HOROSCOP 27 noiembrie. Atmosferă încordată şi risc de certuri pentru aceste zodii. Sinceritatea le poate crea probleme

Luna din Fecioară realizează azi un careu tensionat cu Mercur din Săgetător, semn că unele discuţii pe care le poartă azi zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) riscă să conducă la un conflict.

7826 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 noiembrie. Atmosferă încordată şi risc de certuri pentru aceste zodii. Sinceritatea le poate crea probleme

HOROSCOP 27 noiembrie. Atmosferă încordată şi risc de certuri pentru aceste zodii. Sinceritatea le poate crea probleme

HOROSCOP 27 noiembrie - Berbec 

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să ai parte de o zi destul de agitată şi aglomerată, ceea ce este neobişnuit pentru această zi din săptămână. Dar şi dacă nu ai program, s-ar putea să existe multe treburi de rezolvat acasă, care nu-ţi permit să ai altfel de angajamente pe parcursul zilei. Pe de altă parte, însă, trebuie să îţi faci timp pentru odihnă şi să nu neglijezi că trebuie să-ţi încarci bateriile.

HOROSCOP 27 noiembrie - Taur

S-ar putea ca ceea ce îţi doreşti tu să faci astăzi să nu fie compatibil cu planurile sau cu dorinţele partenerul de viaţă şi/ sau ale copiilor. Aşadar, este foarte important să ajungi la un consens cu ei, astfel încât să nu apară tensiuni care să vă strice această zi de sâmbătă. Încearcă să vezi unde se întâlnesc viziunile voastre pentru această zi şi, în cele din urmă, veţi ajunge la un program oarecum comun.

HOROSCOP 27 noiembrie - Gemeni

Tu şi persoana iubită aveţi idei diferite cu privire la ceea ce trebuie făcut în privinţa unei chestiuni de ordin casnic sau domestic. Este drept că o a treia opinie, a cuiva din familie, s-ar putea să pună capăt dilemei, dar în acelaşi timp, este posibil s-o amplifice. Aşadar, trebuie să te gândeşti bine dacă este o idee bună să implici pe altcineva în dezbaterea voastră. Aşadar, un consens între voi doi este de preferat.

HOROSCOP 27 noiembrie - Rac

Dacă lucrezi astăzi, există riscul să apară unele discuţii în contradictoriu între tine şi un coleg de muncă. Sau poate că se nasc tensiuni mocnite din cauza unei neînţelegeri care nu se clarifică la timp. În alte cauzri, s-ar putea să fie vorba despre o conversaţie cu cineva apropiat despre sectorul profesional care nu merge prea bine. Dacă ai posibilitatea, încearcă să eviţi acest subiect, căci s-ar putea ca viziunile voastre să fie prea diferite.

HOROSCOP 27 noiembrie - Leu

Trebuie să ai mare grijă astăzi la cheltuielile pe care le faci. Există posibilitatea să mergi prea departe cu ele şi să depăşeşti bugetul pe care ţi l-ai propus pe astăzi. În cazul în care eşti invitat(ă) la o zi de naştere, poate că ar fi indicat să fii mai cumpătat(ă) în privinţa costurilor cadoului. În caz contrar, s-ar putea să fii nevoit(ă) să amâni alte planuri pe care ţi le-ai făcut în acest weekend.

HOROSCOP 27 noiembrie - Fecioară 

Discuţiile pe care le porţi astăzi cu cineva din familie s-ar putea să evidenţieze lipsa unei viziuni comune între tine şi acea persoană. Această diferenţă nu este ceva nou pentru tine, dar s-ar putea ca astăzi să îţi fie mai greu să o gestionezi decât de obicei. Din acest motiv, poate că nu este indicat să te referi la subiecte spinoase, mai ales în cazul în care eşti invitat(ă) la o masă extinsă, de exemplu.

HOROSCOP 27 noiembrie -Balanţă

Nu toate informaţiile cu care intri astăzi în contact trebuie luate de bune fără o cercetare în prealabil. S-ar putea ca unele informaţii să fie eronate, poate chiar deliberat, pentru a te duce în eroare. Aşadar, încearcă să consulţi o a doua sursă şi să vezi dacă lucrurile sunt adevărate sau nu. În caz contrar, s-ar putea să faci sau să spui unele lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi ceva mai târziu.

HOROSCOP 27 noiembrie - Scorpion 

Dacă ai contribuit la un plan pe azi cu prietenii, s-ar putea să-ţi dai seama că investiţia a fost mai mare decât ceea ce ai primit la final. Sau poate că activitatea la care ai cotizat nici nu mai are loc, din motive care nu ţin de tine. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să discuţi cu prietenii şi să vezi dacă poţi clarifica lucrurile pentru a nu se mai repeta pe viitor.

HOROSCOP 27 noiembrie - Săgetător

S-ar putea să apară azi unele discuţii în contradictoriu între tine şi o persoană cu autoritate din familie sau în raport cu o cineva apropiat de sex feminin. Încearcă să eviţi subiectele de discuţie care vă pot aduce în această situaţie, mai cu seamă dacă nu sunt urgente şi le poţi aborda cu altă ocazie, atunci când spiritele nu dau semne că au tendinţa de a se încinge atât de uşor. Altfel, vor apărea tensiuni.

HOROSCOP 27 noiembrie - Capricorn

Din câte se pare, nu eşti într-o stare prea bună de spirit astăzi, iar acest lucru se datorează poate unor momente mai puţin plăcute de astăzi ori oboselii şi stresului pe care le-ai adunat peste săptămână. Pe de altă parte, însă, există posibilitatea ca dispoziţia ta să se îmbunătăţească dacă încerci să eviţi mediile care perpetuează eventuale stări nu tocmai plăcute sau care îţi aduc aminte de alte situaţii asemănătoare care au existat în trecut.

HOROSCOP 27 noiembrie - Vărsător 

S-ar putea să apară azi unele tensiuni între tine şi unii prieteni sau poate că tu şi partenerul vă daţi seama că aveţi idei destul de diferite cu privire la viitor. Din acest motiv, poate că ar fi indicat să nu eviţi o discuţie pe temele de interes pentru tine şi ei. S-ar putea ca această atmosferă să se risipească dacă reuşiţi să ajungeţi, printr-un dialog calm, la un consens în ceea ce priveşte problemele.

HOROSCOP 27 noiembrie - Peşti

Încearcă să eviţi astăzi discuţiile despre sectorul profesional cu partenerul de viaţă, cu atât mai mult dacă lucraţi în acelaşi domeniu de activitate şi/ sau în aceeaşi companie. S-ar putea să deschizi altfel o cutie a pandorei şi să faci ca ziua să nu evolueze în cel mai bun mod. Încearcă aşadar să eviţi situaţiile tensionate şi lasă pe săptămâna viitoare astfel de discuţii, care pot încinge prea mult spiritele pentru această zi din săptămână.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici