Horoscop 29 octombrie – Surprize neplăcute pentru aceste zodii. Unele planuri li se dau peste cap

Luna din Leu aderă azi la un careu tensionat cu Uranus retrograd din Taur, prilej de surprize nu tocmai plăcute pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător).

21686 afișări
Imaginea articolului Horoscop 29 octombrie – Surprize neplăcute pentru aceste zodii. Unele planuri li se dau peste cap

Vineri, 30 octombrie – Surprize neplăcute pentru aceste zodii. Unele planuri li se dau peste cap

HOROSCOP 29 octombrie - Berbec 

Este important să ai grijă astăzi cât de departe mergi cu cheltuielile care nu sunt înscrise în lista de cumpărături. Există riscul să nu mai poţi acoperi apoi unele plăţi destul de importante ori să fie nevoie să apelezi la economii. Poate că răsfăţurile personale ar mai putea aştepta o vreme, până când te pui pe picioare puţin, iar dacă trebuie să îi achiziţionezi cuiva drag un cadou, s-ar putea să ai mai mult succes cu ceva ce-i foloseşte decât cu ceva de brand, prin care epatezi. Vorbim aşadar de o zi în care trebuie să ai grijă la cheltuieli.

HOROSCOP 29 octombrie - Taur

Ceva din comportamentul unor persoane dragi din familie s-ar putea să te deranjeze destul de tare. De vină ar putea fi prăpastia între generaţii, care face ca unele diferenţe de viziune sau de personalitate să iasă la suprafaţă şi să devină mai deranjante decât de obicei. Încearcă, totuşi, să dai dovadp de tact şi diplomaţie, să te arăţi dispus(ă) la un compromis. S-ar putea să ai mai mult de pierdut dacă te poticneşti de aceste diferenţe decât dacă încerci, printr-o metodă sau alta, să găseşti o rezolvare la ele. În plus, s-ar putea să fie mai uşor decât te-ai aşteptat.

HOROSCOP 29 octombrie  - Gemeni 

S-ar putea ca o vorbă sau un gest să îţi cadă azi destul de greu, să activeze un mecanism prin care îţi aduci aminte de experienţe mai puţin plăcute din trecut. Sau poate că este vorba de zvonuri ori de bârfe care te afectează destul de tare, care te fac să îţi faci griji în legătură cu unele situaţii sau persoane. Înainte să acţionezi, însă, în virtutea lor, poate ar fi bine dacă ai aştepta puţin. Există totuşi riscul să spui sau să faci unele lucruri de care ar putea ajunge să îţi pară rău mai devreme sau mai târziu.

HOROSCOP 29 octombrie -  Rac 

S-ar putea să constaţi astăzi că unele planuri de viitor sau proiecte de grup în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi implică nişte investiţii pe care nu le poţi susţine în această perioadă sau care implică unele compromisuri destul de mari. Încearcă să te gândeşti bine înainte să mergi prea departe şi să nu mai poţi da înapoi. mai ales dacă nu îţi permiţi să pierzi aceste sume. În plus, ar fi bine să nu te bazezi pe ajutor din exterior, căci s-ar putea să vină la pachet cu unele obligaţii pe care nu le poţi ocpli.

HOROSCOP 29 octombrie - Leu 

Din câte se pare, te aşteaptă o zi destul de stresantă la locul de muncă. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, de vină s-ar putea să fie responsabilităţile foarte mari care le revin la serviciu. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, de tensiuni în relaţia cu superiorii, care ar putea să le afecteze serios şansele de a accede la unele oportunităţi în plan profesional. Aşadar, este foarte important ce decizii iei astăzi şi cum abordezi unele situaţii mai complicate care s-ar putea ivi la serviciu. Altfel, vei avea de-a face cu urmările.

HOROSCOP 29 octombrie - Fecioară 

Starea ta de spirit s-ar putea să lase astăzi mult de dorit, ba chiar să îţi afecteze capacitatea de a lua deciziile corecte în anumite situaţii. Ar fi de dorit, aşadar, să nu persişti prea mult cu gândul la cum ar fi fost lucrurile dacă totul ar fi descurs conform planului. Încearcă să vezi partea bună a lucrurilor şi să te concentrezi pe descoperirea unor soluţii viabile la problemele cu care te confrunţi în această perioadă. În caz contrar, rişti să cheltuieşi inutil energie făcându-ţi griji sau regretând unele situaţii asupra cărora nu ai avut foarte mult control de fapt.

HOROSCOP 29 octombrie - Balanţă 

S-ar putea ca un proiect, un plan de viitor sau poate o relaţie cum ar fi una de prietenie sau cea de cuplu să traverseze astăzi un impas. Este posibil ca unele aşteptări să îţi fi fost înşelate, să simţi că unele lucruri scapă de sub control. Poate că este totuşi o evaluare subiectivă a situaţiei, la cald şi ar fi mai bine să mai aştepţi înainte să iei vreo măsură. În caz contrar, există riscul să adânceşti şi mai mult acest moment de criză, să pui gaz pe foc inutil. Lasă lucrurile să se mai potolească înainte să acţionezi.

HOROSCOP 29 octombrie - Scorpion 

Este posibil ca raportul de forţe între tine şi superiori ori în raport cu unii colegi cu ştate vechi să se fi dezechilibrat niţel, iar acum efectele acestui fapt. S-ar putea ca unul dintre voi să îşi depăşească atribuţiile, să îşi aroge merite care nu-i revin de fapt. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea ca aceste probleme să apară în cuplu, mai ales dacă unul dintre parteneri este pe o treaptă superioară în ierarhia de la serviciu. Indiferent dacă lucraţi în acelaşi domeniu sau nu, cariera ta sau a celui drag se insinuează mult în viaţa de cuplu.

HOROSCOP 29 octombrie - Săgetător 

În plan profesional, s-ar putea să ai parte astăzi de o zi stresantă, în care se aglomerează tot felul de sarcini de serviciu şi urgenţe la care nu te-ai fi aşteptat. La începutul zilei, părea că ai o agendă destul de lejeră, dar s-ar putea să îţi dai seama pe parcurs că trebuie să tragi mult mai tare pentru a finaliza unele treburi care păreau destul de simple la prima vedere. Într-un final, le vei duce pe toate la bun sfârşit aşa cum se cuvine, dar stresul şi oboseala acumulată peste săptămână şi-ar putea spune cuvântul la finalul acestei zile.

HOROSCOP 29 octombrie - Capricorn 

Se întrevede o zi în care trebuie să ai mai multă grijă cum gestionezi unele tentaţii sau dorinţe. Dacă cedezi în faţa lor, te vei bucura de satisfacţiile preconizate, dar s-ar putea ca, pe termen lung, să nu îţi facă bine sau să se întoarcă împotriva ta. În cazul în care eşti la început de relaţie cu cineva, este important să fii în stare de alertă, să vezi dacă nu poţi intui de acum în ce fel vor evolua lucrurile între tine şi acel cineva special. S-ar putea să poţi corecta unele comportamente înainte ca ele să devină dăunătoare cumva.

HOROSCOP 29 octombrie - Vărsător

S-ar putea să apară azi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă, cel mai probabil din cauza unor chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ. Dacă vă privesc doar pe voi doi sau nu vizează alte persoane din familie, poate că ar fi mai bine dacă le-aţi ţine pentru voi aceste discuţii. În caz contrar, ceilalţi vor fi predispuşi să ia partea unuia dintre voi, ceea ce poate adânci şi mai mult prăpastia. Aşadar, încearcă să laşi de la tine şi să se ajungă la o formă de compromis, căci altfel s-ar putea să aveţi foarte mult de pierdut.

HOROSCOP 29 octombrie - Peşti 

Comunicarea cu cei de la serviciu s-ar putea să lase astăzi de dorit, cu atât mai mult dacă lucrezi de la distanţă şi nu este atât de comod să pui o întrebare şi să ţi se răspundă imediat. Din acest motiv, s-ar putea să apară probleme destul de mari, poate chiar şi erori, care îţi mănâncă o bună parte din timp şi energie. Este important să ai spirit de iniţiativă în astfel de situaţii, să fii agasant de insistent(ă) dacă este cazul pentru a ţi se răspunde la întrebări în timp util. În caz contrar, s-ar putea să apară probleme.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici