HOROSCOP 29 iunie: Lună Nouă în Rac. Începuturi care dau emoţii şi ne fac să ne simţim vulnerabili

Săptămâna continuă cu o Lună Nouă în semnul Racului, semn că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) au parte azi de un nou început.

24553 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 iunie: Lună Nouă în Rac. Începuturi care dau emoţii şi ne fac să ne simţim vulnerabili

HOROSCOP 29 iunie - Berbec

Luna Nouă de astăzi ocupă casa familiei din horoscopul tău general, prilej numai bun să petreci în restul săptămânii mai mult timp cu membrii familiei, mai ales ai celei de origine. În cazul în care acest lucru nu este posibil, încearcă să vezi dacă îi poţi ajuta cu ceva, dacă poţi să le telefonezi mai des. De asemenea, este un moment bun din săptămână în care să te apleci mai abitir asupra treburilor gospodăreşti, în care să te ocupi de proiecte casnice pe care le-ai amânat. În felul acesta, îţi atragi recunoştinţa celor dragi şi le faci o mare bucurie.

HOROSCOP 29 iunie - Taur

Luna Nouă de azi se formează în casa comunicării din horoscopul tău solar, fapt pentru care se pune accentul astăzi şi în zilele care urmează pe modul în care te raportezi la interlocutori. Secretul în această perioadă este acela de a citi printre rânduri, de a fi mai atent(ă) decât de obicei la gesturile lor şi la emoţiile pe care le transmit atunci când îţi vorbesc. În felul acesta, vei intui cu succes ce anume îşi doresc şi au nevoie de la tine, fapt care te poate ajuta să te poziţionezi eficient faţă de ei. Astfel, stabileşti legături de durată.

HOROSCOP 29 iunie - Gemeni

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa banilor, astfel că în zilele următoare s-ar putea să te intersectezi cu mai multe oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care ai reuşit să le faci în ultima perioadă. În unele cazuri, acestea ar putea veni prin intermediul unor proiecte adiţionale la locul de muncă sau în domeniul principal de activitate al acestor nativi(e), iar în altele, prin activităţi extraprofesionale cu care nativii(ele) acestui semn cochetează doar din când în când. În orice caz, cert este că reuşeşti să umpli nişte goluri considerabile rămase în buget.

HOROSCOP 29 iunie - Rac

Luna Nouă de azi ocupă semnul naşterii tale, fapt pentru care te bucuri de un influx de energie şi bună dispoziţie în zilele care urmează. Nu te aştepta să fie ceva sesizabil din prima, ci mai degrabă gradual. Mai vizibil este faptul că atragi atenţia la locul de muncă şi/ sau în viaţa personală fără să faci ceva ieşit din comun sau cu tentă negativă. Oamenii se simt pur şi simplu atraşi de tine ca un magnet, lucru pe care îl poţi folosi în favoarea ta dacă îţi joci cărţile bine. Aşadar, iată o oportunitate să dai dovadă de autenticitate.

HOROSCOP 29 iunie - Leu

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa subconştientului din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să fii adesea distras(ă) de tot felul de gânduri în zilele care urmează. Mai exact, s-ar putea să te trezeşti raportându-te la trecut în momente în care ar trebui să te concentrezi pe viitor sau poate că faci comparaţii nu tocmai potrivite între prezent şi ceea ce a fost la un moment dat într-un sector al vieţii tale. Pe de altă parte, te bucuri de o intuiţie pronunţată, iar acest lucru te-ar putea ajuta să te fereşti de unele situaţii mai neplăcute.

HOROSCOP 29 iunie - Fecioară

Luna Nouă de azi se formează în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta solară, semn că ai toate motivele din lume să priveşti înainte cu optimism. Apar oportunităţi de a transforma un vis în realitate, de a pune bazele unui proiect cu persoane care au aceleaşi idealuri şi viziuni ca tine. În alte cazuri, acest eveniment astral poate anunţa faptul că vei cunoaşte curând persoane noi, care se vor alătura destul de repede anturajului tău consacrat. Simţi că poţi avea încredere în ele, că te poţi destăinui în legătură cu unele subiecte de ordin personal.

HOROSCOP 29 iunie - Balanţă

Luna Nouă de astăzi ocupă casa carierei din horoscopul tău general, astfel că se deschide o perioadă nouă pe plan profesional pentru tine. În cel mai fericit caz, ar putea fi vorba e o promovare şi/ sau de o mărire de salariu. În altele, poate că te întâlneşti cu oportunitatea de a lega o relaţie mai apropiată cu unul dintre superiori sau cu o persoană extrem de importantă din domeniul tău principal de activitate. Oricare ar fi situaţia, cert este că reuşeşti să atragi atenţie pozitivă de partea ta, lucru care pune bazele câtorva zile propice să te remarci profesional.

HOROSCOP 29 iunie - Scorpion

Luna Nouă de azi se perfectează în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Cu alte cuvinte, poate anunţa debutul concediului din această vară sau a unei deplasări în interes profesional. De asemenea, este o perioadă bună în care să te pregăteşti pentru un examen sau o restanţă. În cazul în care trebuie să rezolvi o problemă birocratică, este un bun început pentru a cerceta cum poţi remedia cu succes această chestiune. În plus, vezi anumite chestiuni de viaţă prin intermediul unei perspective noi, complet diferită în comparaţie cu cea avută până de curând.

HOROSCOP 29 iunie - Săgetător

Luna Nouă de astăzi se formează în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, astfel că pot apărea în aceste zile discuţii cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi în legătură cu o nouă investiţie. Ar putea fi vorba de un proiect comun sau de o activitate pe care vrei să o derulezi pe cont propriu, dar prin intermediul unor fonduri comune sau al unui ajutor din partea lor. În cazul în care a apărut de curând un dezechilibru la nivelul raportului de forţe între voi, lucrurile dau semne că intră în normalitate acum.

HOROSCOP 29 iunie - Capricorn

Luna Nouă de azi ocupă casa parteneriatelor din astrograma ta generală, motiv pentru care se dechide o etapă nouă în relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Ai şansa de a remedia lucrurile care nu au mers tocmai bine în ultima perioadă, de a introduce noi obiceiuri sănătoase în ceea ce priveşte modul în care te raportezi la persoanele sau persoana cu care convieţuieşti şi/ sau lucrezi. Aşadar, ai şansa de a remedia multe probleme în perioada care urmează, de a te asigura că lucrurile evoluează bine atât pe plan profesional, cât şi-n viaţa personală.

HOROSCOP 29 iunie - Vărsător

Luna Nouă de astăzi se formează în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta solară, prilej bun de a face schimbări pozitive în ceea ce priveşte stilul tău de viaţă şi alimentaţie. Aşadar, dacă nu ai avut prea multă energie în ultima perioadă sau randamentul tău a lăsat de dorit, acum este momentul să te concentrezi mai mult pe starea ta generală de bine, să încerci metode noi de a-ţi eficientiza exerciţiul muncii. Trebuie să existe un echilibru între muncă şi odihnă, să nu tragi de tine mai mult decât este cazul. Rezervă astfel de eforturi pentru cazuri excepţionale.

HOROSCOP 29 iunie - Peşti

Luna Nouă de azi se perfectează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, motiv pentru care ar fi indicat să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici în următoarele zile. În cazul în care eşti single, dar îţi place cineva special, s-ar putea să apară oportunităţi de a vă apropia în perioada care urmează. În alte situaţii, acest eveniment astral ar putea vorbi despre extinderea unei familii, despre nişte eforturi întreprinse în acest sens care încep să dea roade. Se dechid noi capitole de viaţă frumoase în raport cu cei dragi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici