mai ai încă de reflectat la găsirea unor soluţii la situaţii despre care nu credeai că sunt prea serioase. Unele relaţii de prietenie pot suferi.

HOROSCOP 24 ianuarie - Taur

Soarele face azi o conjuncţie cu Saturn în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce ar putea anunţa câteva zile mai grele la serviciu. Poate simţi că nu îţi este respectată suficient autoritatea, că nu te bucuri de aprecierea pe care o meriţi din partea şefilor. Totuşi, poate ar fi mai bine să mai aştepţi o vreme înainte să iei o decizie în acest sens, mai ales dacă e una fără cale de întoarcere.

HOROSCOP 24 ianuarie - Gemeni

Soarele aderă azi la o conjuncţie cu Saturn în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău solar, ceea ce îţi arată că vor veni nişte zile în care vei schimba ceva la felul în care percepi lumea şi oamenii în general. Această configuraţie îţi atrage atenţia asupra faptului că unele principii după care te ghidezi nu mai sunt conforme cu cine eşti acum, că ar trebui să reflectezi mai mult asupra lor în perioada următoare.

HOROSCOP 24 ianuarie - Rac

Soarele se întâlneşte azi cu Saturn în casa relaţiilor şi a banilor din harta ta solară, ceea ce ar putea însemna că se prefigurează o perioadă mai grea pentru nativii(ele) implicaţi(te) în proiecte sau care se bazau pe resurse comune pentru anumite investiţii. S-ar putea să nu stai la fel de bine cum credeai ori tu şi colaboratorii ori partenerul de viaţă nu sunteţi chiar pe aceeaşi lungime de undă. Trebuie să clarificaţi unele lucruri.

HOROSCOP 24 ianuarie - Leu

Soarele face azi o conjuncţie cu Saturn în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, fapt care denotă că relaţiile cu ceilalţi pot fi o provocare pentru tine în zilele următoare. Ies mai degrabă la suprafaţă chestiuni la care mai aveţi de lucrat, nepotriviri de caracter şi viziune, decât lucruri pe care le aveţi în comun. Dar depinde numai de tine dacă te cramponezi de aceste diferenţe ori dacă încerci activ să vezi dincolo de ele.

HOROSCOP 24 ianuarie - Fecioară

Soarele aderă azi la o conjuncţie cu Saturn în casa muncii şi a sănătăţii din harta ta solară, ceea ce ţi-ar putea diminua în prima parte a săptămânii viitoare nivelul de energie şi randament. Încearcă să te pregăteşti încă de azi pentru ce va urma şi ia-ţi mai mult timp de odihnă decât de obicei. Te va ajuta dacă nu îţi neglijezi orele de somn şi faci eforturi să începi săptămâna cu bateriile încărcate complet.

HOROSCOP 24 ianuarie - Balanţă

Soarele se întâlneşte azi cu Saturn în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce poate face ca lucrurile între tine şi persoana iubită şi/ sau copii să se răcească pentru câteva zile. Nu este nimic rău în a vă oferi spaţiul unul altuia din când în când, dar ai grijă ca această distanţare să nu fie simptomul unei probleme mai grave sau să nu meargă prea departe, să n-o poţi controla.

HOROSCOP 24 ianuarie - Scorpion

Cu Soarele şi Saturn conjuncte în casa familiei din harta ta solară, este de aşteptat să apară o oarecare distanţă emoţională între tine şi unele rude apropiate. Poate că nu reuşeşti să menţii contactul la fel ca până acum sau poate că există alte probleme care v-au adus în această situaţie. În orice caz, trebuie să îţi faci mai mult timp pentru cei dragi, pentru nevoile lor şi stabilitatea acestui sector important al vieţii tale.

HOROSCOP 24 ianuarie - Săgetător

Soarele se întâlneşte azi cu Saturn în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te-ar putea face destul de reticent(ă) în a împărtăşi cu ceilalţi anumite lucruri. Preferi mai degrabă să asculţi decât să vorbeşti, iar când vine vorba să formulezi o opinie, nu te joci cu vorbele. Asta te va ajuta mult în plan profesional, dar la nivel sentimental, aşteptările partenerului vizează o mai mare deschidere din partea ta în ce priveşte sentimentele.

HOROSCOP 24 ianuarie - Capricorn

Soarele aderă azi la o conjuncţie cu Saturn în casa banilor din horoscopul tău solar, iar acest lucru poate determina apariţia unor lipsuri din punct de vedere financiar. Poate că apar plăţi sau cheltuieli pe care nu le aveai în plan sau se adânceşte o gaură în buget cu care te confrunţi deja de o perioadă încoace. Asta ar trebui să îţi dea de gândit în legătură cu o posibilă reorganizare a strategiei tale financiare.

HOROSCOP 24 ianuarie - Vărsător

Soarele şi Saturn se întâlnesc astăzi în semnul naşterii tale şi te fac să priveşti mai realist anumite lucruri, să te bazezi mai mult pe fapte decât pe vorbe. Există însă şi un dezavantaj al acestei conjuncţii, care are de-a face cu faptul că s-ar putea să fii emotiv(ă) în nişte contexte în care emoţiile nu te-ar copleşi. Nu te da în lături de la a fi asertiv(ă) pentru că ai ce spune şi arăta.

HOROSCOP 24 ianuarie - Peşti

Soarele şi Saturn îşi dau astăzi mâna în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce te-ar putea transpune într-o pasă reflexivă în perioada următoare. Te surprinzi destul de des gândindu-te la trecut, la ceea ce-ţi lipseşte de mai demult. Nu este nimic rău în a fi nostalgic(ă) din când în când, dar ai grijă să nu te duci prea departe cu gândul, să nu îţi facă rău cumva această raportare la ceea ce-a fost.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici