HOROSCOP 29 MAI 2020. Armonie astrală. Configuraţiile cosmice creează ocazii de neratat pentru zodii

Luna ajunge azi în Fecioară, de unde îi traseză un aspect armonios de sextil lui Mercur, proaspăt intrat în Rac. Deşi minoră, această configuraţie cosmică creează oportunităţi pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) şi de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti). Cele mai multe apar atunci când nativii acestor semne interacţionează unii cu ceilalţi.

23319 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 MAI 2020. Armonie astrală. Configuraţiile cosmice creează ocazii de neratat pentru zodii

Sursa FOTO: Profimedia

HOROSCOP 29 MAI 2020 BERBEC

Aceasta este o zi potrivită pentru a te ocupa de proiecte gospodăreşti. Cât priveşte sectorul profesional, astrele nu sunt prea darnice cu informaţiile, dar ne transmit că Berbecii care lucrează de acasă vor reuşi să îşi ducă la bun sfârşit activităţile programate pe astăzi şi cele care au rămas restante de zilele trecute. Pe de altă parte, sprijină toţi nativii acestei zodii să îşi finalizeze treburile casnice şi să îşi organizeze eficient sarcinile împreună cu cei din familie. În felul acesta, vă veţi putea bucura de sfârşitul de săptămână fără să mai duceţi grija curăţeniei pe care aţi tot amânat-o.

HOROSCOP 29 MAI 2020 TAUR

Nici în cazul tău astrele nu oferă predicţii suficiente despre cum îţi va merge la serviciu, dar în raport cu persoana iubită şi/ sau copiii, totul pare să decurgă cum nu se putea mai bine. Comunicaţi fără probleme, iar la această atmosferă armonioasă îşi aduc un aport considerabil preocupările comune, care ajută la depăşirea unor diferenţe de viziune de altfel greu de conciliat. Ştiţi cu toţii că dacă vă ocupaţi în timp util de activităţile de rutină, deloc plăcute, veţi avea timpul necesar pe care să îl dedicaţi obiceiurile de familie sau pasiunilor pe care le aveţi pe plan individual.

HOROSCOP 29 MAI 2020 GEMENI

Şi pentru tine familia şi casa ocupă azi un loc fruntaş în lista de priorităţi. Astrele recomandă azi investiţiile mici şi mari în acoperirea unor nevoi comune sau pentru a vă îmbunătăţi nivelul de trai. Acest lucru înseamnă că poate îţi ajuţi o rudă apropiată cu unele comisioane sau un mic împrumut ori cumperi ceva pentru casă sau demarezi nişte lucrări mai ample de construcţie/ amenajare/ redecorare. În orice caz, cert este că ştii să reperezi cele mai avantajoase oferte, astfel încât bugetul tău să nu sufere mult din pricina acestor cheltuieli. Iar de beneficii te vei bucura mult timp.

HOROSCOP 29 MAI 2020 RAC

Astrele îţi potenţează abilităţile de comunicare, prilej numai bun să desfăşori astăzi negocieri, să intervii în şedinţe sau să porţi unele discuţii importante care altfel riscau să nu se termine în avantajul tău. Tot azi ai putea să îţi programezi o serie de drumuri de colo-colo prin oraş sau pe lângă, mai ales dacă ai de rezolvat tot felul de treburi care nu suferă amânare. În plus, unii(le) nativi(e) ai(le) semnului ar putea primi o veste bună într-o conversaţie telefonică, un mesaj sau un e-mail. Nu te entuziasma prea tare, ci mai aşteaptă puţin până primeşti şi alte asemenea confirmări.

HOROSCOP 29 MAI 2020 LEU

Pentru tine, se anunţă veşti bune în plan financiar. Mai exact, este vorba de unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor care te iau prin surprindere. Ori poate reuşeşti să amâni sau să acoperi unele plăţi pe care altfel le-ai fi achitat destul de greu. În orice caz, cert este că sectorul financiar nu este unul care îţi dă motive de nelinişte, cu toate că norocul apare când vrea el şi mai puţin când îl atragi tu. Aşadar, nu îţi face griji pentru că lucrurile se vor aşeza într-un fel sau altul în favoarea ta.

HOROSCOP 29 MAI 2020 FECIOARĂ

Ziua are premise favorabile pentru tine din mai multe puncte de vedere. Pe de-o parte, s-ar putea să faci progrese notabile în raport cu unele proiecte sau relaţii cu potenţial lucrativ mare. Pe de altă parte, se reiau planuri rămase suspendate în aer, dar ele implică poate nişte ajustări destul de semnificate. În orice caz, cert e că ai toate motivele să fii pozitiv(ă) şi să priveşti optimist(ă) către viitor. Lucrurile reintră încetul cu încetul pe făgaşul normal, se reîncheagă legături abandonate, se revizitează iniţiative vechi şi se pun bazele altora noi. Eşti într-un punct bun al vieţii tale acum.

HOROSCOP 29 MAI 2020 BALANŢĂ

Tu simţi astăzi susţinere în tot ceea ce îţi propui să realizezi la serviciu. Sprijinul poate veni de la cineva care îşi doreşte să rămână anonim, dar fii sigur(ă) că este vorba despre un important factor de decizie din compania şi/ sau domeniul în care activezi. Sau poate doar îţi surâd astrele şi ajutorul este de la providenţă, care îţi scoate în cale momentele şi contextele cele mai potrivite pentru a străluci pe planul muncii. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu trebuie să ratezi aceste oportunităţi de a le arăta tuturor de ce anume eşi în stare profesional.

HOROSCOP 29 MAI 2020 SCORPION

Şi în cazul tău viitorul arată bine. Unor nativi(e) li se clarifică unele chestiuni brocratice şi îşi permit astfel să demareze ori să reia anumite proiecte, în timp ce alţii(tele) primesc informaţii clare referitoare la o călătorie amânată sau la condiţiile de susţinere a unor examene importante. Uşor-uşor, se reintră într-o oarecare normalitate: recuperezi progresul în cazul anumitor relaţii profesionale şi faci paşi mici dar siguri în direcţia planurilor tale pe termen lung. Toate aceste veşti bune ar trebui să te motiveze şi mai tare să continui sau chiar să accelerezi puţin ritmul în direcţia obiectivelor tale cele mai importante.

HOROSCOP 29 MAI 2020 SĂGETĂTOR

La serviciu, dar şi în relaţiile cu cei cu care derulezi activităţi profesionale, te bucuri de echilibru în raportul de forţe astăzi. Acest lucru vă permite să lucraţi eficient împreună şi să depăşiţi mai uşor eventualele obstacole. În fond, nu mai pierdeţi vremea inutil încercând să vă impuneţi autoritatea într-un sector în care v-ar ajuta mai mult să vă comportaţi ca o echipă. De asemenea, îţi va fi mai uşor să tranşezi chestiuni problematice de ordin financiare, care implică o serie de compromisuri atât din partea ta, cât şi în tabăra cealaltă, a clienţilor, colaboratorilor şi a partenerilor de afaceri.

HOROSCOP 29 MAI 2020 CAPRICORN

Şi în ceea ce te priveşte astrele anunţă o zi cu bună înţelegere în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, clienţii şi colaboratorii. În contexte care ar fi adus la suprafaţă diferenţe importante de viziune între voi, astăzi găsiţi punţi de comunicare şi oportunităţi de a face compromisuri sănătoase. Găseşti mai uşor căi de a armoniza viziunile care par, la început, să nu se intersecteze, iar acest lucru ar trebui să te încurajeze să ataci subiecte care altfel ar fi putut cauza un conflict destul de mare. Cuplurile întemeiate sau oficializate azi vor avea parte de noroc.

HOROSCOP 29 MAI 2020 VĂRSĂTOR

Cu toate că este vineri, nivelul tău de energie este încă la cote destul de ridicate. Astfel, nu îţi va fi dificil să te mobilizezi, să îţi găseşti motivaţia pentru sarcini care, în caz contrar, le-ai fi lăsat cel mai probabil pe săptămâna viitoare. Dar cu toate acestea, rezervă-ţi astăzi şi un timp pentru odihnă sau măcar destindere. Ai acumulat mult stres în zilele care au trecut şi nu îţi permiţi să clachezi tocmai acum în ajun de weekend. Până la urmă, nu e nicio tragedie dacă laşi unele lucruri pe săptămâna viitoare, când vei avea parte de forţe proaspete.

HOROSCOP 29 MAI 2020 PEŞTI

Din punct de vedere profesional, ziua aceasta nu se deosebeşte prea mult de celelalte zile de vineri. În plan sentimental pe de altă parte, lucrurile stau ceva mai bine. Relaxarea măsurilor îţi permite să diversifici programul avut cu partenerul şi/ sau copiii, să vă bucuraţi de activităţi pe care nu vi le-aţi fi permis în contextul anterior. Caută aşadar să profiţi de acest lucru la maximum şi să ieşiţi undeva frumos. Evită aglomeraţia şi optează pentru o plimbare în natură sau chiar pe malul mării, dacă locuieşti undeva pe aproape. Vă va prinde bine tuturor o asemenea escapadă de weekend.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici