HOROSCOP 27 martie. Mercur schimbă semnul. Aceste zodii nu se tem să spună ce gândesc

Mercur intră azi în semnul Berbecului, unde rămâne până pe 11 aprilie. Zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) simt că au parte de mai multă energie, că pot să abordeze cu lejeritate orice subiect de discuţie.

7068 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 martie. Mercur schimbă semnul. Aceste zodii nu se tem să spună ce gândesc

HOROSCOP 27 martie - Berbec 

Mercur intră azi în semnul naşterii tale, ceea ce te ajută, în săptămânile care urmează, să comunici mai uşor cu cei de lângă. S-ar putea, totuşi, ca răbdarea ta să fie limitată în privinţa unor subiecte de discuţie, de la care rişti să te aprinzi foarte uşor. Aşadar, dacă se ajunge cu o conversaţie acolo, ai grijă cum gestionezi lucrurile, căci există riscul să ajungi să te cerţi destul de tare cu cei din jur.

HOROSCOP 27 martie - Taur

Mercur poposeşte azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce te-ar putea face mai impulsiv(ă) decât de obicei. Aşadar, există riscul ca, în umătoarele săptămâni, să reacţionezi într-un fel care te surprinde şi pe tine, darămite pe apropiaţi, atunci când se aduc anumite subiecte în discuţie sau când te calcă cineva pe bătături. Încearcă totuşi să nu mergi prea departe, să dai dovadă de tact. În caz contrar, se vor naşte unele conflicte.

HOROSCOP 27 martie - Gemeni

Mercur intră astăzi în casa vieţii sociale din horoscopul tău solar, prilej cu care s-ar putea să cunoşti persoane cu care descoperi destul de repede că ai în comun idealuri şi viziuni. În felul acesta, veţi suda destul de repede o prieteni durabilă. De asemenea, s-ar putea să faci progrese neaşteptate în cazul proiectelor pe care le derulezi în această perioadă. Lucrurile se mişcă repede pentru tine şi trebuie să ai grijă să ţii pasul.

HOROSCOP 27 martie - Rac

Mercur ajunge azi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce te face să adopţi un ton mai asertiv la locul de muncă. În raport cu anumite persoane, acest lucru poate fi de folos pentru că te ajută să îţi faci punctul de vedere auzit şi luat în seamă, dar s-ar putea ca, în anumite situaţii, să fii judecat(ă) greşit. Aşadar, încearcă să analizezi situaţia atent înainte să fii prea categoric(ă) cu anumite lucruri.

HOROSCOP 27 martie - Leu

Mercur intră azi în casa filozofiei de viaţă şi a călătoriilor, prilej cu care s-ar putea să ai parte în aceste săptămâni de tot felul de experienţe care vin la pachet cu lecţii de viaţă importante. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba despre unele călătorii care schimbă ceva la perspectiva ta asupra vieţii, iar în altele, de o discuţie cu o persoană în care ai multă încredere, care are multă experienţă de viaţă.

HOROSCOP 27 martie - Fecioară 

Mercur poposeşte azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, prilej cu care multe din discuţiile cu partenerul de viaţă şi/ sau cu colaboratorii din această perioadă vor viza finanţele voastre comune. Pentru ca lucrurile să nu se precipite, este foarte important să existe un echilibru la nivelul raportului de forţe între voi. În caz contrar, există riscul să se ajungă destul de uşor la tensiuni sau chiar la discuţii în contradictoriu.

HOROSCOP 27 martie - Balanţă

Mercur începe azi să se mişte prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să comunici mai bine cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Pe de altă parte, există şi riscul de a-i repezi în anumite situaţii, de a nu avea atât de multă răbdare cu anumite subiecte de discuţie pe care le deschid. Încearcă să te temperezi în acele situaţii pentru a evita unele potenţiale conflicte aprinse.

HOROSCOP 27 martie - Scorpion 

Mercur tranzitează de azi încolo casa muncii din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că îţi va fi mai uşor să interacţionezi cu colegii de muncă. Pe de altă parte, rămân unele subiecte de discuţie care te fac să îţi pierzi cumpătul foarte uşor şi care presupun mai multă atenţie în ceea ce priveşte modul în care le gestionezi. Nu te lăsa pradă primului impuls, mai ales dacă acesta implică să ridici tonul la ceilalţi.

HOROSCOP 27 martie - Săgetător

Mercur tranzitează de azi începând casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să dai dovadă de mai multă spontaneitate în cuplu şi/ sau în raport cu cei dragi. Există, însă, şi riscul de a-ţi pierde cumpătul în anumite situaţii, mai ales atunci când se insistă asupra unui lucru în raport de care ai impus o limită destul de clară. Ai grijă cum reacţionezi, astfel încât să nu apară certuri.

HOROSCOP 27 martie - Capricorn

Mercur ajunge astăzi în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce te ajută să comunici mai uşor cu cei din familie. Pe de altă parte, s-ar putea să te inflamezi mai repede decât de obicei atunci când se ajunge la subiecte de discuţie care scot la iveală diferenţele de mentalitate care există între tine şi apropiaţi. Încearcă să îţi găseşti calmul înainte să spui ceva care va duce cu siguranţă la un conflict deschis.

HOROSCOP 27 martie - Vărsător

Mercur progresează azi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să ai mereu replica la tine în săptămânile care urmează. S-ar putea să existe însă şi situaţii în care laşi impresia unei persoane care are tendinţa să devină agresivă din punct de vedere verbal. Încearcă să nu te laşi pradă nervilor, chiar şi atunci când cineva încearcă parcă dinadins să-ţi testeze capacitatea de a face faţă unor păreri diferite de-ale tale.

HOROSCOP 27 martie - Peşti

Mercur ajunge azi în casa banilor din horoscopul tău solar, indiciu cum că te-ai putea întâlni în aceste săptămâni cu oportunităţi de a realiza destul de repede şi fără prea multe eforturi profituri suplimentare. Ţine însă cont că ele vin la pachet şi cu tendinţa de a cheltui mai mult decât de obicei, fapt pentru care s-ar putea ca sumele extra să nu se simtă prea mult la buget. Ai grijă cum îţi gestionezi finanţele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici