HOROSCOP 24 octombrie. Careu în T azi pe zodii Fixe. Vezi cum te afectează

Luna din Vărsător formează azi un careu în T cu Mercur retrograd din Scorpion şi Uranus retrograd din Taur. Din cauza lui, zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) s-ar putea să nu se bucure prea mult de această zi.

3455 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 octombrie. Careu în T azi pe zodii Fixe. Vezi cum te afectează

HOROSCOP 24 octombrie - Berbec

S-ar putea ca unele planuri cu prietenii pe care ţi le-ai făcut astăzi să te coste desrul de scump. Ori poate că ai achitat ceva pentru ei şi planurile se anulează din scurt. În orice caz, este clar că trebuie să porţi o discuţie pe acest plan, astfel încât, pe viitor, să nu se mai întâmple astfel de lucruri. În cazul altor nativi(e), ar putea fi vorba despre un împrumut nerestituit la timpul cel convenit.

HOROSCOP 24 octombrie - Taur

Cariera ta sau a partenerului ar putea ajunge astăzi să se interpună între voi, ceea ce conduce la o stare de tensiune între voi astăzi. Ar putea fi vorba de timpul prea mult pe care unul din voi îl alocă muncii sau poate că aduceţi comportamente de la birou şi se uzează de ele în cuplu. În orice caz, nu ai nimic de câştigat dacă laşi ca cele două domenii de viaţă să se amestece.

HOROSCOP 24 octombrie - Gemeni

În cazul tău, oboseala îşi spune cuvântul astăzi şi ajunge să afecteze modul în care gândeşti. Nu eşti deloc deschis(ă) la alte idei, iar asta face din tine o persoană cu care se discută greu astăzi. Este de înţeles dacă nu ai răbdare să asculţi până la sfârşit sau să te pui în bocancii altora, dar s-ar putea ca o astfel de atitudine, dacă nu este conştientizată, să ducă la rupturi în planul vieţii private.

HOROSCOP 24 octombrie - Rac

În plan sentimental şi/ sau social, se întâmplă astăzi lucruri care îţi arată faptul că nu există un echilibru, că lucrurile au început s-o ia pe o pantă descendentă. În raport cu partenerul, problema s-ar putea să o constituie nivelul de încredere, care din varii motive a început să scadă. Asta poate avea un efect negativ şi asupra unor prietenii, care pot ajunge să constituie un motiv de gelozie şi nervi din partea celui drag.

HOROSCOP 24 octombrie - Leu

Astăzi ţi se aduce poate la cunoştinţă faptul că trebuie să ai mai multă grijă cât din timpul tău aloci muncii şi cât familiei. În caz contrar, te-ai putea trezi cu o serie de reproşuri din partea partenerului de viaţă şi/ sau de afaceri. Cele două domenii de viaţă te preocupă destul de mult în această perioadă şi nu poţi favoriza pe unul în detrimentul celuilalt. Altfel, vor apărea probleme destul de mari în viitor.

HOROSCOP 24 octombrie - Fecioară

Dacă lucrezi astăzi, comunicarea dintre tine şi colegii de muncă ar putea avea de suferit destul de mult, iar oboseala are un rol destul de important în această ecuaţie. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de unele călătorii care fie nu au loc, fie nu se dovedesc a zi ceea ce te-ai aşteptat. Oricum ar sta lucrurile, cert este că trebuie să îţi dedici mai mult timp ţie.

HOROSCOP 24 octombrie - Balanţă

Este posibil ca astăzi să exagerezi cu cheltuielile. Ai un buget de weekend destul de fix, dar s-ar putea să îl depăşeşti din dorinţa de a le face pe plac celor dragi, partenerului sau copiilor. Pe de altă parte, există şi alte metode de a te bucura de timpul cu ei, care nu implică să scoţi din buzunar sume mai mari decât îţi poţi permite confortabil în această perioadă. Trebuie doar să îţi foloseşti imaginaţia.

HOROSCOP 24 octombrie - Scorpion

Dacă apar tensiuni astăzi între tine şi partenerul de viaţă, trebuie să fii conştient(ă) că îl vor resimţi şi celelalte persoane din familie, iar dacă rudele află ce se întâmplă între voi, va apărea tendinţa de a a ua partea unuia în defavoarea celuilalt. Aşadar, dacă se întâmplă lucruri în bucătăria internă a cuplului, poate ar fi mai bine să rămână acolo şi să nu ajungă la urechile celor dragi. Altfel, va lua proporţii mari.

HOROSCOP 24 octombrie - Săgetător

Oboseala şi stresul îşi pun astăzi destul de puternic amprenta asupra ta. Nu prea mai ai chef de tot felul de discuţii de complezenţă, iar dacă un interlocutor nu îţi place, s-ar putea să îţi fie destul de greu să nu îi arăţi acest lucru. Din acest motiv, poate ar fi mai bine să limitezi contactele sociale de astăzi la persoanele cu care te înţelegi şi care te înţeleg la rândul lor. Fii mai selectiv(ă).

HOROSCOP 24 octombrie - Capricorn

Planurile de astăzi cu prietenii şi/ sau cu persoana iubită şi/ sau copiii te costă destul de scump, în sensul în care bugetul de weekend s-ar putea să nu îţi permită să faci chiar tot ce ţi-ai propus. Din acest motiv, trebuie să renunţi la unele angajamente de sfârşit de săptămână şi să le reprogramezi pe altă dată. Nu îţi face însă griji, căci cei care îţi sunt cu adevărat apropiaţi vor înţelege ce se-ntâmplă.

HOROSCOP 24 octombrie - Vărsător

Eşti pe o pantă ascendentă în ceea ce priveşte cariera şi se vede acest lucru din timpul pe care îl aloci muncii. S-ar putea totuşi ca viaţa de familie să aibă de suferit din această cauză, mai ales dacă nu ai etrecut suficient timp de calitate cu cei dragi în ultima vreme. Caută aşadar să îţi organizezi mai bine programul pentru a evita o rafală de reproşuri din partea celor din familie şi a apropiaţilor.

HOROSCOP 24 octombrie - Peşti

Astăzi eşti mai sensibil(ă) decât de obicei, motiv pentru care anumite vorbe sau gesturi s-ar putea să te lovească direct la călcâiul lui Ahile. Din acest motiv, poate ar fi mai bine să nu deschizi anumite subiecte sau să te limitezi la persoanele cu care ai lucruri în comun, care te înţeleg şi te ajută să îţi recapeţi starea de spirit pozitivă. Vor veni şi zile în care poţi oferi tu sprijinul moral celor dragi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici