HOROSCOP 25 mai 2021. Lună în Scorpion. O zi specială pentru zodii

Luna din Scorpion creează astăzi cu Marte din Rac şi Neptun din Peşti o Mare Piramidă pe semne de Apă, aspect astrologic complex care face ca Racii, Scorpionii şi Peştii să aibă parte de oportunităţi unice.

11250 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 25 mai 2021. Lună în Scorpion. O zi specială pentru zodii

HOROSCOP 25 mai 2021

HOROSCOP 25 mai 2021 - Berbec

Eşti într-o dispoziţie sensibilă şi creativă, perfectă pentru activităţi care presupun să aplici soluţii inovative la probleme cu care nu te întâlneşti prea des. De starea de spirit pe care ţi-o imprimă astăzi Marea Piramidă pe semne de Apă se bucură şi cei dragi, întrucât s-ar putea să îţi fie mai uşor să dai dovadă de afecţiune în raport cu ei. Aşadar, se anunţă o zi în care poate nu eşti prea familiar(ă) cu modul în care reacţionezi la lucruri care altfel te lăsau indiferent(ă), dar vei vedea că o astfel de schimbare este primită cu braţele deschise de ceilalţi.

HOROSCOP 25 mai 2021 - Taur  

Aceasta este o zi bună în care să aloci mai mult timp şi energie vieţii de cuplu. Astrele favorizează mai ales discuţiile cu privire la planurile de viitor şi proiectele comune, mai ales dacă vreţi să faceţi ceva împreună, cât de curând, în ceea ce le priveşte. În cazul altor nativi(e), se prea poate ca nişte prieteni să le facă cunoştinţă cu o persoană pe care o găsesc interesantă. Sau poate că încep să dezvolte altfel de sentimente pentru un membru al anturajului lor. Şansele sunt mari să fie vorba de ceva reciproc, care îi va bucura extrem de mult.

HOROSCOP 25 mai 2021 - Gemeni

Nivelul de randament de care dai dovadă este extrem de ridicat, dar cel mai probabil, există factori care te motivează să tragi mai tare decât de obicei. Poate că finalizarea unui proiect înainte de termenul-limită îţi poate aduce un bonus la salariu sau este vorba despre o activitate extraprofesională, semn că dacă o finalizezi repede, îţi poţi lua un alt proiect pe lângă, poate chiar mai bănos. În orice caz, ai toate motivele să tragi tare şi să dai tot ce ai mai bun, căci eforturile de care dai dovadă astăzi îţi vor fi răsplătite negreşit la justa lor valoare.

HOROSCOP 25 mai 2021 - Rac

Eşti într-o dispoziţie bună astăzi, iar acest lucru este evident mai ales pentru partenerul de viaţă şi/ sau pentru cei mici sau poate că ei sunt motivul pentru care întâmpini ziua cu o astfel de stare de spirit. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre o nouă poveste de iubire care îi/le entuziasmează sau de o persoană specială pentru care au început să arate de curând un interes crescut. Nu este exclus ca această zi să vină la pachet cu un progres important în direcţia acelui cineva pe care îl simpatizezi, cu o întâlnire, poate.

HOROSCOP 25 mai 2021 - Leu

Aceasta este una din acele zile în care cele mai frumoase momente se petrec acasă şi/ sau în compania celor dragi. Vă prinde bine să staţi mai mult împreună, mai ales dacă aţi depăşit de curând o perioadă tensionată şi lucraţi la instalarea unei alte atmosfere între voi. În cazul altor nativi(e), acest sector de viaţă s-ar putea să reprezinte un refugiu în calea unor probleme experimentate la serviciu sau în plan social. Simţi că eşti pe deplin înţeles(asă) de cei dragi, că nu este nevoie să spui sau să faci prea multe pentru ca ceilalţi să îţi priceapă mesajul.

HOROSCOP 25 mai 2021 - Fecioară  

În cadrul discuţiilor de la locul de muncă, dar şi a celor cu apropiaţii, te bucuri astăzi de o capacitate bine conturată de a te face înţeles(asă), de a-i convinge pe ceilalţi că punctul tău de vedere merită luat în considerare. Compatibilitatea de idei se datoreză, mai ales, proiectelor şi a planurilor pe care le ai în comun cu anumite persoane, care te ajută să vezi dincolo de unele diferenţe de caracter şi viziune. Pe de altă parte, cele mai reuşite momente ale zilei le petreci tot în compania partenerului de viaţă şi/ sau a prietenilor, care te înţeleg perfect.

HOROSCOP 25 mai 2021 - Balanţă

Pentru tine, această zi s-ar putea să vină la pachet cu nişte oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor. Ele apar prin intermediul locului de muncă sau al unei persoane importante de la serviciu ori din domeniul tău de activitate. Sau poate că se trag din proiectele pe care le desfăşori după orele de program. În orice caz, pare că nu te confrunţi cu probleme financiare, iar dacă ai avut parte de ele în ultima vreme, s-ar putea ca şansele de câştig apărute astăzi să îţi confere stabilitatea pe care ai pierdut-o cândva destul de recent.

HOROSCOP 25 mai 2021 - Scorpion  

Eşti într-o dispoziţie de zile mari astăzi şi se vede din felul în care interacţionezi pe plan social, în raport cu anturajul de prieteni, dar şi în relaţie cu copiii şi/ sau cu partenerul de viaţă. De regulă, nu eşti persoana care s-ar caracteriza ca fiind spontană, dar aspectele astrale de astăzi îţi conferă o deschidere mai mare către nou, către activităţi şi preocupări noi ori întâlniri cu persoane care, până mai ieri, nu făceau parte din cercul tău de apropiaţi. Dacă nu ai pe cineva în această perioadă, s-ar putea să apară ocazii de flirt, de interacţiuni cu admiratorii(oarele). 

HOROSCOP 25 mai 2021 - Săgetător

Eşti într-o stare de spirit mai degrabă meditativă decât expansivă, ceea ce înseamnă că s-ar putea să faci faţă la stres mai puţin bine decât de obicei. Aşadar, poate ar fi o idee bună să laşi pe altă dată activităţile care te supun la suprasolicitare mentală şi fizică. Apleacă-te, mai degrabă, asupra preocupărilor care te inspiră, care îţi dau frâu liber imaginaţiei şi lasă-le pe cele repetitive pentru altă dată. De asemenea, este un moment foarte bun în care să petreci timp cu familia şi cu cei dragi, să discutaţi liber şi calm despre nevoile voastre sufleteşti cele mai importante.

HOROSCOP 25 mai 2021 - Capricorn  

Sub auspiciile Marii Piramide de Apă care se formează astăzi, simţi nevoia să ieşi cu prietenii, să schimbi viziuni şi idei cu ei, să cunoşti persoane noi. Aspectele cosmice îţi potenţează latura socială, iar acest lucru te face mai receptiv(ă) la invitaţiile de a ieşi în oraş, de a te alătura prietenilor la programul pe care ei l-au gândit după orele de muncă. În cazul în care nu ai încă pe cineva, s-ar putea ca o persoană pe care o cunoşti astăzi să-ţi pară mai interesantă decât te-ai fi aşteptat. Iar vestea bună este că sentimentele par a fi reciproce.

HOROSCOP 25 mai 2021 - Vărsător  

Te numeri printre nativii(ele) acestui semn care simt influenţa aspectelor de astăzi în plan profesional, acolo unde performează la înălţime şi atrag lumina reflectoarelor asupra lor. Şefii ştiau de ce eşti capabil(ă), dar dacă îţi joci cărţile bine, s-ar putea să îşi dea seama că poţi mai mult decât şi-au imaginat. Nu-i exclus să te alegi cu sprijinul unei persoane importante din domeniu, care te va ajuta să deschizi uşi care ţi-au fost aproape inaccesibile până în acest moment. Aşadar, ai multe aşteptări de onorat, dar nu este vorba de provocări prea mari pentru a le face faţă cu brio.

HOROSCOP 25 mai 2021 - Peşti

Ai încredere că toate planurile pe care ţi le-ai făcut pentru astăzi vor merge bine. Eşti pregătit(ă) şi pentru situaţiile în care riscă să deraieze, iar acest lucru îţi dă un plus de încredere în propria persoană. Dacă ai de susţinut un examen, fii sigur(ă) că astrele vor fi de partea ta şi te vor ajuta să le promovezi. Iar în cazul în care aştepţi o aprobare sau vrei să depui un dosar în vederea obţinerii unei autorizaţii, s-ar putea ca întreg procesul birocratic să meargă mult mai bine decât te-ai aşteptat. Nimic nu pare să te ia prin surprindere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici