HOROSCOP 27 ianuarie. Aceste zodii, la un pas să fie amăgite. Trebuie să analizeze lucrurile la rece

Luna din Săgetător aderă astăzi la un careu tensionat cu Jupiter din Peşti, ceea ce înseamnă că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) riscă să cadă pradă astăzi unei iluzii.

6872 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 ianuarie. Aceste zodii, la un pas să fie amăgite. Trebuie să analizeze lucrurile la rece

HOROSCOP 27 ianuarie - Berbec

Din câte se pare, această zi nu te surprinde în cea mai bună stare de spirit. Poate că s-au adunat nemulţumiri de peste săptămână sau te confrunţi cu o altă situaţie punctuală care îţi provoacă frustrări sau griji. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să asculţi mai atent de vocea ta interioară. S-ar putea să găseşti la ea răspunsul pentru situaţia cu care te confrunţi, dar şi o lecţie importantă pe viitor, atunci când vei mai avea de-a face cu situaţii mai mult sau mai puţin similare. Încearcă să vezi ce îţi transmite cu privire la acest context.

HOROSCOP 27 ianuarie - Taur

S-ar putea să constaţi astăzi că un proiect sau o relaţie importantă nu evoluează în direcţia dorită. În unele cazuri, ar putea fi vorba despre factori care nu ţin de nativii(ele) acestui semn, iar în altele are legătură cu unele aspecte pe care cei(le) născuţi(te) în acest semn le pot remedia dacă fac unele schimbări în plan profesional sau relaţional. Încearcă să vezi în care dintre cele două situaţii te afli şi s-ar putea să constaţi că nu s=a ajuns prea departe cu anumite probleme, că încă mai poţi face lucruri în ceea ce le priveşte pentru a le remedia.

HOROSCOP 27 ianuarie - Gemeni

În cuplu, dar şi la locul de muncă, trebuie să ai mai multă grijă azi cum gestionezi raportul de forţe dintre tine şi cei din jur. Există riscul să se ajungă la tensiuni dacă întreci anumite limitele şi îţi arogi drepturi sau merite care nu îţi revin, de fapt, numai ţie. Cei(le) mai expuşi(se) nativi(e) sunt aceia(elea) care lucrează în acelaşi domeniu de activitate cu partenerul de viaţă ori poate chiar în aceeaşi companie. În cazul altora, diferendele pot apărea în raport cu superiorii, căci există posibilitatea ca aspectele de astăzi să accentueze incompatibilităţile de personalitate şi/ sau de viziune.

HOROSCOP 27 ianuarie - Rac

Te numeri printre nativii(ele) pe care îi/le aşteaptă o zi complicată la locul de muncă. În unele cazuri, ar putea fi vorba de termene-limită foarte scurte şi de aşteptări prea mari, iar în altele de un volum mare de muncă, ce implică un bagaj de cunoştinţe şi experienţă pe care nativii(ele) acestui semn se tem că nu îl au. Oricare ar fi situaţia, este cert faptul că trebuie să îţi ierarhizezi priorităţile şi să te asiguri că te ocupi de cele mai importante treburi ale zilei. În caz contrar, până la finalul ei, s-ar putea să te surmenezi cu totul.

HOROSCOP 27 ianuarie - Leu

Ar putea apărea astăzi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Poate că tu eşti cel(a) care nu înţelege prea bine care sunt dorinţele şi nevoile lor ori probabil că ei nu depun prea multe eforturi pentru a-şi da seama ce vrei cu adevărat. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să purtaţi un dialog deschis, astfel încât să vă clarificaţi unii altora unele aspecte. În caz contrar, există riscul să se ajungă la tensiuni care ar fi putut fi evitate dacă, în loc să torni gaz pe foc, ai fi încercat să deschizi o conversaţie.

HOROSCOP 27 ianuarie - Fecioară

O chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ ar putea genera astăzi tensiune între tine şi partenerul de viaţă. Poate că tu şi cel drag aveţi idei diferite despre cum ar trebui gestionată o situaţie de familie sau vă jucaţi de-a cartoful fierbinte cu unele îndatoriri casnice. Indiferent de circumstanţele în care te regăseşti, trebuie să îţi dai seama că ai mai mult de câştigat dacă încerci să dai dovadă de adaptabilitate. În fond, dacă vei privi lucrurile obiectiv, îşi vei da seama că cel drag are unele idei bune, care ar putea fi combinate cu propunerile tale de strategii.

HOROSCOP 27 ianuarie - Balanţă

În plan profesional, sunt slabe şansele astăzi să ai parte de un dialog constructiv cu colegii de muncă, mai ales dacă lucrezi la distanţă şi de bazezi pe mijloacele alternative de comunicare. Există riscul să se strecoare neîneţelgeri care se sesizează cu greu, de care nu îţi dai seama dacă nu eşti tu cel(a) care oferă explicaţii suplimentare chiar şi atunci când nu îi sunt cerute. De asemenea, există şi posibilitatea de a greşi atunci când redactezi documente ori de a spune lucruri care riscă să fie interpretate greşit. Aşadar, nu te sfii să lămureşti ceea ce ar părea confuz.

HOROSCOP 27 ianuarie - Scorpion

Trebuie să ai mare grijă astăzi la cheltuieli, întrucât există riscul ca, din dorinţa de a-ţi procura o satisfacţie de moment ori de a-i face unei persoane dragi un hatâr, să mergi prea departe cu unele achiziţii. Nu este momentul să te abaţi astăzi de la lista de cumpărături, mai ales dacă nu ţi-ai revenit cu totul după sărbătorile de iarnă ori dacă ai alte investiţii mai importante de făcut. Dacă eşti totuşi în situaţia de a trebui să cumperi un cadou, ceva simbolic, care arată ce simţi, poate avea acelaşi efect ca un dar mult mai scump, care epatează.

HOROSCOP 27 ianuarie - Săgetător

Tensiunile riscă să ajungă azi la cote critice în plan familial. Poate că doar ies la iveală diferenţele de personalitate şi/ sau de viziune între tine şi cei dragi sau este vorba de ceva mai serios, de o problemă presantă de ordin casnic sau domestic în privinţa căreia tu şi cei dragi nu reuşiţi să ajungeţi la o perspectivă comună, darămite la o strategie cu care să fie de acord toată lumea. Încearcă să nu torni gaz pe foc, ci să priveşti lucrurile în ansamblu în căutarea unui teren comun de discuţie care să permită un dialog constructiv şi transparent.

HOROSCOP 27 ianuarie - Capricorn

Iei astăzi contactul cu tot felul de informaţii contradictorii care te pot aduce în situaţia de a spune sau de a face lucruri de care nu vei fi prea mândru(ă) mai târziu. Încearcă aşadar să vezi ce se poate face pentru a nu ajunge în această postură. Poate că ar fi bine să ceri sfatul unui apropiat ori să ceri părerea unei persoane avizate. În cele mai multe cazuri, însă, o privire proaspătă asupra situaţiei cu pricina, fără a te lăsa influenţat(ă) de trecut, s-ar putea să fie suficientă pentru a ajunge la cea mai bună strategie în cazul acesta.

HOROSCOP 27 ianuarie - Vărsător

Nu este momentul în care să faci investiţii în planuri de viitor sau în proiecte de grup, mai ales în cazul în care nu eşti tu la manşă, ci o altă persoană. Cu toate că ai încredere în cel care coordonează lucrurile, trebuie să ai o doză sănătoasă de circumspecţie, mai ales dacă instinctul îţi spune că ai motive să te temi ori unele lucruri arată prea bine pentru a fi adevărate. Oricare ar fi situaţia, este cert faptul că trebuie să dai dovadă de prudenţă, chiar dacă acest lucru înseamnă să amâni unele decizii destul de importante pentru viitor.

HOROSCOP 27 ianuarie - Peşti

Presiunile de la serviciu atârnă greu astăzi pe umerii tăi. Eşti o persoană care are multe de oferit în plan profesional, dar în acelaşi timp, există riscul să se profite de bunătatea ta ori de faptul că vrei să fii în relaţii bune cu multe persoane despre care ştii că pot avea o influenţă mare asupra viitorului tău în carieră. Pe de altă parte, este sănătos să ai unele limite şi să refuzi anumite lucruri, căci există riscul ca altfel să faci greşeli care te-ar putea costa mai mult decât un refuz înaintea luării unui angajament. Gândeşte lucrurile în perspectivă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici