HOROSCOP 29 august 2021. Transformări care schimbă vieţile zodiilor. Cine are parte de ghinion?

Luna din Taur, Mercur din Fecioară şi Pluto retrograd din Capricorn realizează azi o Mare Piramidă de Pământ, care aduce transformări importante şi fericite în vieţile nativilor zodiilor implicate în această configuraţie astrală complexă. Pe de altă parte, însă, Luna mai aderă şi la un careu tensionat cu Jupiter retrograd din Vărsător, semn că Taurii, Leii, Scorpionii şi Vărsătorii ar putea avea parte şi de unele dezamăgiri.

20602 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 august 2021. Transformări care schimbă vieţile zodiilor. Cine are parte de ghinion?

HOROSCOP 29 august 2021

HOROSCOP 29 august 2021 - Berbec

S-ar putea să te numeri astăzi printre norocoşii(oasele) care se intersectează cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor, dar în acelaşi timp, există riscul să apară şi unele cheltuieli neanunţate. Cel mai probabil, au legătură cu faptul că ai plătit un avans pentru tine şi unii prieteni, iar activitatea nu se mai ţine ori cei din grup au alte lucruri urgente de care trebuie să se ocupe astăzi. Nu-ţi face griji, suma se va restitui.

HOROSCOP 29 august 2021 - Taur  

Eşti într-o stare de spirit foarte bună astăzi, dar s-ar putea să existe unele lucruri care îţi întristează ziua. În cazul anumitor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de faptul că nu îşi doresc prea multă atenţie ori poate că se ajunge la un conflict cu o persoană de sex feminin din familie. În alte situaţii, poate fi de vină faptul că trebuie să mergi la serviciu, de urgenţă, pentru a rezolva o problemă complexă.

HOROSCOP 29 august 2021 - Gemeni

Nu eşti într-o dispoziţie prea bună astăzi, dar încerci să priveşti partea bună a lucrurilor, să te concentrezi pe lucrurile care merg bine în viaţa ta. La prâns, s-ar putea să o iei niţel pe o pantă descendentă, dar îţi dai seama la timp şi te redresezi. Sfatul astrelor pentru tine astăzi este acela de a evita mediile şi persoanele care nu îţi fac bine, care îţi iau şi mai mult din energia deja redusă.

HOROSCOP 29 august 2021 - Rac  

La suprafaţă, totul pare să meargă bine, atât pe plan social, cât şi la nivel sentimental, dar s-ar putea ca lucrurile să nu stea chiar aşa. Există unele lucruri care te fac să te gândeşti dacă nu cumva există probleme care riscă să scape de sub control şi să afecteze aceste relaţii. Încearcă să porţi un dialog deschis cu persoana iubită şi/ sau cu prietenii şi să vezi dacă există într-adevăr motive reale de griji.

HOROSCOP 29 august 2021 - Leu

Dacă lucrezi astăzi, partenerul s-ar putea să nu reacţioneze prea bine, cu toate că ştie că acest program îţi aduce un plus la salariu. Sau poate că situaţia stă invers, în sensul în care tu eşti cel(a) care vine cu reproşuri atunci când cazi pe locul al doilea, după carieră, în lista de priorităţi a partenerului. Oricare este situaţia, e clar că trebuie să discutaţi despre acest aspect, astfel încât să nu mai existe probleme.

HOROSCOP 29 august 2021 - Fecioară  

Totul merge bine astăzi, până te sună unul dintre superiori să mergi de urgenţă la serviciu sau să-ţi deschizi laptopul şi să te ocupi cât mai repede posibil de o chestiune profesională. După ce termini treaba, dispoziţia ta revine uşor la normal. Pe de altă parte, însă, trebuie să trasezi unele limite cu superiorii în ceea ce priveşte munca, mai ales dacă programul tău nu presupune să lucrezi la final de săptămână, duminica mai ales.

HOROSCOP 29 august 2021 - Balanţă  

Eşti într-o stare emoţională destul de fragilă astăzi, iar lucrurile care îţi plac s-ar putea să nu îţi facă bine. Sau poate că simţi că trebuie să iei unele decizii care te vor durea la început, dar sunt ceea ce ai nevoie pe termen lung. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să faci ceva şi nu poţi lăsa lucrurile să evolueze ca până acum. Beneficiile s-ar putea să se vadă însă mai târziu.

HOROSCOP 29 august 2021 - Scorpion  

Comunici bine astăzi cu cei dragi, dar şi cu alte persoane cu care iei contactul pe parcursul acestei zile. Pe de altă parte, însă, există unele subiecte de discuţie care se abordează mai greu în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu apropiaţii. Ar putea fi vorba de chestiuni domestice, casnice sau locative care scot în evidenţă diferenţe de viziune şi mentalitate care sunt greu de armoniozat, mai ales atunci când atmosfera este tensionată.

HOROSCOP 29 august 2021 - Săgetător

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea ca lucrurile să meargă bine, să dai dovadă de un randament ridicat şi să dea roade abordările pe care le aplici. Problemele s-ar putea să apară însă atunci când trebuie să colaborezi cu colegii de muncă. Există mult prea multe diferenţe între voi pentru a putea trece peste ele fără o discuţie transparentă, în care îţi spui oful în raport cu ei. Altfel, există riscul de conflict.

HOROSCOP 29 august 2021 - Capricorn

Te numeri printre nativii(ele) care se bucură de o stare de spirit bună astăzi, numai că s-ar putea să exagerezi cu cheltuielile într-un anumit moment, ceea ce riscă să îţi afecteze şi buna dispoziţie. În primă fază, achiziţia îţi conferă un sentiment de satisfacţie, dar când te gândeşti la alte angajamente care implică plăţi, este de înţeles dacă nu te mai bucuri atât de mult de ceea ce ţi-ai cumpărat astăzi, ocolind lista de cumpărături.

HOROSCOP 29 august 2021 - Vărsător

Eşti mai sensibil(ă) decât de obicei astăzi, iar acest lucru se face simţit mai ales atunci când discuţi cu familia. De regulă, încerci să nut e simţi lezat(ă) de incompatibilităţi de viziune sau comportament care există între voi, dar în anumite situaţii, s-ar putea să îţi fie greu să le treci cu vederea. O astfel de conjunctură ar putea apărea astăzi, deci caută să ocoleşti subiectele sensibile, care pot constitui o sursă de conflicte aprinse.

HOROSCOP 29 august 2021 - Peşti

Interacţiunile cu cei din jur îţi aduc astăzi multă bună dispoziţie şi chiar unele veşti bune care te privesc pe tine sau unele evenimente fericite din viaţa celor dragi. Pe de altă parte, s-ar putea să apară şi zvonuri care te alarmează sau unele bârfe care îţi schimbă părerea despre anumite persoane din preajma ta. Ai grijă însă, căci s-ar putea ca acestea să nu fie adevărate, aşa că cere lămuriri şi consultă alte surse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici