HOROSCOP 26 septembrie 2021. O duminică perfectă pentru trei zodii. Astrele le împlinesc astăzi toate dorinţele

Luna din Gemeni aderă azi la o Mare Piramidă pe semne de Aer cu Saturn din Vărsător şi Marte din Balanţă. Se anunţă aşadar un final de săptămână plăcut şi relaxat pentru toţi(ate) nativii(ele) acestor zodii implicate în această configuraţie.

18635 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 26 septembrie 2021. O duminică perfectă pentru trei zodii. Astrele le împlinesc astăzi toate dorinţele

HOROSCOP 26 septembrie 2021. O duminică perfectă pentru trei zodii. Astrele le împlinesc astăzi toate dorinţele

HOROSCOP 26 septembrie 2021 - Berbec

Se întrevede azi o zi perfectă pentru a te întâlni cu prietenii, pentru a ieşi cu partenerul de viaţă sau chiar pentru a organiza ceva împreună cu ambele tabere. Îţi va prinde bine să vorbeşti cu cei dragi, să dezbateţi ultimele evenimente importante din viaţa fiecăruia. Din discuţiile cu ei, s-ar putea, de asemenea, să afli unele lucruri care te bucură destul de mult, fie despre ei, fie despre nişte persoane pe care le cunoaşteţi.

HOROSCOP 26 septembrie 2021 - Taur

Cu toate că este duminică, s-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) norocoşi(oase) care se bucură de oportunităţi financiare. Cu toate că timpul liber de care dispui s-ar putea să se reducă, ştii că ţi-ar prinde bine un plus la buget. În cazul altor persoane născute în această zodie, s-ar putea ca astăzi să apară profiturile de pe urma unor activităţi pe care le-ai făcut ceva mai demult. Pot să se răsfeţe în voie.

HOROSCOP 26 septembrie 2021 - Gemeni

Luna este astăzi în semnul naşterii tale, iar prin intermediul aspectelor pe care le formează astăzi, te numeri printre nativii(ele) care se bucură cel mai mult de această duminică. Eşti într-o stare de spirit foarte bună, ai energie, te bucuri de atenţie din partea celor din jur. Într-adevăr, ai parte de o zi pe cinste, dar în acelaşi timp, trebuie să te asiguri că buna ta dispoziţie nu depinde prea mult de validări din exterior.

HOROSCOP 26 septembrie 2021 - Rac

Această zi te surprinde într-o dispoziţie uşor nostalgică şi interiorizată. Acest lucru nu înseamnă că te vei bucura mai puţin de timpul liber de care dispui în această duminică. Trebuie să ai însă grijă să nu vireze într-o atitudine melancolică, să nu o iei pe o pantă descendentă. Încearcă să eviţi sursele de energie negativă şi să nu petreci prea mult timp în medii care ţi-ar putea periclita această stare de spirit. Tu eşti prioritatea.

HOROSCOP 26 septembrie 2021 - Leu

Dacă nu ai planuri pentru astăzi, încearcă să dai de prietenii tăi. Îţi va prinde foarte bine să te vezi cu ei, să discutaţi. S-ar putea să îţi dea nişte idei foarte bune referitoare la proiectele de care te ocupi în această perioadă sau poate că îţi propun chiar ei să te alături unei iniţiative ale lor. Oricare ar fi situaţia, cert este că îţi face bine să vă întâlniţi şi conversaţi ca pe vremuri.

HOROSCOP 26 septembrie 2021 - Fecioară

Dacă această duminică te surprinde la serviciu, fii sigur(ă) că acest lucru nu va trece neobservat, mai ales în cazul în care programul nu îţi solicită să mergi la serviciu. Superiorii vor observa, cu siguranţă, eforturile pe care le faci, iar dacă ţinteşti în direcţia unei promovări, s-ar putea să o obţii mai repede decât te-ai fi aşteptat. Sau poate că este vorba de nişte condiţii mai bune la locul de muncă la care sperai. 

HOROSCOP 26 septembrie 2021 - Balanţă

Cel mai bun mod în care ţi-ai putea petrece această duminică este acela de a face o mini-excursie în afara junglei urbane. Nu numai că schimbi peisajul, dar acest lucru s-ar putea să te ajute, de asemenea, dacă vrei să obţii o altă perspectivă asupra unei situaţii de viaţă pe care nu îţi dai seama cum ar fi cel mai bine să o abordezi. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o vizită.

HOROSCOP 26 septembrie 2021 - Scorpion

Această duminică s-ar putea să aducă deznodământul unei situaţii tensionate care durează de mai multă vreme. Ori poate că ai trecut printr-o perioadă de limitări în plan financiar, iar lucrurile încep să se pună încetul cu încetul pe făgaşul normal. Oricare este situaţia, este clar că ai ieşit la liman şi că te aşteaptă multe lucruri bune în zilele următoare. E drept că au mai rămas lucruri de rezolvat, dar eşti pe drumul cel bun.

HOROSCOP 26 septembrie 2021 - Săgetător

Se anunţă o zi numai bună de petrecut alături de partenerul de viaţă. Fie că alegeţi să mergeţi la o întâlnire ori preferaţi să staţi acasă, dar să petreceţi timp de calitate împreună, este cert faptul că îţi va prinde bine acest timp în doi. În cazul în care eşti single, dar îţi place cineva, este o oportunitate foarte bună să îţi faci curaj astăzi şi să vă întâlniţi. A doua întrevedere va urma îndeaproape.

HOROSCOP 26 septembrie 2021 - Capricorn

Cu toate că este duminică astăzi, s-ar putea să ai parte de o zi plină, fie că te ocupi de proiecte domestice ori de treburi de la serviciu care au rămas nerezolvate. S-ar putea să te surprindă până şi pe tine nivelul de randament de care dai dovadă, mai ales că este ultima zi din săptămână. Pe de altă parte, este important să nu uiţi să acorzi suficient timp şi odihnei, pentru a-ţi umple bateriile.

HOROSCOP 26 septembrie 2021 - Vărsător

Dacă nu te-ai decis încă ceea ce vrei să faci astăzi, profită de oportunitate pentru a petrece timp alături de partenerul de viaţă şi/ sau de copii. Îţi va prinde foarte bine să stai în compania lor, să discutaţi şi alte lucruri în afara problemelor punctuale de zi cu zi. În cazul în care îţi place cineva, dar nu ai avut curajul să îl/o scoţi la o întâlnire, s-ar putea să apară o oportunitate azi.

HOROSCOP 26 septembrie 2021 - Peşti

Aceasta este o duminică numai bună de stat în familie. Fie că organizaţi o masă extinsă în familie sau ieşiţi undeva cu toţii, este cert faptul că îţi va prinde foarte bine să petreci timp de calitate alături de cei dragi. S-ar putea să redescoperi că aveţi multe lucruri în comun şi că viziunile care credeai că sunt diferite au totuşi un fundament comun sau, cel puţin, obiectivele voastre se întâlnesc cumva în acelaşi loc.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici