HOROSCOP 26 februarie. O sâmbătă la care zodiile nu se aşteptau. Planurile sunt date peste cap, dar lucrurile se aşază în favoarea lor

Luna din Capricorn face azi un trigon armonios cu Uranus din Taur, indiciu de surprize plăcute pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn). Astrele aduc în calea lor lucruri, persoane şi evenimente la care nu se aşteptau.

6396 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 februarie. O sâmbătă la care zodiile nu se aşteptau. Planurile sunt date peste cap, dar lucrurile se aşază în favoarea lor

HOROSCOP 26 februarie. O sâmbătă la care zodiile nu se aşteptau. Planurile sunt date peste cap, dar lucrurile se aşază în favoarea lor

HOROSCOP 26 februarie - Berbec

Cu toate că este sâmbătă, te întâlneşti astăzi cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor care sunt greu de refuzat. Ori poate că te ocupi acasă ori la birou de un proiect, astfel încât să îl poţi finaliza înainte de termenul-limită. Oricare ar fi situaţia, cert este că eşti motivat(ă) să adaugi o sumă frumuşică la bugetul săptămânii viitoare, chiar dacă acest lucru înseamnă să lucrezi o bună parte a acestei zile, amânând chiar unele angajamente.

HOROSCOP 26 februarie - Taur

Eşti într-o stare bună de spirit astăzi şi ţi-ar prinde foarte bine să schimbi puţin peisajul. În alte cazuri, poate fi vorba de o conversaţie cu cineva mai în vârstă sau cu mai multă experienţă de viaţă, care te provoacă să vezi unele lucruri dintr-o altă perspectivă. Poate că îţi scapă ceva din cauza faptului că nu ai încercat să cochetezi şi cu alte unghiuri de observaţie, care te-ar fi ajutat să descoperi unele oportunităţi noi.

HOROSCOP 26 februarie - Gemeni

Ar fi bine astăzi să te bazezi mai mult decât de obicei pe intuiţia ta. Ea te poate ajuta să eviţi situaţii pe care nu ţi le-ai fi dorit ori să descoperi o modalitate de a ieşi dintr-o conjunctură nu tocmai fericită. Este drept că eşti mai sensibil(ă) decât de obicei, dar dacă ai grijă să nu iei în nume personal anumite lucruri, ele nu te vor leza prea tare. Încearcă să fii obiectiv(ă).

HOROSCOP 26 februarie - Rac

Se anunţă o zi favorabilă pentru a te vedea cu prietenii, fie pentru că nu v-aţi mai întâlnit de multă vreme, fie pentru a discuta unele proiecte în comun. De asemenea, este o zi bună în care să vorbeşti cu partenerul despre planurile voastre pe termen lung. Nu este exclus să faceţi unele progrese importante în ceea ce le priveşte până la finalul acestei zile, să puneţi prima cărămidă la fundaţia unor obiective comune.

HOROSCOP 26 februarie - Leu

Dacă lucrezi astăzi, nu îţi face griji că nivelul de randament de care dai dovadă ar putea fi unul scăzut. S-ar putea să te surprindă până şi pe tine cât de productiv(ă) eşti. S-ar putea să existe şi o motivaţie la mijloc, mai cu seamă dacă încerci să îţi consolidezi relaţia cu superiorii ori să avansezi la locul de muncă. Ai încredere în tine însuţi(ăţi) şi lucrurile se vor aşeza încetul cu încetul în favoarea ta.

HOROSCOP 26 februarie - Fecioară

Se prefigurează o zi perfectă pentru nativii(ele) care pleacă astăzi într-o mini-vacanţă cu cei dragi sau care intenţionează să petreacă mai mult timp de calitate alături de partenerul de viaţă şi/ sau de cei mici. Îţi prinde bine să te rupi de rutina de peste săptămână şi să fii spontan(ă) în legătură cu modul în care îţi petreci timpul liber. Acest lucru te ajută să obţii o perspectivă nouă asupra unor situaţii actuale de viaţă.

HOROSCOP 26 februarie - Balanţă

Ar fi indicat să petreci astăzi mai mult timp cu familia şi cei dragi, mai ales dacă aţi avut parte de tensiuni în ultima vreme. Profită de atmosfera armonioasă din familie şi viitează pe cineva din familia de origine sau dă-le un telefon. Cu siguranţă îţi va face bine să îi auzi şi îţi va conferi un tonus bun pe tot parcursul zilei. Contează să fii în relaţii bune cu cei dragi, să comunicaţi eficient.

HOROSCOP 26 februarie - Scorpion

Comunici foarte bine cu partenerul de viaţă astăzi, semn că ai putea aborda şi unul din acele subiecte pe care le-ai tot amânat de un timp încoace. S-ar putea să ajungeţi la o concluzie în ceea ce îl priveşte, la o strategie de care sunteţi mulţumiţi amândoi. În felul acesta, faceţi primul pas către rezolvarea unei probleme cu care vă confruntaţi de multă vreme şi care v-a dat multe bătăi de cap în ultima perioadă.

HOROSCOP 26 februarie - Săgetător

S-ar putea să te numeri şi tu printre nativii(ele) care se intersectează astăzi cu unele oportunităţi financiare. Cel mai probabil este vorba de unele activităţi extraprofesionale derulate într-un sector în care nu activezi în mod normal, poate chiar într-un domeniu în care-ţi doreşti să desfăşori mai multe proiecte pe viitor. Aşadar, este cu atât mai important să-ţi faci o intrare care nu se uită prea uşor şi să foloseşti această oportunitate pentru consolidarea unor relaţii.

HOROSCOP 26 februarie - Capricorn

Ai o dispoziţie de milioane şi se vede mai ales din felul în care interacţionezi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Sau poate că ei sunt motivul pentru care îi molipseşti pe toţi cu starea ta pozitivă de spirit. Oricare ar fi situaţia, cert este că ai parte de o sâmbătă pe cinste, în care îţi vei crea amintiri foarte plăcute alături de cei dragi. Bucură-te din plin de timpul de calitate împreună.

HOROSCOP 26 februarie - Vărsător

Se anunţă o sâmbătă liniştită pentru tine, cu momente în tihnă petrecute alături de persoanele dragi. Nu prea simţi nevoia de agitaţie şi grupuri mari de persoane, ceea ce înseamnă că îţi va cădea foarte bine să stai mai mult în compania apropiaţilor. S-ar putea să te încerce uneori un sentiment de nostalgie, dar este bine să preţuieşti ceea ce a fost şi ce ai acum în raport cu ei. Bucură-te de momentele acestea frumoase.

HOROSCOP 26 februarie - Peşti

Este o zi perfectă pentru nativii(ele) acestui semn care au angajamente sociale, fie că este vorba de simple ieşiri cu prietenii sau de evenimente importante, cum ar fi o nuntă sau un botez. Nu numai că te vei distra de minune, dar vei avea şansa de a cunoaşte şi alte persoane cu care ai multe lucruri în comun şi care te inspiră cu idealurile şi viziunile lor. Se pot înfiripa noi prietenii de lungă durată.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici