HOROSCOP 25 februarie – Cod roşu de certuri pentru zodii. Consecinţele pot fi mai grave decât se aşteaptă

Mercur din Vărsător îi lansează un careu tensionat lui Uranus din Taur, indiciu cum că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) pot avea parte de unele tensiuni în raport cu nişte persoane importante.

4887 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 februarie – Cod roşu de certuri pentru zodii. Consecinţele pot fi mai grave decât se aşteaptă

HOROSCOP 25 Februarie - Berbec

Nu este un moment prea bun astăzi în care să faci investiţii în planuri de viitor, fie că îţi aparţin, fie că eşti doar membru(ă) în cadrul unei iniţiative care reuneşte mai multe persoane. S-ar putea să nu fii conştient(ă) de anumite riscuri la care te expui şi să te confrunţi cu ameninţarea unor pagube. De asemenea, dacă te gândeşti să soliciţi sau să acorzi un împrumut, gândeşte-te bine dacă este un lucru înţelept să te înhami la aşa ceva. S-ar putea să apară situaţii greu de prevăzut şi să nu îl poţi restitui sau să nu-l primeşti la timp.

HOROSCOP 25 Februarie - Taur 

Presiunea de la locul de muncă s-ar putea să fie mai mare azi decât de obicei. Poate că atârnă greu pe umerii tăi responsabilităţile postului sau cele care îţi revin în cazul unei sarcini de ordin profesional ori poate că ai de-a face cu aşteptări greu de satisfăcut din partea şefilor. În situaţii ca acestea, trebuie să rămâi stăpân(ă) pe situaţii şi să te asiguri că nu laşi lucrurile la voia întâmplării. Poţi atrage atenţie pozitivă asupra ta dacă faci faţă elegant unor astfel de provocări, fără să te impacientezi ori să pierzi controlul asupra lucrurilor de care te ocupi.

HOROSCOP 25 Februarie - Gemeni

Nu eşti într-o stare prea bună de spirit azi, iar din această cauză, s-ar putea să nu vezi pădurea de copaci. Cu alte cuvinte, te concentrezi prea mult asupra problemelor şi nu vezi soluţiile care se află drept în faţa ta şi te aşteaptă să le foloseşti. Încearcă să vezi ce anume sau cine te face să priveşti partea negativă a lucrurilor. S-ar putea să se schimbe perspectiva dacă elimini din calea ta sau din compania ta acele obstacole care nu te lasă să evoluezi. Ceea ce s-a întâmplat nu mai poate fi schimbat, dar poţi învăţa unele lecţii importante.

HOROSCOP 25 Februarie - Rac 

Nu vezi cu ochi buni o relaţie de prietenie, un proiect în care eşti implicat(ă) sau chiar relaţia de cuplu. De vină s-ar putea să fie unele incompatibilităţi de viziune sau unele circumstanţe care nu ţin de tine. Dacă lucrezi cu cineva în cadrul unei iniţiative comune, vorbeşte despre ceea ce crezi că se întâmplă. S-ar putea ca problema să nu ţină de celălalt, ci de unele circumstanţe pe care trebuie să le amelioraţi împreună. În cazul în care problemele vizează o relaţie, sinceritatea şi deschiderea sunt cheia. Alege să găsiţi împreună o soluţie la impasul în care vă aflaţi.

HOROSCOP 25 Februarie - Leu 

Atât tu, cât şi partenerul de viaţă ori cei cu care lucrezi aveţi tendinţa de a vă impune punctul de vedere, uneori până într-acolo încât să treceţi cu vederea ceea ce cred ceilalţi. O astfel de situaţie întâmpinată astăzi poate conduce la tensiune în raport cu persoana iubită şi/ sau cu colaboratorii. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum abordezi astfel de incompatibilităţi. Există riscul ca problemele să se agreveze mult dacă nu iei atitudine şi nu te arăţi dispus(ă) să ajungi la o cale de mijloc cu cei dragi. Dacă nu preiau ei iniţiativa, întinde-le tu ramura de măslin.

HOROSCOP 25 Februarie - Fecioară

La locul de muncă, te aşteaptă o zi care trece greu şi care te expune unui nivel ridicat de stres. În unele cazuri, nativii(ele) acestui semn au parte de un volum mare de muncă sau poate că îi depăşeşte nivelul de complexitate a sarcinilor de care trebuie să se ocupe. În alte situaţii, poate fi vorba de unele greşeli comise mai demult sau pe parcursul acestei zile, erori pe care trebuie să le remedieze în timp util, înainte să le afecteze un proiect la care au lucrat destul de mult. Este important aşadar să dai dovadă de atenţie şi profesionalism.

HOROSCOP 25 Februarie - Balanţă

S-ar putea naşte azi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Poate că ceea ce îţi doreşti tu de la ei nu este acelaşi lucru cu aşteptările lor în ceea ce te priveşte. În alte cazuri, aspectele astrale ale acestei zile vorbesc despre faptul că riscă să se creeze un ataşament nu tocmai sănătos faţă de o persoană pe care o găseşti interesant(ă), dar care nu îţi face bine. Trebuie să treci prin flitrul raţiunii anumite lucruri înainte de a da curs unor declaraţii, acţiuni sau unor relaţii care au un grad ridicat de risc.

HOROSCOP 25 Februarie - Scorpion 

În plan familial, se întâmplă astăzi lucruri care presupun ca tu şi partenerul de viaţă să faceţi front comun în ceea ce le priveşte. Acest lucru s-ar putea să nu fie chiar atât de uşor pentru voi, căci păreţi să aveţi idei destul de diferite cu privire la modul în care ar trebui abordate. Aşadar, nu îţi rămâne decât să laşi unele convingeri la o parte şi să te deschizi unei perspective cu care nu eşti întru-totul de acord. Astfel, s-ar putea să ajungeţi la o soluţie care vă reflectă amândurora punctele de vedere şi atitudinile faţă de acea problemă.

HOROSCOP 25 Februarie - Săgetător 

La locul de muncă, o sarcină de serviciu scoate la iveală unele diferenţe destul de mari de viziune între tine şi unii colegi de muncă. Dacă nu reuşeşti să ajungi în timp util la un consens, acestea s-ar putea să se accentueze şi să conducă la erori pe care le repari greu, la resurse irosite sau chiar la nişte relaţii pe care nu le mai poţi remedia pe de-a-ntregul. În contextul de faţă, este foarte important să renunţi la orgoliu şi să vezi dacă nu cumva au dreptate, cel puţin în anumite privinţe. S-ar putea să te ajute perspectiva lor.

HOROSCOP 25 Februarie - Capricorn

Cheltuielile s-ar putea să te ajungă azi din urmă dacă nu eşti atent(ă). Mai exact, există riscul să mergi prea departe cu ele, să te înhami la lucruri de care nu aveai cu adevărat nevoie şi care îţi pot afecta destul de serios bugetul pentru acest final de săptămână. Dacă te afli în postura de a cumpăra un cadou cuiva drag, poate ar fi mai bine să nu îl achiziţionezi de la primul magazin care îţi iese în cale. S-ar putea să găseşti o ofertă mai avantajoasă în altă parte, deci alocă ceva mai mult timp pentru a o descoperi.

HOROSCOP 25 Februarie - Vărsător

Diferenţele de mentalitate şi/ sau de personalitate care există între tine şi unii membri ai familiei îşi arată colţii. Există riscul să vă contraţi pe o temă care necesită viteză de reacţie şi capacitatea de a colabora pentru a implementa rapid o soluţie. Aşadar, încearcă să nu te concentrezi pe aceste incompatibilităţi, ci pe asemănările dintre punctele voastre de vedere. În felul acesta, îţi dai seama că nu sunt chiar atât de mari, că puteţi, cu puţin efort, să ajungeţi la o strategie comună în privinţa acelei situaţii care vă pricinuieşte tuturora griji într-o mai mică sau mai mare măsură.

HOROSCOP 25 Februarie - Peşti

Dacă te raportezi prea mult la trecut, există riscul să spui sau să faci lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi. Aşadar, încearcă să ai o perspectivă nouă, realistă, asupra situaţiei care necesită să iei atitudine. Te-ar putea ajuta, de asemenea, dacă ceri sfatul cuiva, care îţi poate expune problema obiectiv, într-un mod la care nu te-ai fi gândit până acum. Aşadar, încearcă să aştepţi înainte să preiei iniţiativa. Răbdarea poate fi un aliat de nădejde pentru tine în această situaţie, mai ales dacă nu eşti sigur(ă) pe modul în care ar fi bine să acţionezi în context.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici