HOROSCOP 24 iulie 2022 – Configuraţie astrală rară azi. Două categorii de zodii se simt cel mai bine împreună

Astăzi se formează o Mică Piramidă între Luna din Gemeni, Jupiter din Berbec şi Mercur din Leu, astfel că cea mai reuşită duminică este cea pe care zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) o petrec alături de cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn).

19090 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 iulie 2022 – Configuraţie astrală rară azi. Două categorii de zodii se simt cel mai bine împreună

HOROSCOP 24 iulie 2022 – Berbec

 
Fie că eşti într-o relaţie consacrată sau eşti la început cu actualul partener, cert este că astrele v-au pregătit o zi numai bună pentru o întâlnire romantică sau alte activităţi care vă aduc mai aproape. În cazul în care eşti single, s-ar putea să te bucuri de multă atenţie din parte admiratorilor(oarelor) şi deci de multe ocazii de flirt. Depinde de tine cărora dintre ele le dai curs şi dacă vrei să mergi mai departe.
 

HOROSCOP 24 iulie 2022 – Taur

 
Se anunţă o zi propice pentru tine în care să ceri cuiva din familie un ajutor financiar temporar. În alte cazuri, tu s-ar putea să fi sursa unui împrumut. În orice caz, cert este că cei dragi se bucură să te poată sprijini, iar dacă tu eşti cel(a) căruia(eia) i se cere ajutorul, te încearcă acelaşi sentiment pozitiv. Lucrurile merg bine între voi şi vă bucuraţi să puteţi fi unul lângă celălalt în asemenea momente.
 

HOROSCOP 24 iulie 2022 – Gemeni 

S-ar putea să afli astăzi unele veşti bune legate de un proiect pe care îl coordonezi, în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care urmează să îl demarezi în viitorul mai mult sau mai puţin îndepărtat. De asemenea, este o zi bună în care să ieşi cu prietenii. Energia lor are un efect pozitiv asupra ta şi te inspiră să ai mai multă încredere în viziunile şi în idealurile tale. Sfaturile lor sunt realmente valoroase.
 

HOROSCOP 24 iulie 2022 – Rac 

Cu toate că este duminică, apar veşti bune pentru tine în plan financiar şi/ sau profesional. Poate că eşti persoana potrivită la locul potrivit sau cineva din umbră decide că este momentul potrivit să îţi întoarcă un favor mai vechi ori să investească în tine. Oricare ar fi situaţia, cert este că eşti pe o traiectorie ascendentă şi că te apropii cu paşi repezi de un obiectiv personal în plan financiar sau la nivel profesional.
 

HOROSCOP 24 iulie 2022 – Leu 

Eşti pe aceeaşi lungime de undă astăzi cu prietenii, astfel că s-ar putea să vă faceţi pe ultima sută de metri unele planuri de a petrece mai mult timp împreună, de a evada pentru câteva ore din junga urbană. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o discuţie care îţi pune o situaţie complicată de viaţă într-o altă perspectivă. Vezi oportunităţi acolo unde credeai că nu sunt decât şanse de-a înregistra un eşec.
 

HOROSCOP 24 iulie 2022 – Fecioară

 
S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu o situaţie care are reverberaţii pe termen lung în ceea ce priveşte modul în care eşti perceput(ă) pe plan profesional şi/ sau în comunitatea în care locuieşti şi activezi. Poate fi vorba de o discuţie cu o persoană importantă sau de o întâlnire care are un impact hotărâtor asupra viitorului tău mai mult sau mai puţin apropiat. Încearcă să te asiguri că lucrurile evoluează în favoarea ta astăzi.
 

HOROSCOP 24 iulie 2022 – Balanţă 

În cazul în care eşti single, există posibilitatea ca prietenii să îţi facă astăzi cunoştinţă cu o persoană cu care descoperi că ai multe lucruri în comun. Dacă eşti deja într-o relaţie, ţi-ar prinde bine să ieşi cu partenerul de viaţă şi cu gaşca. Se creează o energie bună ori de câte ori sunteţi împreună, iar nimic nu îţi încarcă bateriile ca momentele de veselie pe care le petreceţi cu toţii atunci când vă vedeţi.
 

HOROSCOP 24 iulie 2022 – Scorpion

 
Dacă lucrezi astăzi, s-ar putea să te surprindă până şi pe tine nivelul de randament de care dai dovadă. Vestea bună este că ai şi ceva care te motivează să tragi tare, fie că este vorba de o mărire de salariu sau de o promovare. În rest, stai foarte bine cu energia şi nu te vei da în lături de la nimic din ceea ce ţi-ai propus să faci astăzi cu persoane dragi şi prietenii.
 

HOROSCOP 24 iulie 2022 – Săgetător 

Te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care se bucură de un context astral perfect pentru a se concentra pe viaţa lor amoroasă. În cazul în care eşti implicat(ă) într-o relaţie, primeşti atenţie şi afecţiune de la partenerul de viaţă, iar dacă eşti single, nu vei duce lipsa oportunităţilor de a fi văzut(ă) şi admirat(ă) în plan social. Ba chiar s-ar putea să ajungi să flirtezi cu o persoană pe care-o găseşti cel puţin interesantă.
 

HOROSCOP 24 iulie 2022 – Capricorn 

În cazul în care au mai rămas treburi casnice neterminate, astăzi este ziua perfectă în care să faci front comun cu cei dragi în ceea ce le priveşti. Când sunt mulţi, puterea creşte, iar în acest fel, vă puteţi bucura de celelalte planuri de weekend fără să fie nevoie să amânaţi vreunul din ele. Aşadar, nu te da în lături să le ceri ajutorul celor dragi dacă simţi că ai avea nevoie în acest moment.
 

HOROSCOP 24 iulie 2022 – Vărsător 

Dacă nu ţi-ai făcut planuri pentru astăzi, află că astrele recomandă să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Cu siguranţă există activităţi pe care le-aţi tot amânat şi care v-ar face plăcere tuturor în egală măsură. În plus, momentele alături de cei dragi funcţionează ca un tonic pentru tine şi te ajută să îţi încarci bateriile chiar mai bine decât o zi petrecută pe canapea sau în fotoliu.
 

HOROSCOP 24 iulie 2022 – Peşti

 
În cazul în care nu ai apucat să finalizezi unele sarcini gospodăreşti ori să faci unele cumpărături pentru casă, acum este momentul să îi antrenezi pe cei dragi în aceste activităţi. S-ar putea să fie mai dispuşi decât te-ai fi aşteptat să te ajute, iar unele treburi de altfel monotone s-ar putea transforma într-un prilej de distracţie împreună. Aşadar, nu ai niciun motiv să îţi faci griji că aceste planuri de ultim moment creează tensiuni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici