HOROSCOP 26 aprilie. Zodiile, tentate azi să meargă pe mâna instinctului. Ar putea fi însă un pariu necâştigător

Această zi stă sub influenţa conjuncţiei Lunii cu Marte din Peşti, indiciu cum că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) s-ar putea confrunta astăzi cu sentimente contradictorii, care le impulsionează s-o ia în direcţii diferite.

3279 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 aprilie. Zodiile, tentate azi să meargă pe mâna instinctului. Ar putea fi însă un pariu necâştigător

HOROSCOP 26 aprilie - Berbec 

Conjuncţia Lunii cu Marte ar putea aduce în actualitate pentru tine temeri sau frustrări mai vechi care se manifestă acum prin blocaje de ordin emoţional sau chiar fizic. Ar putea părea că cineva sau ceva te împiedică să mergi mai departe cu unele planuri, că te pune într-o ipostază mentală care nu îţi permite să ai curajul de a-ţi manifesta visurile. Încearcă să vezi ce sau cine anume te face să baţi pasul pe loc sau chiar să faci paşi înapoi. Poate că este momentul să pui punct unor capitole de viaţă care nu îţi fac bine şi te incomodează.

HOROSCOP 26 aprilie - Taur

Conjuncţia Lunii cu Marte arată că ai parte de toată energia de care aveai nevoie pentru a-ţi urma visurile. În plus, ai lângă tine oameni care te impulsionează să mergi mai departe, care te inspiră să îţi transpui în practică planurile de viitor. Pe de altă parte, există şi unele riscuri asociate acestei conjuncturi astrale. Ar putea fi vorba, de exemplu, de proiecte care nu sunt fezabile, de visuri care nu pot fi împlinite, cel puţin în acest moment. Încearcă să nu îţi iroseşti timpul şi energia în direcţia lor; dacă sunt pentru tine, va veni şi timpul lor cândva.

HOROSCOP 26 aprilie - Gemeni

Conjuncţia Lunii cu Marte arată faptul că eşti hotărât(ă) să te faci văzut(ă) în plan profesional, să faci paşi clari în direcţia obiectivelor tale de la serviciu. Pe de altă parte, există riscul de a-ţi seta ştacheta prea sus, de a te expune unei eventuale situaţii în care îţi dai seama că ţi-ai propus mai mult decât puteai să realizezi de fapt. De asemenea, s-ar putea să faci destul de greu faţă manifestărilor de autoritatea din partea unor persoane de care ai nevoie. Aşadar, este important să îţi alegi luptele cu atenţie şi să nu te arunci cu capul înainte.

HOROSCOP 26 aprilie - Rac

Conjuncţia Lunii cu Marte semnalează faptul că ai putea tinde să adopţi o atitudine combativă în raport cu convingerile tale. Mai exact, dacă simţi că cineva le atacă ori îţi aduce contrargumente, poţi avea tendinţa de a începe conflicte pe marginea acestor comportamente. Pe de altă parte, ai grijă să nu începi lupte inutile pe marginea unor cauze pierdute. În cazul în care urmează să pleci într-o călătorie, să susţii un examen sau să te ocupi de unele chestiuni birocratice, nu lăsa graba să îţi strice treaba. Ia lucrurile pe îndelete şi marşează atunci când eşti sigur(ă) pe tine întru-totul.

HOROSCOP 26 aprilie - Leu

Conjuncţia Lunii cu Marte ar putea semnala faptul că se nasc dispute între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi pe seama finanţelor comune. Poate că nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în legătură cu unele oportunităţi de investiţie sau nu eşti de acord cu modul în care s-au gestionat resursele voastre până acum. În alte cazuri, acest eveniment astral poate prefigura tensiuni în legătură cu un partaj, o moştenire sau alte chestiuni care vizează modul în care se împart proprietăţi sau sume de bani între mai multe persoane. Mizează pe transparenţă şi pe echilibru.

HOROSCOP 26 aprilie - Fecioară

Conjuncţia Lunii cu Marte creşte spiritul de competiţie între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Pe de-o parte, acesta poate fi un lucru bun, mai ales în cazul în care trageţi la aceeaşi căruţă şi faceţi eforturi pentru a atinge un obiectiv comun. Pe de altă parte, există posibilitatea de această concurenţă să facă mai mult rău decât bine, să conducă la stări de tensiune care se gestionează greu şi care riscă să conducă la conflicte. În cazul în care te mulţumeşte ceva la comportamentul celorlalţi, ai grijă pe ce ton le-o spui.

HOROSCOP 26 aprilie - Balanţă

Conjuncţia Lunii cu Marte arată că dispui de multă energie şi că randamentul de care dai dovadă este unul destul de ridicat. Pe de altă parte, s-ar putea ca nu toate eforturile, deşi mai mari decât de obicei, îţi sunt recunoscute la adevărata valoare, ceea ce te poate face să reacţionezi nu tocmai plăcut. Aşadar, este foarte important să îţi analizezi atent răspunsurile la situaţiile care te înconjoară la serviciu. De asemenea, există riscul de a da dovadă de neîndemânare în anumite circumstanţe, ceea ce te expune la mici accidentări sau erori care se remediază mai greu decât de obicei.

HOROSCOP 26 aprilie - Scorpion

Conjuncţia Lunii cu Marte semnalează faptul că dai dovadă astăzi de spontaneitate în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Acesta este un lucru bun în general, căci s-ar putea să aveţi parte împreună de experienţe de care altfel nu v-aţi fi bucurat. Pe de altă parte, există riscul să se stârnească certuri din nimic, să se ajungă la discuţii în contradictoriu inutile. De asemenea, ar fi indicat să îi supraveghezi mai atent pe cei mici, pentru că s-ar putea să intre astăzi în belele sau să aibă parte de mici accidentări pe care le-ar fi putut evita.

HOROSCOP 26 aprilie - Săgetător

Conjuncţia Lunii cu Marte arată că, în spaţiul casnic, depui astăzi mai multe eforturi pentru a te asigura că toate lucrurile sunt la locul lor. Aşadar, este o zi bună pentru curăţenie, dar şi una în care se fac progrese mari în cazul în care desfăşori lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare. Pe de altă parte, se poate să iasă la iveală unele diferenţe de mentalitate şi/ sau de viziune în raport cu cei dragi. Prin urmare, creşte riscul de conflicte, dar dacă încerci să ai răbdare cu ei şi să nu pui unele lucruri la suflet, le vei evita.

CHOROSCOP 26 aprilie - Capricorn 

Conjuncţia Lunii cu Marte semnalează faptul că eşti mai combativ(ă) în comunicare. Există idei la care ţii şi nu te dai în lături de a le apăra cum ştii tu mai bine. Pe de altă parte, există riscul de a lăsa unor interlocutori impresia că nu se poate vorbi cu tine, că te aprinzi din nimic, că nu laşi deloc de la tine pentru a se ajunge la un consens. În raport cu aceştia, ai mult de pierdut dacă nu te atăţi dispus(ă) la unele compromisuri. Aşadar, încearcă să îţi analizezi atent discursul şi să îl moderezi atunci când trebuie.

HOROSCOP 26 aprilie - Vărsător

Conjuncţia Lunii cu Marte arată o tendinţă spre acumulare care se manifestă mai acut decât de obicei. Aşadar, dacă te intersectezi cu oportunităţi de a realiza profituri, există posibilitatea de a te înhăma la mai multe sarcini decât poţi duce în această perioadă. Ori poate că nu observi riscurile cu care acestea vin la pachet. De asemenea, trebuie să ţii cont de faptul că ar putea creşte şi cheltuielile. Îţi este ceva mai greu decât de obicei să te limitezi la articolele de pe lista de cumpărături. Va veni momentul şi să îţi faci un hatâr, dar nu chiar acum.

HOROSCOP 26 aprilie - Peşti

Conjuncţia Lunii cu Marte îţi conferă un plus de bună dispoziţie, energie şi încredere în forţele proprii. Aşadar, te simţi mai bine în pielea ta astăzi, lucru care se vede pe toate palierele vieţii tale, indiferent de activităţile pe care le întreprinzi. Pe de altă parte, s-ar putea ca unele persoane să nu vadă cu ochi buni această faţetă a ta. Au impresia poate că ai un comportament condescendent, că încerci să pari ceea ce nu eşti de fapt. Încearcă să rezişti tentaţiei de a le face tuturor pe plac. Gândeşte-te întâi de toate la nevoile şi la dorinţele tale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici