HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE: Patru zodii trebuie să ia decizii grele azi. Iată în ce situaţii sunt puse

Astăzi se perfectează opoziţia lui Mercur din Balanţă cu Marte retrograd din Berbec, semn că de data aceasta, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) sunt puse în faţa unor fapte împlinite care trebuie abordate cu precauţie.

10477 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE: Patru zodii trebuie să ia decizii grele azi. Iată în ce situaţii sunt puse

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE - Berbec 

În plan relaţional, creşte astăzi riscul de a experimenta tensiuni, fie în raport cu persoana iubită, fie în relaţie cu cei cu care lucrezi. Din acest motiv, este foarte important să ai grijă cum te porţi cu ei, cum reacţionezi atunci când se spun sau se fac lucruri care deviază de la un plan pe care vi l-aţi făcut împreună sau de la comportamentul lor obişnuit. Încearcă să ai mai multă răbdare în raport cu cei de lângă tine, mai ales dacă există chestiuni pe care ei nu le pot controla şi nu ai nici tu o influenţă asupra lor.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE - Taur 

După câteva zile destul de pline şi agitate, pare că te-a ajuns oboseala în cele din urmă. Din câte se pare, nici nu puteai face mare lucru pentru a schimba evoluţia lucrurilor, motiv pentru care nu ai de ce să te simţi vinovat(ă) că s-a ajuns aici. Caută mai bine să îţi faci loc în program pentru odihnă, să eviţi mediile care pun şi mai multă presiune asupra ta. În felul acesta, vei reuşi să îţi recapeţi dispoziţia bună şi capacitatea de a depune un efort mai intens la serviciu. Trebuie să ai un ritm susţinut la locul de muncă.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE - Gemeni

Astăzi ţi-ar putea fi dificil să te împarţi între proiectele curente şi planurile de viitor, între viaţa socială şi cea sentimentală. Din acest motiv, este foarte important să fii sincer(ă) cu tine şi cu ceea ce vrei să realizezi în următoarea perioadă. Îţi doreşti să petreci mai mult timp de calitate cu persoana iubită şi/ sau cu copiii ori să îţi faci loc în program pentru hobby-uri? Sau îţi doreşti să construieşti o zi de mâine care să nu-ţi rezerve griji, să ai alături persoane la care poţi apela în orice moment? De împăcat pe toate, poate fi prea greu.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE  - Rac

În cazul tău, provocarea este aceea de a-ţi împărţi timpul între viaţa de familie şi carieră. Ambele te solicită în aceeaşi măsură şi aşteptările superiorilor, respectiv ale membrilor familiei sunt extrem de mari. Din acest motiv, nu-ţi va fi foarte uşor să te ridici la înălţimea lor, să mulţumeşti pe toată lumea şi să îţi duci la bun sfârşit, în acelaşi timp, toate activităţile de pe ordinea de zi. Atunci când îţi creionezi programul, gândeşte-te întâi care din aceste sectoare de viaţă au figurat cel mai rar în fruntea listei tale de priorităţi. Aşa îţi dai seama unde să acţionezi.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE - Leu

Aceasta nu este cea mai bună zi în care să îţi programezi negocieri sau întâlniri de afaceri foarte importante. S-ar putea să nu reacţionezi tocmai bine atunci când se vehiculează opinii diferite de ale tale sau când se încearcă să fii convins(ă) de alte viziuni decât cele pe care le ai tu. Din acest motiv, poate ar fi bine să ocoleşti discuţiile importante ori cele care îţi pot activa latura combativă în comunicare. Dacă nu îţi mai poţi schimba agenda, gândeşte-te de două ori înainte să spui sau să faci ceva care ar putea stârni reacţii negative din partea celorlalţi.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE - Fecioară 

Cheltuielile ar trebui să se numere astăzi printre preocupările tale cele mai importante. Trebuie să faci tot posibilul să nu întreci limita, să nu te întinzi mai mult decât îţi este plapuma. Dacă nu eşti la zi cu calculele şi nu prea ştii cum stai cu banii, fă-ţi timp să îţi analizezi bugetul. În felul acesta, te vei axa pe achiziţiile de bază, fără să cedezi tentaţiilor care pândesc la tot pasul. În cazul altor nativi(e), poate fi mai greu să gestioneze plăţile, întrucât acestea ţin de unele decizii mai puţin înţelepte luate la un moment dat în plan financiar.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE - Balanţă

Te numeri astăzi printre nativii(ele) semnelor care sunt expuşi(se) riscului de a intra în conflicte cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Este greu de spus ce anume vă face să ajungeţi în acest punct, dar este clar faptul că aveţi ceva de împărţit. Cel mai probabil, este vorba despre nişte reacţii sau atiutdini care nu te surprind plăcut din partea lor. Încearcă să vezi dacă nu cumva ai contribuit într-o formă sau alta la apariţia lor şi vezi ce poţi face înainte să se pornească un conflict de proporţii, în adevăratul sens al cuvântului.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE - Scorpion 

Tu te afli azi printre cei(le) născuţi în zodii care resimt pe propria piele oboseala pricinuită în ultimele zile. Eşti în pragul unei epuizări totale şi faci faţă cu greu stresului şi presiunii pe care le resimţi în plan profesional. Din această cauză, lucrurile evoluează mai greu la serviciu şi nu afişezi la fel de multă flexibilitate în faţa planurilor care nu evoluează în direcţia pe care ţi-ai propus. Ai grijă însă că dacă nu îţi schimbi atitudinea, s-ar putea să comiţi erori pe care cu greu le vei putea repara în timp util. Încearcă să apelezi la resursele interioare.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE - Săgetător

Viaţa ta sentimentală şi/ sau relaţia cu copiii pot fi destul de surprinzătoare astăzi, iar unele din evenimentele care se prefigurează astăzi nu par a fi pozitive. Ba chiar s-ar putea să te distragă de la alte planuri, de la activităţi care te-ar fi putut ajuta să realizezi progrese în ceea ce priveşte planurile de viitor şi proiectele de grup. Trebuie să analizezi precaut cum stai, dacă reproşurile lor sunt întemeiate sau nu. În fond, dacă nu ai neglijat timpul cu ei, nu ar avea motive să creadă că îi ignori doar dacă ieşi după serviciu cu nişte oameni importanţi.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE - Capricorn 

S-ar putea să îţi fie destul de greu astăzi să îţi împarţi timpul cu succes între viaţa de familie şi carieră. Acest lucru s-ar putea datora faptului că au loc evenimente acasă ori în familie care necesită o reacţie imediată din partea ta. Sau poate că aceste întâmplări au avut deja loc, dar nu mai există loc de aşteptare. În orice caz, nu te poţi concentra suficient la serviciu, iar de ore suplimentare şi proiecte extra nici nu încape loc de discuţie. Aşadar, poate ar fi bine să nu forţezi lucrurile, să răpeşti şi mai mult din timpul dedicat familiei.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE - Vărsător 

Aceasta este una din acele zile în care îţi este greu să abordezi unele subiecte de discuţie fără să te enervezi. Iar dacă acestea sunt ridicate în contextul unor întâlniri cu persoane cu care intenţionezi să colaborezi ori în cadrul unor negocieri, s-ar putea să se ducă pe apa sâmbetei multe progrese făcute în ultima vreme dacă nu reuşeşti să gestionezi bine asemenea situaţii. În consecinţă, este foarte important să-ţi păstrezi cumpătul şi să faci slalom printre acele topic-uri care riscă să conducă la luări de poziţie cu care nu eşti de acord şi care te afectează la nivel emoţional.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE - Peşti

Din punct de vedere financiar, aceasta poate fi una din acele zile în care nu prea îţi dai seama cum ar fi cel mai bine să procedezi. Pe de-o parte, dai peste oferte bune pentru unele achiziţii şi nu prea îţi vine să le dai cu piciorul. Dar pe de altă parte, ştii că ai de achitat unele facturi, rate sau există alte plăţi urgente de făcut pe care nu le poţi ignora. În orice caz, trebuie să îţi construieşti repede o strategie, să îţi faci calculele în timp record, căci oportunităţile nu aşteaptă, iar anumite costuri trebuie urgent acoperite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici