HOROSCOP 29 APRILIE 2020: O zi cu o atmosferă aparte. Zodiile care vor fi puse în faţa unor alegeri dificile

Luna din Rac formează un aspect armonios de trigon cu Neptun din Peşti, creând premisele unei dimineţi favorabile şi productive pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti).

3653 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 APRILIE 2020: O zi cu o atmosferă aparte. Zodiile care vor fi puse în faţa unor alegeri dificile

Sursa: Profimedia

Semnele Cardinale (Berbec, Balanţă, Capricorn), printre care se numără şi Racul, sunt puse însă în faţa unor alegeri dificile pe seară din cauza opoziţiilor formate de aceeaşi Lună cu Pluto şi Jupiter din Capricorn.

HOROSCOP 29 APRILIE BERBEC

Nu eşti într-o formă care lasă de dorit astăzi, dar nici nu te bucuri de cea mai bună dispoziţie de săptămâna aceasta. Eşti mai degrabă retras(ă), contemplativ(ă) şi cu siguranţă mai puţin energic(ă) decât de obicei. La serviciu însă, ţi se cere altceva, în sensul că atitudinea ta ar trebui să fie una proactivă şi încrezătoare pentru a face faţă cu brio tuturor provocărilor zilei. Aşadar, există posibilitatea să faci mai greu faţă treburilor de la birou, să te împarţi mai greu între ceea ce ai de făcut acasă şi responsabilităţile care îţi revin în plan profesional. Ai încredere-n tine.

HOROSCOP 29 APRILIE TAUR 

În această dimineaţă, ai motive să fii optimist(ă) cu privire la viitor. Eşti poate în discuţii cu privire la începerea unui proiect, primeşti veşti bune referitoare la unele iniţiative deja avute pe rol sau pur şi simplu te înveseleşte o conversaţie cu un prieten. Acest lucru nu înseamnă însă că nu se anunţă rost de disensiuni în a doua parte a zilei. Te contrezi cu cineva pe seama unui subiect de actualitate sau pe o temă de interes mare pe agenda voastră comună. În situaţii ca acestea, trebuie să laşi de la tine puţin, să te pui în papucii interlocutorului.

HOROSCOP 29 APRILIE GEMENI

În cazul tău, se întrevăd veşti bune în plan financiar. Eşti recompensat(ă) cu un bonus pentru o realizare la locul de muncă sau poate că eşti ofertat(ă) să te alături ori să te ocupi de un proiect, dacă eşti liber profesionist(ă) sau desfăşori activităţi extraprofesionale. Pe de altă parte însă, ar fi bine să nu faci cheltuieli prea mari astăzi. Ai putea fi tenat(ă) să bagi mâna în buzunar mai adânc decât de obicei, dar încearcă să nu cedezi ispitei. Cât de curând vor apărea plăţi pe care nu le poţi evita şi pentru care ai nevoie de capital important.

HOROSCOP 29 APRILIE RAC

Şi tu pari a fi într-o stare de spirit bună astăzi. Ai încredere că lucrurile se vor aşeza cumva în favoarea ta şi că eşti pe drumul cel bun. Poate chiar ţi-ai făcut un plan pentru următoarele zile, astfel încât să nu te aglomerezi cu treaba şi să mai scapi de o parte din stres. În orice caz, ai un mental puternic, iar indiferent de provocări, vei ieşi la liman fără prea mari probleme. În schimb, ar putea apărea unele discuţii în contradictoriu pe dup-amiază cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, clienţii şi colaboratorii. Ceva vă antagonizează puternic.

HOROSCOP 29 APRILIE LEU

Şi tu te numeri printre nativii(ele) care sunt ceva mai retraşi(se) astăzi. Pare că nu îţi prea doreşti să activezi în lumina reflectoarelor acasă ori la serviciu. Urmăreşti mai degrabă decât să joci un rol activ în evenimentele care au loc pe aceste două paliere. Ţine însă cont de faptul că o asemenea atitudine ţi-ar putea ştirbi din viteza de reacţie şi te face mai receptiv(ă) la stres, mai susceptibil(ă) la presiunea grupului. Nu este nimic rău în a fi introspectiv(ă), în a-ţi permite să reflectezi la ceea ce te preocupă emoţional acum, dar caută să îţi păstrezi echilibrul interior.

HOROSCOP 29 APRILIE FECIOARĂ

Această zi, dar mai ales dimineaţa ei, este una perfectă pentru a lega parteneriate, pentru a duce tratative în acest sens, dar şi pentru a consolida relaţii deja existente, de ordin profesional, de prietenie sau iubire. Toate bune şi frumoase până dup-amiază, atunci când ai putea fi tentat(ă) să faci presiuni pentru a-ţi atrage unele beneficii de pe urma acestor legături. Ori poate vrei să îţi impui un punct de vedere, un obiectiv, ceva cu care ceilalţi nu sunt de acord ori nu este în concordanţă cu scopurile voastre comune. Supune-ţi cauza dezbaterii, dar fără să iei personal eventualele critici.

HOROSCOP 29 APRILIE BALANŢĂ

Te aşteaptă o dimineaţă productivă, în care reuşeşti să duci la bun sfârşit mai multe sarcini decât ţi-ai propus poate la începutul zilei sau al săptămânii. Aşadar, dacă ai un program flexibil, glisează activităţile care cer concentrare maximă şi efort fizic susţinut către prima parte a acestei zile. Pe de altă parte, există posibilitatea ca astfel să uiţi ori să eviţi deliberat unele îndatoriri casnice, ceea ce ţi-ar putea atrage critici aspre din partea familiei. Încearcă să menţii cumva un echilibru, mai ales dacă nu te-ai prea implicat în plan casnic, iar la nivel profesional ai cam procrastinat perioada aceasta.

HOROSCOP 29 APRILIE SCORPION

Eşti într-o formă de milioane în această dimineaţă şi îi molipseşti pe toţi cei dragi cu zâmbetul şi efervescenţa ta. Iar dacă locuieşti singur(ă), îţi poţi ocupa dimineaţa ocupându-te de hobby-urile tale, indiferent că te joci pe calculator, pictezi sau grădinăreşti. Cu toate acestea, s-ar putea ca pe dup-amiază să se strice atmosfera, lucru care se datorează cel mai probabil unor principii şi viziuni pe care crezi că le contestă interlocutorii. Nu ţi-ar strica să te deschizi mai mult altor viziuni, să mizezi pe argumente în dezbateri mai degrabă decât pe un ton ridicat. În final ajungeţi la un compromis.

HOROSCOP 29 APRILIE SĂGETĂTOR

Aceasta este o zi bună pentru a discuta chestiuni financiare cu familia şi pentru a vă pune la cale bugetul de cumpărături, mai ales dacă aveţi obiceiul să vă aprovizionaţi în a doua parte a săptămânii. Trebuie să vă asiguraţi însă că aveţi bani puşi deoparte pentru plăţi neanticipate pe care nu le puteţi amâna pentru o dată ulterioară. Există posibilitatea să vă confruntaţi cu o astfel de situaţie chiar astăzi, deci luaţi în calcul asemenea scenarii. Iar dacă un membru al familiei se confruntă cu o factură neprevăzut de mare, de exemplu, oferă-i sprijin financiar dacă îţi permiţi asta.

HOROSCOP 29 APRILIE CAPRICORN

Comunici eficient astăzi pe toate planurile, de la colegi de muncă până la persoana iubită. În plus, conlucraţi cu la fel de mult spor, ceea ce vă ajută să scăpaţi uşor până şi de cele mai dificile sarcini profesionale. Dacă în prima parte a zilei ai programate negocieri, discuţii, pitch-uri sau şedinţe, fii sigur(ă) că se vor finaliza în avantajul tău. Cu toate acestea, pot exista situaţii şi persoane în raport de care nu te prea ajută abilităţile sociale potenţate de astăzi. Cu ele trebuie să procedezi altfel, să asculţi înainte să vorbeşti, să intuieşti momentul în care să intervii.

HOROSCOP 29 APRILIE VĂRSĂTOR

Dacă n-ai prea stat grozav cu banii în această perioadă, s-ar putea ca norocul să ţi se schimbe astăzi. Apar mici proiecte şi comisioane pe lângă serviciu ori ai posibilitatea de a face ore suplimentare pentru a te încadra pentru un plus la salariu. La început, ar putea părea destul de uşoare, că nu implică prea mult efort din partea ta, dar spre dup-amiază îţi dai seama că nu ai judecat prea bine lucrurile. Nu renunţa totuşi; în vremuri ca acestea, orice sumă în plus la buget contează şi până la urmă, nu este vorba de ceva care te depăşeşte.

HOROSCOP 29 APRILIE PEŞTI

Pari a fi astăzi mai sensibil(ă) decât de obicei. Dai dovadă de empatie în orice situaţie, iar acest lucru te face să absorbi cu uşurinţă energiile din jur, chiar şi pe cele care nu îţi fac bine. Nici nu este de mirare aşadar că se creează un conflict interior între dorinţele şi precoupările personale, respectiv latura ta altruistă, mereu preocupată de nevoile celorlalţi şi de idealurile pe care le împărtăşeşti cu grupul tău de apropiaţi. Trebuie să înţelegi că nu este rău să fii individualist(ă) uneori, să te pui pe tine pe primul plan. În caz contrar, vei acumula frustrări.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici