HOROSCOP 29 decembrie 2021. Jupiter revine în Peşti. Oportunităţi de bani şi relaţii pentru trei zodii

În 14 mai 2021, Jupiter a intrat din Vărsător în Peşti şi a rămas acolo până în 20 iunie, când a început să retrogradeze, revenind în semnul anterior în 28 iulie. Astăzi, Jupiter revine în Peşti, pe care intenţionează să îl tranziteze până pe 11 mai 2022, când poposeşte în Berbec. Toate zodiile îi vor simţi din plin influenţa transformatoare, dar oportunităţile cele mai mari vin în cazul zodiilor de Apă (Rac, Scorpion, Peşti).

7274 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 decembrie 2021. Jupiter revine în Peşti. Oportunităţi de bani şi relaţii pentru trei zodii

HOROSCOP 29 decembrie 2021 - Berbec 

Jupiter revine astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ar trebui să te concentrezi din nou, în lunile care urmează, pe construirea unui moral mai puternic. Acest lucru înseamnă că va trebui să procesezi acele episoade neplăcute care te urmăresc din trecut şi până acum, cu scopul de a descoperi care au fost lecţiile lor pentru tine şi pentru a pregăti terenul pentru nişte experienţe mai sănătoase în viitor. De asemenea, este o oportunitate bună pentru nativii(ele) care vor să pună capăt unor legături de codependenţă care le ţin în loc de ceva timp încoace.

HOROSCOP 29 decembrie 2021 - Taur 

Jupiter se întoarce azi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, semn că trebuie să îţi îndrepţi din nou atenţia asupra anturajului pe care îl ai şi asupra proiectelor tale, în derulare sau pe care urmează să le implementezi. Din luna mai a acestui an şi până în iulie, au apărut semnale că trebuie să schimbi ceva pe ambele planuri, iar dacă nu le-ai observat, ele se vor întoarce în lunile următoare cu scopul de a-ţi deschide noi orizonturi, de a-ţi face cunoştinţă cu persoane care te inspiră şi cu iniţiative de mare perspectivă.

HOROSCOP 29 decembrie 2021 - Gemeni 

Jupiter revine astăzi în casa carierei din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că una din priorităţile tale principale în lunile următoare este sfera profesională. În lunile de vară ale acestui an, se prea poate să te fi poziţionat pe o traiectorie ascendentă pe acest plan, dar din motive care nu au ţinut doar de tine, este posibil să fi stagnat în evoluţie ori poate chiar ai făcut câţiva paşi înapoi. În orice caz, acum te concentrezi din nou pe acest domeniu, urmând ca, în primăvară, să ai parte de un succes pe care îl aşteptati de foarte multă vreme.

HOROSCOP 29 decembrie 2021 - Rac

 Jupiter se întoarce azi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunilor cu instituţiile statului. Dacă în lunile de vară ale acestui an ai cochetat cu ideea unui concediu într-o destinaţie exotică sau cu cea a unor cursuri ori dacă te-ai lansat într-un proces birocratic pe care nu le-ai finalizat, s-ar putea să ai şansa de a reveni la aceste planuri până în luna mai a anului următor. Oricare ar fi ele, este cert că te vor învăţa unele lucruri importante despre tine şi potenţialul tău şi despre cum l-ai putea atinge mai repede în viitorul apropiat.

HOROSCOP 29 decembrie 2021 - Leu  

Jupiter revine astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta solară, ceea ce arată că, în lunile care urmează, ai şansa de a relua lucrul la relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi în privinţa modului în care vă gestionaţi şi înmulţiţi resursele pe care le aveţi împreună. Se prea poate să fi făcut progrese importante în acest sens în lunile de vară ale anului acesta, dar mai este mult de muncă, mai ales că trebuie să lucraţi şi la echilibrul raportului de forţe cu care veniţi în relaţia pe care o formaţi.

HOROSCOP 29 decembrie 2021 - Fecioară 

Jupiter se întoarce azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, semn că atenţia ta se îndreaptă din nou în direcţia relaţiei cu partenerul de viaţă şi/ sau cu persoanele cu care derulezi activităţi profesionale. Se prea poate să vă fi apropiat destul de mult în sezonuld e vară al anului care tocmai stă să se încheie, dar au mai rămas aspecte la care timpul şi celelalte priorităţi nu v-au permis să lucraţi, aspecte pe care vă puteţi concentra în lunile care urmează. Pentru unii(ele) nativi(e) single, lunile acestea pot aduce o cerere în căsătorie de la partenerul de viaţă.

HOROSCOP 29 decembrie 2021 - Balanţă 

Jupiter revine astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că ţi se recomandă să te concentrezi din nou pe abordările tale la serviciu, dar şi pe stilul tău de viaţă şi alimentaţie. Este posibil ca, în lunile de vară, să fi făcut unele schimbări importante pe aceste planuri, de care nu te-ai prea ţinut mai încolo. Acum este momentul ideal să le aduci înapoi, mai ales că dacă te ţii de ele până în luna mai a anului 2022, vei vedea unele schimbări extrem de benefice la locul de muncă şi la sănătate.

HOROSCOP 29 decembrie 2021 - Scorpion 

Jupiter se întoarce azi în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, ceea ce denotă faptul că partenerul de viaţă şi/ sau cei mici urcă în lista ta de priorităţi din următoarele luni. În raport cu ei, se prea poate să fi făcut unele progrese importante în lunile de vară, dar există posibilitatea să fi revenit la unele comportamente care nu vă fac bine ca relaţie. În cazul unor nativi(e), acest tranzit poate presupune reluarea relaţiei cu o persoană cu care au avut o idilă scurtă cândva în lunile de vară ale anului care stă să se încheie.

HOROSCOP 29 decembrie 2021 - Săgetător  

Jupiter revine astăzi în casa familiei din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că familia figurează mai sus în lista de priorităţi din perioada care urmează. Dacă ai avut parte de o perioadă bună ca relaţionare cu cei dragi în lunile de vară, dar lucrurile s-au degradat după aceea, acum ai şansa de a face schimbări permanente de atitudine faţă de ei. Pe lângă progresele stabile care vor apărea în relaţie cu ei, vei observa o îmbunătăţire şi din partea lor, care te va ajuta să depui şi mai multe eforturi în această direcţie. Unii(ele) nativi(e) îşi achiziţionează o casă.

HOROSCOP 29 decembrie 2021 - Capricorn 

Jupiter se întoarce azi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că vei comunica extrem de bine cu cei din jurul tău. Ai avut parte de nişte experienţe pozitive pe acest plan în lunile de vară, dar este posibil ca întrevederile de atunci să nu fi dus la nimic concret sau să fi avut prea puţine rezultate. În lunile care urmează, vei relua o parte din aceste discuţii, care vor da nişte rezultate peste aşteptări. Tot ceea ce trebuie să faci este să îţi asculţi intuiţia cu privire la modul în care trebuie să abordezi unii interlocutori.

HOROSCOP 29 decembrie 2021 - Vărsător 

Jupiter revine astăzi în casa banilor din horoscopul tău solar, ceea ce denotă că, în lunile care urmează, s-ar putea să te întâlneşti cu mai multe oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin investiţii. Este posibil să mai fi avut o astfel de perioadă în lunile de vară ale lui 2021, dar de atunci, se prea poate ca astfel de şanse să fi lipsit aproape în totalitate. Acum este momentul să îţi consolidezi serios bugetul, dar şi să faci unele achiziţii sau infuzii de capital care te pot ajuta foarte mult pe termen mai lung.
 

HOROSCOP 29 decembrie 2021 - Peşti 

Jupiter se întoarce azi în semnul naşterii tale, ceea ce arată că te simţi mai încrezător(oare) în forţele proprii şi în ce ai de oferit la locul de muncă, în familie, dar şi în dragoste. În lunile de vară, ai început un proces de devenire pe care ai şansa de a-l continua acum, iar progresele pe care le poţi face începând de azi către adevăratul tău potenţial s-ar putea să te surprindă până şi pe tine. Nici chiar tu nu eşti conştient(ă) de cât de multe lucruri ai de oferit pe toate planurile dacă eşti suficient de sigur(ă) pe tine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici