HOROSCOP 29 septembrie. Saturn nu mai retrogradează în Capricorn. Patru zodii, cod verde pe mai multe planuri

După aproximativ trei luni de retrogradare, Saturn revine astăzi la mersul direct prin semnul Capricornului. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) nu mai sunt ţinta unor blocaje şi limite.

12562 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 septembrie. Saturn nu mai retrogradează în Capricorn. Patru zodii, cod verde pe mai multe planuri

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE - Berbec

Saturn revine marţea aceasta la mersul direct prin casa carierei din horoscopul tău general, semn că ascensiunea ta profesională se va derula mai puţin anevoios decât în ultima perioadă. Este drept că te poţi aştepta la unele situaţii în care se mişcă lucrurile mai greu, dar simţi că faci progrese reale c[tre obiectivele profesionale pe care ţi le-ai impus pentru perioada următoare. De asemenea, te simţi mai stăpân(ă) pe poziţie la serviciu, atât la propriu, cât şi la figurat, ceea ce te ajută să interacţionezi de la un alt nivel cu superiorii. Ştii cât poţi şi ce poţi realiza concret.

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE - Taur

Saturn se întoarce azi la mersul direct prin casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că îţi rămâne viziunea realistă asupra vieţii, dar te întâlneşti mai rar decât în ultima perioadă cu stări de angoasă ori de refractare cu privire la alte viziuni şi principii decât cele pe care le ai tu. De asemenea, dacă din varii motive ai fost nevoită să amâni sau să stopezi unele planuri de călătorie, reluarea sau începerea unui curs, acum ai posibilitatea să reiei demersurile pentru a-ţi reactualiza aceste planuri. Lucrurile încep să meargă, deşi mai încet acum la început.

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE - Gemeni

Saturn tranzitează din nou în sens direct casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că vei comunica mai eficient cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi în ceea ce priveşte preocupările comune cu o componentă financiară. Mai precis, vă gospodăriţi mai bine în privinţa banilor, aveţi idei similare despre cum puteţi monetiza idei şi realiza profituri prin investiţii de economii. E drept că mai sunt momente în care viziunile voastre nu sunt compatibile, dar scad şansele ca acest lucru să vă ţină în loc prea mult timp, să pierdeţi timp util.

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE - Rac

Saturn se mişcă din nou pe traiectoria firească prin casa relaţiilor din horoscopul tău general, motiv pentru care nu mai resimţi acea senzaţie de distanţare emoţională între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Dispare încetul cu încetul impresia că au apărut probleme de relaţionare, că nu mai rezonaţi pe aceeaşi frecvenţă. Acest lucru îţi oferă posibilitatea să vorbeşti despre ceea ce simţi, să îţi împărtăşeşti viziunile şi să dezvolţi noi atitudine, mai sănătoase, în raport cu ei. În felul acesta, relaţia voastră va evolua încet dar sigur către un nou nivel de apropiere.

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE - Leu

În harta ta solară, Saturn tranzitează din nou în sens direct casa sănătăţii fizice şi a muncii. Pe de-o parte, simţi că ai progresiv mai multă energie decât în ultima perioadă, iar dacă te-ai confruntat cu probleme medicale în ultima vreme, procesul de convalescenţă va înregistra rezultate mai uşor de observat, care îţi dau speranţe că totul va fi bine la un moment dat. Poate nu prinde o viteză foarte mare, dar în timp, lucrurile vor evolua într-o direcţie bună. Pe plan profesional, te bucuri de un nivel de productivitate mai mare, în ciuda lipsurilor şi a unor blocaje evidente.

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE - Fecioară

Saturn nu mai tranzitează de azi în sens aparent invers casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te simţi treptat mai apropiat(ă) emoţional de cei dragi. De ceva timp încoace şi în ciuda stării de urgenţă care te-a adus laolaltă mai mult timp de cei dragi, ai avut totuşi impresia din ce în ce mai pregnantă că apropierea fizică nu este automat şi una sufletească. Acum ai şansa de a găzi noi zone de compatibilitate între tine şi ei, fie că este vorba de pasiuni comune ori de alte preocupări pe care le împărtăşiţi.

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE - Balanţă

Saturn revine astăzi la mersul direct prin casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te înţelegi sesizabil mai bine cu cei dragi în perioada următoare. Acest lucru se datorează faptului că se dărâmă încetul cu încetul unele ziduri care s-au format între voi în ultima perioadă. În consecinţă, ai mai multă încredere şi deschidere să deschizi anumite discuţii, să aduce în conversaţii anumite teme care altfel îţi creau un sentiment de teamă că s-ar putea să fii văzut(ă) într-un fel care nu îţi place de cei dragi. Atmosfera de acasă devine deci mult mai caldă.

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE - Scorpion

Saturn se întoarce azi la traiectoria sa firească prin casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce îţi dă mai multă lejeritate cu privire la modul în care comunici cu cei din jurul tău. De asemenea, simţi că adoptă un ritm ceva mai rapid procedurile pentru stabilirea unui parteneriat sau a unei colaborări şi te confrunţi cu mai puţină anxietate când vine vorba de vorbitul în public ori luarea unei poziţii în cadrul unei şedinţe. În cazul în care desfăşori negocieri, s-ar putea să constaţi că evoluează mai uşor, cu toate că există însă unele piedici sau incompatibilităţi de idei.

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE - Săgetător

Saturn nu mai retrogradează de azi prin casa banilor şi a bunurilor din astrograma ta solară, ceea ce ar trebui să însemne că, începând de astăzi, apar progresiv mai multe oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Cu siguranţă nu-i vorba de ceva care te face să te îmbogăţeşti peste noapte, dar vei simţi negreşit diferenţa la buzunar. De asemenea, te confrunţi cu mai puţine piedici în ceea ce priveşte rotunjirea bugetului, iar şansele de câştig care apar de azi se pot dovedi a fi pe termen mai lung decât până acum.

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE - Capricorn

Cu Saturn întors la mersul direct prin casa naşterii tale, încrederea pe care o ai în forţele proprii începe să se schimbe în bine. E drept că ai încă unele îndoieli cu privire la abilitatea ta de a face faţă unor provocări la nivel profesional, sentimental sau social, dar te vezi într-o altă lumină, una mai bună, care te ajută să atragi mai uşor şansa de partea ta. Dar cu siguranţă nu ţi-a prins rău această perioadă, în sensul că cel mai probabil ai învăţat lucruri noi despre tine şi care sunt limitele şi punctele tale forte în anumite situaţii.

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE - Vărsător

Saturn revine azi la traiectoria firească prin casa subconştientului din harta ta solară, ceea ce denotă faptul că nu te vei mai confrunta cu la fel de multe temeri ca în ultima perioadă. Începi să ai relaţie mai bună cu trecutul şi să procesezi mai uşor situaţii de viaţă care te-au marcat la un moment dat şi care îşi fac simţite efectele şi azi într-o anumită măsură. În plus, deşi de regulă eşti o persoană deschisă la nou, s-ar putea ca în ultima perioadă să fii fost refractar(ă) la schimbare. De data aceasta însă, începi să admiţi şi alte viziuni.

HOROSCOP 29 SEPTEMBRIE - Peşti

Cu Saturn revenit la mersul direct prin casa planurilor tale de viitor şi a proiectelor de grup, simţi că lucrurile încep să se mişte în privinţa acestor aspecte. Pe de-o parte, vezi progrese la nivelul acestor iniţiative şi simţi că te apropii mai mult de persoanele cu care munceşti pentru a transforma aceste visuri în realitate. Pe de altă parte, începi să conştientizezi că această perioadă a fost una benefică pentru tine, întrucât toate aceste temeri te-au făcut să verifici de două ori fezabilitatea unui plan înainte să începi să faci demersuri pentru a-l implementa. Eşti pe drumul cel bun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici