Horoscop 27 octombrie – Aşteptări înşelate pentru patru zodii. Se aşteptau să se întâmple cu totul altceva

Venus din Săgetător realizează azi un careu tensionat cu Neptun retrograd din Peşti, motiv pentru care zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) se confruntă astăzi cu nişte aşteptări înşelate.

17999 afișări
Imaginea articolului Horoscop 27 octombrie – Aşteptări înşelate pentru patru zodii. Se aşteptau să se întâmple cu totul altceva

Horoscop 27 octombrie – Aşteptări înşelate pentru patru zodii. Se aşteptau să se întâmple cu totul altceva

HOROSCOP 27 octombrie - Berbec

S-ar putea ca această zi să nu te surprindă într-o stare prea bună de spirit. Eşti poate îngândurat(ă) din cauza unor situaţii de viaţă mai puţin plăcute, din care momentan nu ştii cum ai putea să ieşi într-un mod pozitiv. Încearcă totuşi să nu te laşi influenţat(ă) de aceste evenimente, ci să vezi partea bună a lucrurilor şi să te concentrezi pe ceea ce se poate face pentru a întoarce lucrurile în favoarea ta. Dacă îţi iroseşti energia gândindu-te la ceea ce ar fi putut să fie dacă lucrurile ar fi mers conform planului, rişti să ai mult de pierdut.

HOROSCOP 27 octombrie - Taur 

Unele planuri de viitor, proiecte de viitor, o colaborare sau relaţia de cuplu nu traversează astăzi un moment prea bun. S-ar putea ca unele aşteptări să îţi fi fost înşelate, să nu fi primit pe măsura eforturilor pe care le-ai depus în ultima vreme pentru ca aceste preocupări sau parteneriate să meargă bine. Din acest motiv, poate că ar fi o idee bună dacă ţi-ai expune punctul de vedere, dacă ai încerca să vezi ce anume nu a mers, care din abordările tale au dat greş. În caz contrar, s-ar putea ca această criză să se adâncească destul de mult.

HOROSCOP 27 octombrie - Gemeni 

Pe plan profesional sau la nivel personal, lucrurile par să nu meargă foarte bine. Problemele s-ar putea să se datoreze faptului că echilibrul din raportul de forţe a început să aibă de suferit, că partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi au începu să îşi aroge autoritate acolo unde ea nu le revine. Ai de-a face, aşadar, cu un moment de criză care trebuie gestionat cu atenţie, căci există riscul să afecteze destul de serios proiectele în care sunteţi implicaţi cu toţii şi care necesită un efort comun pentru a vă putea atinge toate obiectivele setate mai demult.

HOROSCOP 27 octombrie - Rac 

În plan profesional, nu te aşteaptă o zi prea uşoară. S-ar putea să apară urgenţe cu mize mari, care îţi supun unui test experienţa de muncă, dar şi abilitatea de a-ţi controla stresul. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de termene-limită presante, greu de gestionat în contextul dat. Aşadar, este foarte important să îţi ierarhizezi priorităţile, să te ocupi mai întâi de acele sarcini care implică viteză de reacţie şi spirit de iniţiativă. Dacă procedezi astfel, nu numai că vei reuşi să te achiţi de toate sarcinile până la finele zilei, dar în plus, vei rezista şi presiunii.

HOROSCOP 27 octombrie - Leu 

Trebuie să ţii cont astăzi că nu toate lucrurile pe care ţi le doreşti îţi fac bine. Unele tentaţii nu sunt sănătoase, fie că este vorba de cele culinare, de unele activităţi în legătură cu care ai unele rezerve ori de persoane cu care nu ai un istoric bun, dar care te fac să te simţi într-un anumit fel. Încearcă să cerni situaţiile şi companiile sănătoase de cele care nu îţi aduc vreun beneficiu sau, mai rău, care riscă să conducă la probleme pentru tine. Vei avea mult mai mult de câştigat dacă te opreşti la timp, înainte să regreţi.

HOROSCOP 27 octombrie - Fecioară 

Comunicarea cu partenerul de viaţă ar putea lăsa astăzi de dorit, mai ales dacă se aduc în discuţie chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ. Nu păreţi a fi deloc pe aceeaşi lungime de undă şi, în plus, s-ar putea ca şi unii membri ai familiei să fie la fel de indecişi în legătură cu ceea ce ar fi mai bine să se întâmple în cazul acestor situaţii care vă afectează în egală măsură. Încearcă să laşi de la tine, să vezi dacă nu vă puteţi întâlni la mijloc de drum într-un fel sau altul. Compromisul sănătos este soluţia acum.

HOROSCOP 27 octombrie - Balanţă 

S-ar putea ca astăzi să nu fii pe aceeaşi frecvenţă cu colegii de muncă. În discuţiile voastre, s-ar putea să se insinueze tot felul de confuzii sau neînţelegeri care sunt greu de gestionat, mai ales în cazul în care nu există iniţiativă din partea nimănui pentru ca ele să se clarifice. Aşadar, nu te da în lături să expli ce două ori anumite lucruri dacă crezi că nu s-au înţeles din prima şi pune întrebări dacă ceva nu îţi este clar. În felul acesta, s-ar putea evita unele situaţii care nu vă aduc niciunuia dintre voi niciun fel de beneficiu.

HOROSCOP 27 octombrie - Scorpion 

Trebuie să ai foarte mare grijă cum reacţionezi azi la tentaţii, mai ales la cele care implică un efort financiar din partea ta. Ar fi indicat, de exemplu, să mai aştepţi câteva zile înainte să faci o achiziţie consistentă care nu figurează în lista ta de cumpărături. Indiferent dacă este pentru tine sau pentru cineva drag, dacă este destinată pentru a-ţi îndeplini ţie un capriciu sau pentru a face cuiva un cadou, este clar faptul că încă nu este momentul să exagerezi cu achiziţiile. Încearcă să le laşi pe mai încolo, când presiunile de ordin financiar se mai domolesc puţin.

HOROSCOP 27 octombrie - Săgetător 

S-ar putea să apară azi unele tensiuni între tine şi unele persoane apropiate din familie. Este clar că, la mijloc, se află unele neînţelegeri mai vechi, datorate poate diferenţelor de mentalitate şi de personalitate care există între tine şi ei, dar cum aţi reuşit să vă înţelegeţi până acum, în ciuda lor, veţi putea proceda la fel şi în continuare, dacă laşi de la tine într-o anumită măsură. Aşadar, încearcă să vezi dacă nu s-ar putea să renunţi la chestiuni şi să ajungeţi la o formă de compromis, care să vă convingă tuturor într-o mai mică sau mai mare măsură.

HOROSCOP 27 octombrie - Capricorn 

Încearcă să ai mai multă grijă care sunt informaţiile cărora le dai crezare astăzi. S-ar putea ca unele din ele să fie greşite, voluntar sau involuntar, iar ca urmare, există riscul să faci sau să spui lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Ar fi de dorit, aşadar, să mai aştepţi înainte să iei atitudine faţă de anumite situaţii, să nu te laşi prea mult influenţat(ă) de veştile cu care intri în contact astăzi. Îţi va fi mult mai bine dacă îţi iei un timp de gândire, să vezi cum evoluează unele lucruri.

HOROSCOP 27 octombrie - Vărsător 

Ar fi indicat să ai mai multă grijă astăzi la cheltuieli. Există riscul să mergi prea departe cu ele şi să treci peste bugetul pe care ţi l-ai propus pentru astăzi. Cel mai indicat ar fi să ai grijă la investiţiile pe care le faci pe termen lung, fie că este vorba de capital pe care îl direcţionezi către planurile de viitor ori proiecte de grup, fie că acorzi sau soliciţi împrumuturi. Poate că ar fi mai bine să vezi cum evoluează unele lucruri înainte să pui la bătaie sume pe care, în cazul cel mai rău, le poţi pierde.
 

HOROSCOP 27 octombrie - Peşti 

Trebuie să ai mare grijă astăzi cum gestionezi diferenţele de opinie şi personalitate între tine şi superiori. Există posibilitatea ca acestea să apară cândva pe parcursul zilei de astăzi şi să îţi afecteze destul de mult randamentul, dar şi reputaţia la locul de muncă, în cazul în care lucrurile merg prea departe. Poate că este indicat să ţii unele păreri pentru tine, să nu le împărtăşeşti nici măcar celor apropiaţi de la serviciu. În caz contrar, există riscul să iasă la iveală şi să ai destul de mult de pierdut de pe urma unor perspective care nu sunt foarte populare.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici