HOROSCOP 29 mai. Veşti bune pentru zodii. Nu se aşteptau la aşa ceva

Mercur şi Venus aderă azi la o conjuncţie în semnul Gemenilor, ceea ce face ca zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) să primească nişte veşti care le surprind.

11928 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 mai. Veşti bune pentru zodii. Nu se aşteptau la aşa ceva

Horoscop, 29 mai 2021

HOROSCOP 29 mai - Berbec

Mercur realizează azi cu Venus o conjuncţie în casa comunicării, semn că felul în care interacţionezi cu ceilalţi este unul care îţi aduce multă popularitate şi chiar beneficii practice. Aşadar, se anunţă o zi numai bună pentru ieşiri cu prietenii şi revederi cu rudele apropiate sau cu persoane pe care le cunoşti de multă vreme. Te vei simţi absolut revigorat(ă) după discuţiile cu ceilalţi şi după ideile şi sfaturile pe care aceştia ţi le dau.

HOROSCOP 29 mai - Taur  

Mercur face cu Venus astăzi o conjuncţie în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce constituie o veste bună pentru nativii(ele) acestui semn care derulează activităţi extraprofesionale la final de săptămână. S-ar putea ca aceste treburi din afara programului de la serviciu să vină la pachet cu nişte oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul unor investiţii care se vor face peste puţin timp.

HOROSCOP 29 mai - Gemeni

Mercur şi Venus îşi dau mâna astăzi în chiar semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că vei ieşi cu uşurinţă în evidenţă în toate mediile pe care le frecventezi astăzi. Conjuncţia celor doi aştri te face încrezător(oare) în forţele proprii şi pregătit(ă) să faci faţă oricărei provocări, la nivel social mai ales. S-ar putea ca astăzi să pui bazele unor relaţii de mare perspectivă, care îţi pot aduce multe beneficii în viitorul destul de apropiat.

HOROSCOP 29 mai - Rac  

Mercur realizează azi cu Venus o conjuncţie în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce poate face să apară în peisaj persoane din trecutul amoros al unor nativi(e) născuţi(te) în acest semn. Sau poate că un prieten cu care nu ai prea menţinut un contact stabil te caută. În orice caz, trebuie să te gândeşti bine dacă este tocmai înţelept să îi primeşti din nou în viaţa ta, dacă vina distanţării n-o porţi tu.

HOROSCOP 29 mai - Leu

Mercur se întâlneşte azi cu Venus în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că ai putea întâlni astăzi persoane sau situaţii care te ajută să faci progrese în cadrul iniţiativelor tale pe termen lung. Poate fi vorba de o idee care vine ca o soluţie la o problemă cu care te confrunţi sau chiar un mic ajutor material pentru a traversa o situaţie mai grea.

HOROSCOP 29 mai - Fecioară 

Cu Mercur şi Venus în casa carierei din horoscopul tău general, se întrevede o zi foarte bună în plan profesional, în care superiorii îţi observă eforturile şi au loc progrese în relaţia ta cu ei. poate că părerile tale au o altă greutate în raport cu şefii sau sarcinile pe care le primeşti reflectă părerea foarte bună pe care o au despre tine. Te-ai înfipt foarte bine pe drumul către succes, deci păstrează standardele sus.

HOROSCOP 29 mai - Balanţă 

Mercur şi Venus intră azi în casa filozofiei de viaţă şi a călătoriilor, ceea ce este semn bun pentru nativii(ele) acestui semn care sunt implicaţi(te) în relaţii la distanţă. În cazul altora, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de un sfat preţios primit din partea unei persoane mai trecute din viaţă şi/ sau care îţi este rudă îndepărtată. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), revelaţiile ar putea veni prin nişte evenimente de viaţă.

HOROSCOP 29 mai - Scorpion 

Mercur şi Venus îşi dau mâna în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, semn că tu şi partenerul de viaţă şi/ sau colegii de muncă aveţi idei similare despre ceea ce ar trebui făcut cu fondurile pe care le deţineţi în comun sau pe care le-aţi câştigat împreună. Tot întâlnirea acestor aştri ar putea readuce echilibrul în raportul de forţe cu aceste persoane, dacă au existat probleme în acest sens de curând.

HOROSCOP 29 mai - Săgetător

Mercur şi Venus realizează azi o conjuncţie în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, semn că te înţelegi bine astăzi cu partenerul de viaţă, dar şi cu colegii de muncă, în cazul în care eşti la serviciu astăzi. Este o zi bună pentru întâlniri de afaceri, dar şi pentru ieşiri romantice în doi. Poţi vorbi elocvent despre ceea ce simţi şi care sunt opiniile tale, iar cei de lângă tine îţi vor înţelege bine poziţia.

HOROSCOP 29 mai - Capricorn

Mercur şi Venus realizează o conjuncţie astăzi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar. Pentru unii(ele) nativi(e), acest lucru ar putea însemna că se înţeleg mai bine cu colegii de serviciu, că trec peste diferenţe în numele proiectelor comune. Dacă mergi la terapie pentru a trece cu bine peste evenimente, s-ar putea ca astăzi să vezi progrese importante. În cazul în care vrei o a doua părerei, găseşti specialistul cel mai potrivit.

HOROSCOP 29 mai - Vărsător

Mercur şi Venus fac azi o conjuncţie în casa copiilor şi a iubirii din horoscopul tău general, semn că dacă nu ţi-ai făcut încă planuri pentru astăzi, gândeşte-te la nişte activităţi care te-ar aduce mai aproape de cei mici şi/ sau persoana iubită. Cu siguranţă aveţi preocupări şi interese comune de care v-aţi putea bucura împreună astăzi. Profită aşadar de timpul liber de care aveţi cu toţii parte astăzi şi organizează ceva special pentru voi.

HOROSCOP 29 mai - Peşti

Mercur şi Venus intră azi într-o conjuncţie în casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce semnalează faptul că aceasta este o zi propice pentru discuţii cu rudele apropiate şi cu cei dragi. Dacă aţi trecut prin evenimente nu prea plăcute şi s-au cam răcit relaţiile, acum aveţi şansa de a remedia această situaţie. Bineînţeles, este nevoie şi de unele compromisuri pentru ca lucrurile să se aşeze, deci încearcă să vezi la ce poţi renunţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici