HOROSCOP 24 noiembrie. Mercur intră în Săgetător. Prejudecăţile vin de hac acestor patru zodii

Mercur intră azi în semnul Săgetătorului, zodia exilului său diurn, unde va rămâne până pe 13 decembrie. Pe perioada tranzitului său, zodiile mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) au mai mult curaj să se exprime, dar s-ar putea ca unele viziuni ale lor să nu fie cele corecte.

7393 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 noiembrie. Mercur intră în Săgetător. Prejudecăţile vin de hac acestor patru zodii

HOROSCOP 24 noiembrie. Mercur intră în Săgetător. Prejudecăţile vin de hac acestor patru zodii

HOROSCOP 24 noiembrie - Berbec

Mercur începe azi să tranziteze casa călătoriilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se deschide o perioadă bună pentru deplasări la locul de muncă sau cu ocazia unui concediu. Tot acest tranzit, este unul extrem de favorabil pentru nativii(ele) care derulează în prezent sau trebuie să demareze un proces birocratic. S-ar putea să meargă mai rapid decât s-au aşteptat. În cazul în care urmezi nişte cursuri sau, mai important, vei susţine curând un examen, s-ar putea să sesizezi că, şi în acest caz, astrele s-au aliniat în favoarea ta. Au tot felul de experienţe benefice în repertoriu acum.

HOROSCOP 24 noiembrie - Taur

Mercur progresează, de azi înainte, prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, ceea ce semnalează faptul că vei avea parte de câteva zile favorabile pentru parteneriatele în care eşti implicat(ă) la serviciu, dar şi acasă. Ne referim, mai ales, la componenta lor financiară, la proiectele pe care le ai cu colegii de muncă şi/ sau cu partenerul de viaţă. În săptămânile care urmează, s-ar putea să observi unele progrese la care nu te-ai fi aşteptat, într-un timp mult mai scurt decât ai fi crezut. În plus, se reglează eventualele dezechilibre apărute în raportul de forţe din relaţii.

HOROSCOP 24 noiembrie - Gemeni

Mercur începe azi să se mişte prin casa parteneriatelor din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că vei comunica mai uşor cu partenerul de viaţă, dar şi cu persoanele cu care desfăşori activităţi profesionale. Ştii exact când să îi asculţi şi când să îţi spui părerea, astfel încât să obţii efectul scontat. Pe de altă parte, însă, există posibilitatea să nu te înţelegi prea bine cu anumite persoane, să nu fiţi pe aceeaşi frecvenţă. Încearcă să dai dovadă de diplomaţie în raport cu cei pe care nu îi cunoşti prea bine, mai ales dacă vrei să pui bazele unei relaţii.

HOROSCOP 24 noiembrie - Rac 

Mercur se mişcă, de azi încolo, prin casa sănătăţii şi a muncii din astrograma ta solară, ceea ce denotă faptul că, pe de-o parte, te înţelegi mai bine cu cei cu care lucrezi, iar pe de altă parte, eşti mai preocupat(ă) de stilul tău de viaţă şi/ sau de alimentaţie. Aşadar, se anunţă veşti bune pentru tine pe ambele planuri, atât la serviciu, cât şi pe planul sănătăţii. Totul pare să meargă bine pentru tine şi să se rezolve astfel unele probleme sau dereglaje apărute în ultima vreme. Încetul cu încetul, se pune ordine în nişte domenii de viaţă importante.

HOROSCOP 24 noiembrie - Leu 

Mercur tranzitează, de astăzi înainte, casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că îţi va fi mai uşor să comunici cu cei dragi, cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. În cazul în care ai cunoscut pe cineva recent care îţi place, nu îţi face griji că ar putea apărea pauze conversaţionale stânjenitoare între voi. S-ar părea că aveţi mai multe lucruri în comun decât ai fi tentat(ă) să crezi. Dacă eşti single şi nu a apărut încă acel cineva special, s-ar putea să îl întâlneşti în aceste săptămâni, lucru care te surprinde oarecum.

HOROSCOP 24 noiembrie - Fecioară

Mercur începe azi să se mişte prin casa familiei din horoscopul tău solar, fapt care dă de înţeles că-ţi va fi mai uşor să comunici cu cei dragi în săptămânile care urmează. Nu trebuie să faci eforturi prea mari pentru a te conecta la stilul lor de a fi şi pentru a depăşi diferenţele inerente de viziune care există între tine şi ei. Aşadar, ai posibilitatea ca, în zilele care urmează, să ajungi la un consens cu ei în privinţa unor chestiuni spinoase, care v-au cam pus relaţia la încercare în ultima vreme. Ştii exact ce şi când să spui.

HOROSCOP 24 noiembrie - Balanţă

Mercur ajunge azi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce face ca, în săptămânile care urmează, să îţi fie mai uşor să interacţionezi cu cei din jurul tău. Faci bine faţă negocierilor, şedinţelor, audienţelor şi interviurilor de angajare, dar în acelaşi timp, trebuie să ai mai multă grijă cum gestionezi anumite dezbateri, mai ales dacă implică unele discuţii pe marginea unor principii la care interlocutorii tăi ţin destul de mult. Dacă nu dai dovadă de diplomaţie, există riscul să spui sau să faci unele lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu.

HOROSCOP 24 noiembrie - Scorpion

Mercur progresează astăzi în casa banilor din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să afli de mai multe oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor în perioada care urmează. În acest context, contează mult, aşadar, să cultivi relaţiile pe care le ai cu persoane-cheie în plan profesional, care te pot ajuta să accesezi aceste şanse de a realiza profituri. Dar înainte de a da curs oricăreia dintre ele, trebuie să ai mare grijă să calculezi toate riscurile la care te implici. În caz contrar, există riscul să te alegi cu unele pagube foarte mari.

HOROSCOP 24 noiembrie - Săgetător 

Mercur ajunge azi în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că săptămânile care urmează te surprind mai comunicativ(ă) decât de obicei şi mai deschis(ă) în raport cu cei din jurul tău. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont de faptul că diplomaţia contează mai mult decât autenticitatea în anumite contexte. Aşadar, ai grijă ce limbaj adopţi în raport cu unele persoane din anturajul tău social şi/ sau profesional. Ai putea avea mai mult de câştigat dacă dai dovadă de tact şi te limitezi când vine vorba de declaraţii. În rest, naturaleţea îţi va aduce multe beneficii şi mulţi admiratori.

HOROSCOP 24 noiembrie - Capricorn

Mercur intră astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce te face mai meditativ(ă), mai introspectiv(ă) în săptămânile care urmează. S-ar putea să te surprinzi mai des gândindu-te la trecut, la persoane şi la situaţii care nu fac parte din prezent. Pe de altă parte, însă, trebuie să ai grijă în ce scopuri foloseşti energia acestui tranzit. Rolul ei este acela de a crea un teren propice pentru noi începuturi, dar şi de a închide capitole de viaţă care au rămas deschise prea multă vreme. Profită de acest context pentru a implementa lecţii de viaţă primite mai demult.

HOROSCOP 24 noiembrie - Vărsător

Mercur intră azi în casa vieţii sociale şi a planurilor de viitor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că, în rândul prietenilor, te bucuri de mai multă atenţie în aceste zile. Ba mai mult, s-ar putea să întâlneşti unele persoane extrem de interesante, care îţi împărtăşesc viziunile şi idealurile şi care te vor inspira să îţi urmezi unele visuri pe care le-ai pus în aşteptare. De asemenea, s-ar putea să întâlneşti persoane care te vor ajuta, prin sfaturi sau prin sprijin material, să faci progrese mai mari în ceea ce priveşte proiectele tale de grup sau planurile de viitor.

HOROSCOP 24 noiembrie - Peşti

Mercur ajunge astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce dă de înţeles că te va preocupa cariera în perioada care urmează. Nici nu este de mirare că se întâmplă acest lucru, mai ales în contextul în care discuţi mai deschis şi mai eficient cu superiorii. Ştii exact ce şi când să spui pentru a atrage reacţiile pe care le doreşti din partea lor. În acelaşi timp, însă, încearcă să ai grijă cât de familiar te porţi cu ei, căci s-ar putea ca unii să nu fie tocmai adepţii unei prea mari apropieri în raport cu angajaţii lor.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici