HOROSCOP 24 mai 2021. Probleme complexe pentru zodii. Există soluţii?

În prima parte a zilei de luni, Luna din Balanţă aderă la un careu tensionat cu Pluto retrograd din Capricorn, ceea ce semnalează apariţia unor probleme foarte complexe pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn). Spre seară, Luna trece în Scorpion, de unde îi lansează un trigon armonios lui Jupiter din Peşti, indiciu cum că semnele de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) vor avea parte de o seară liniştită, poate chiar romantică.

30196 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 mai 2021. Probleme complexe pentru zodii. Există soluţii?

HOROSCOP 24 mai 2021

HOROSCOP 24 mai 2021 - Berbec

S-ar putea contura astăzi nişte tensiuni la serviciu, poate în raport cu superiorii sau cineva important din domeniul tău de activitate. Acest lucru s-ar putea datora şi faptului că eşti ceva mai sensibil(ă) astăzi, mai predispus(ă) să iei în nume personal lucruri care nu au fost menite să te lezeze sau pe care altfel le-ai ignorat. Aşadar, înainte să reacţionezi într-un fel sau altul la ceea ce se întâmplă la serviciu, caută să vezi dacă ceea ce simţi vis-a-vis de aceste evenimente nu este exagerat ca proporţii în raport cu ce ţi se întâmplă acum. Poţi avea o perspectivă distorsionată.

HOROSCOP 24 mai 2021 - Taur

Nu eşti într-o dispoziţie prea bună, iar aceasta s-ar putea să fie una din acele zile în care maschezi mai greu sau deloc că se întâmplă ceva cu tine. Cel mai la îndemână tratament, indiferent dacă ţi-a fost pricinuită o supărare sau ai o stare de spirit proastă, este acela de a petrece mai mult timp cu prietenii şi/ sau cu partenerul de viaţă. Ei te vor ajuta să pui lucrurile în perspectivă şi să vezi că nu stau chiar aşa de rău cum pare în acest moment. În plus, ajută să te gândeşti la proiectele tale pe termen lung.

HOROSCOP 24 mai 2021 - Gemeni

Se întâmplă lucruri nu prea bune astăzi în raport cu un prieten, un proiect, o relaţie importantă pentru tine sau un plan de viitor în care ai investit resurse şi energie. Indicat ar fi să nu iei o decizie definitivă sub impuls momentului, cu toate că se impune să fie implementate cât mai repede măsuri. Vei şti când anume trebuie să preiei iniţiativa. La serviciu, dup-amiaza acestei zile s-ar putea să vină la pachet cu un plus de energie, care te va ajuta să duci la bun sfârşit mult mai mult decât ai reuşit în prima jumătate a acestei zile.

HOROSCOP 24 mai 2021 - Rac  

În cuplu, cariera ta sau a partenerului poate ajunge să constituie astăzi o problemă, cel mai probabil pentru că unul dintre voi are tendinţa să aducă în cuplu comportamente de la serviciu. Riscul ca astfel de situaţii să apară este cu atât mai mare dacă lucraţi împreună în acelaşi loc sau aveţi o afacere împreună. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre dezechilibre în raportul de forţe care conduc la o atmosferă tensionată, greu de gestionat. Spre seară se mai calmează lucrurile, poate şi graţie copiilor, dar se cere purtată o discuţie sinceră dar calmă.

HOROSCOP 24 mai 2021 - Leu  

Nu se întrevede o zi prea uşoară pentru tine la locul de muncă. Stresul este la cote foarte mari şi cu toate că este luni, nivelul tău de energie nu este la cote foarte ridicate, semn că nu ai putut sau nu ai prea avut timp să te odihneşti în acest weekend. Încearcă totuşi să nu pierzi controlul şi dă dovadă de flexibilitate, mai ales dacă apar tot felul de evenimente şi sarcini care nu îţi permit să te ţii de program. Vestea bună este însă că acasă ai parte de o atmosferă liniştită şi de înţelegere din partea familiei.

HOROSCOP 24 mai 2021 - Fecioară

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii, ocazionate, cel mai probabil, de lipsa de încredere cu privire la anumite chestiuni sau de o lipsă de comunicare cu privire la dorinţele şi nevoile pe care vă aşteptaţi ca ceilalţi să le satisfacă. Spiritele se mai domolesc spre seară şi chiar dau semne că se calmează cu totul, dar dacă nu aţi încercat să găsiţi o rezolvare situaţiei din prima parte a zilei, se poate ajunge din nou la probleme similare. Aşadar, profită de calmul instalat pentru a evita alte asemenea episoade mai târziu.

HOROSCOP 24 mai 2021 - Balanţă

Se întrevede astăzi mai complicată în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu familia, cel mai probabil din cauza unor situaţii apărute în planul vieţii de familie sau în gospodărie. Vă este greu să ajungeţi la un punct de vedere comun, întrucât există diferenţe destul de mari de mentalitate între tine şi ei. Pe de altă parte, lucrurile dau semne că merg bine la serviciu sau în contextul profesional mai larg, ca de exemplu activităţile pe care le întreprinzi la serviciu. S-ar putea ca, din direcţia lor, să vină nişte sume în plus care îţi oferă mai multă stabilitate.

HOROSCOP 24 mai 2021 - Scorpion

În plan profesional, s-ar putea să îţi fie greu să comunici astăzi cu colegii de muncă. Părerile voastre nu par să se întâlnească într-un punct comun, cu toate că faci eforturi în această direcţie. În cazul altor nativi(e), s-ar putea, mai degrabă, să fie vorba de unor probleme tehnice sau de un software care le face probleme. În a doua parte a zilei, lucrurile se schimbă în bine şi acest lucru se datorează, mai ales, intrării Lunii în semnul naşterii tale, care îţi schimbă în bine dispoziţia şi îţi conferă un plus de energie de care aveai realmente nevoie acum.

HOROSCOP 24 mai 2021 - Săgetător  

Încearcă să ai grijă cu cheltuielile astăzi, căci există riscul să te întinzi prea mult. Aşadar, dacă bugetul tău nu este suficient de stabil în această perioadă, încearcă să laşi pe altă dată achiziţiile care nu reprezintă o prioritate. În caz contrar, s-ar putea să trebuiască să apelezi la economii pentru a achita plăţi pe care nu le poţi amâna, apărute ca din senin. În a doua parte a zilei, se anunţă un context favorabil pentru activităţile de familie, indiferent dacă acestea vizează treburi prin gospodărie sau nişte hobby-uri comune, pe care le-aţi inclus mai demult în programul vostru comun.

HOROSCOP 24 mai 2021 - Capricorn

În prima parte a acestei zile, s-ar putea să apară tensiuni între tine şi un membru al familiei cu care nu ai în comun prea multe viziuni şi interese. De regulă, încerci să faci abstracţie de ele, dar de data acesta, îţi este pur şi simplu imposibil să le treci cu vederea. Încearcă să vezi unde anume se intersectează viziunile voastre şi de acolo puteţi construi împreună o strategie comună pentru problemele care vă afectează în egală măsură. În raport cu prietenii, găseşti însă mai multă înţelegere şi susţinere cu ideile pe care le ai, dar criticile pot fi benefice.

HOROSCOP 24 mai 2021 - Vărsător

În prima jumătate a zilei, ai mare grijă căror informaţii cu care intri în contact le oferi din atenţia ta. Poate că vin din surse nesigure sau chiar sunt menite să te inducă în eroare, să iei decizii care, mai devreme sau mai târziu, se pot întoarce împotriva ta. Aşadar, întreabă persoane avizate cum stau, de fapt, lucrurile sau fă cercetări pe cont propriu şi vezi la ce concluzie ajungi. În plan profesional, se întâmplă însă lucruri bune, cum ar fi oportunităţi de suplimentare a veniturilor, la locul de muncă sau în domeniul tău de activitate, dar la nivel extraprofesional.

HOROSCOP 24 mai 2021 - Peşti

În prima parte a zilei, se recomandă să nu îţi iei angajamente financiare pe termen lung. Aşadar, dacă cineva îţi prezintă oportunitatea de a investi într-un proiect sau ţi se solicită un împrumut, gândeşte-te de două ori înainte să iei o decizie de la care nu mai poţi da înapoi. Acelaşi lucru ţi se recomandă dacă eşti tu cel(a) care vrea să apeleze la un ajutor material. Există riscuri de care nu eşti conştient(ă) acum, dar care vor deveni evidente cât de curând. În a doua parte a zilei, s-ar putea să ai parte de o ieşire spontană cu prietenii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici